Sabah kalktım ağrı ve şişlik yokCanım çok geçmiş olsun hemen hemen aynı durumda gibiyiz ben bir dişci ye görün derim apse yapmışsa kendiliğinden geçmez zaten daha da ilerlemeden bana bir ilaç yazdı dış dru dün gitmiştim iltihaplı dış dedi gebelikte de kullanilabiliyormus bir de parol yazdi dun gece hic uyuyamadim agridan 2. Gun den sonra gecer dedi ağrın
Ayy kuzuum ya çok sevindim acısını hafifletir inşallah..darısı senin de başına.Kızlar cocu vefaat eden ablam hamileymiş günü geçmişti oda sanıyormuş üzüntüden olmadım sanmış bugün ablanla test yapmışlar çıkmış kop koyupazartesi gidicek
Ayyyyy Rabbim yüzlerini güldürsünKızlar cocu vefaat eden ablam hamileymiş günü geçmişti oda sanıyormuş üzüntüden olmadım sanmış bugün ablanla test yapmışlar çıkmış kop koyupazartesi gidicek
Amin inş. CanımÜzülme kuzum
Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelecek bebeklerimiz
Ayy kuzuum ya çok sevindim acısını hafifletir inşallah..darısı senin de başına.
Ablanın başka çocuğu var mıydı?
Ayyyyy Rabbim yüzlerini güldürsünne güzel haberr darısı da sana peşine sen geliceksin inşallah
Kaybedince öyle oluyo kuzum.. rabbim sağlıkla inşallah sana da versin❤Evet abla bi 9 yaşında oğlu var bide 5 yaşında kızı var inşallah ya ama.hic mutlu değil bugün çok durgundu zamanla alışacak o fikre daha bilmiyorken diyordu daha istemem eyubun yerini kimse dolduramaz diyordu bilmiyorum kısmet bakalımay inşallah abla ya bu ara çok istrkliyim bir an önce olsun istiyorum niye böyle oldum anlamadım
Cnm ilk hafta belirti olmuyor ki içini ferah tutKızlar sabah yıne test yaptım yıne silik cıktı bakalım kanda ne cıkacak 2 gun arayla kan vercem belırtım yok ya ondan dolayı süpheleniyorum kımyasal gebelık mı acaba inş öyle degıldır
Kaybedince öyle oluyo kuzum.. rabbim sağlıkla inşallah sana da versin❤
Sag ol canım zaten yavaş yavaş başlıyor belırtılerCnm ilk hafta belirti olmuyor ki içini ferah tut
Iyi yaptın canım pazar günü herkes dinleniyor muhtemelen biz 6 da kalkıyoruz her sabahKızlar bata son 4
Sabah bi test yapayım dedim maşallah bembeyazzzzz
Buralar durgunlaşmıştı bi hareket katayım dedim
Bende görmek için testi her açıdan baktım ama sanki yok gibiydi kuzum
Iyi yaptın canım pazar günü herkes dinleniyor muhtemelen biz 6 da kalkıyoruz her sabahgün gün koyulaşan bir çizgi çıkar inşallah ilk resimde sanki çok belirsiz gördüm gibi ama yaniliyorda olabilirim
Gozunuz aydin canimm allahin hikmetiKızlar cocu vefaat eden ablam hamileymiş günü geçmişti oda sanıyormuş üzüntüden olmadım sanmış bugün ablanla test yapmışlar çıkmış kop koyupazartesi gidicek
Bak ben yedinci haftaya girdim bir gün belirti çok var bir gün hiç bişey Yok sanki hamile değilim gibiSag ol canım zaten yavaş yavaş başlıyor belırtıler
Haklısın canm ben su an daha 4+4 ümBak ben yedinci haftaya girdim bir gün belirti çok var bir gün hiç bişey Yok sanki hamile değilim gibi
Gozunuz aydin canimm allahin hikmeti
Keseyi gördün müHaklısın canm ben su an daha 4+4 üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?