- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
İnşallah gelmez canimKizlar resmen adet ağrısı çekiyorum bende daha 6 gun var ama benim adete 5 gun kala lekeler gelmeye başlar sanırım yine geliyolar
Ozman kesin vardir canim gozunaydin. Kuruma cizgisi cok cok sonra cikiyoEvet cnm 5 dkkda cikti kendi gozumle net goruorm . Insllh vardr24nde adet olmam lazm . Bklm
Bence kesin var bunda yarin kan vermelisin hemen:)Canım bata 4 gun var bıraz önce 2 test yaptım ve ıkıncı cizgi hemen 5 sanıyede cıktı ama silik sence var mı
Vercem canım bakalım ne cıkacakBence kesin var bunda yarin kan vermelisin hemen:)
Olsuun belki degisiceek8 yillik evliyim kiz tanıyorum vucudumu
❤❤❤❤❤Ozman kesin vardir canim gozunaydin. Kuruma cizgisi cok cok sonra cikiyo
Inş tersi çıkarBata son 4
Rüyamda regl oldum
Bakalım tersi mi çıkacak yoksa düzü mu ??
Inş tersi çıkar
Test yapacakmisin buay☺
Sadece sordum kizLollapollosaa dinleme sen onu. Test yapma yaptm da noldu deli gibi bakiorm surekli .
Kiz ama var haa gercktn goruom beyaz da deil pembik gibi sanki
Ay ins cnm yaaa ins vardirLollapollosaa dinleme sen onu. Test yapma yaptm da noldu deli gibi bakiorm surekli .
Kiz ama var haa gercktn goruom beyaz da deil pembik gibi sanki
Sorunca da insann aklina giriosnSadece sordum kiz
Sağol çok teşekkür ederimBenim 2 gebeligimde de kiz denildi 16+larda ve ikiside kızdı
Sende hayirla buyut minnos kızını ins cnm
Eki Görüntüle 2291422
Eki Görüntüle 2291423
Efektsz telde bu kdr gorunuo cnm. Normlde daha net gorunuo ama
Canım bata 4 gun var bıraz önce 2 test yaptım ve ıkıncı cizgi hemen 5 sanıyede cıktı ama silik sence var mı
Bakalım yarın kanda ne cıkacak kımyasal falan olmasında
Kizlar resmen adet ağrısı çekiyorum bende daha 6 gun var ama benim adete 5 gun kala lekeler gelmeye başlar sanırım yine geliyolar
Hala inanamıyorum ama hıc belırtım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?