Gercktn miBen çizgi görüyorum
İnşallah ilk 5 dakikada çıkmıştır :)
Canım bata 4 gun var bıraz önce 2 test yaptım ve ıkıncı cizgi hemen 5 sanıyede cıktı ama silik sence var mıCnm benmde bata 6 varken yaptigimda resmde cikmiyodu gercekte gozukuyodu sen goruyorsan vardir. Ve 5 dk iicnde ciktiysa o cizgi
Cnm bak bunda kesin varCanım bata 4 gun var bıraz önce 2 test yaptım ve ıkıncı cizgi hemen 5 sanıyede cıktı ama silik sence var mı
Kız gercekten var mı hala soktayım kendi kendime yok dıyorumCnm bak bunda kesin var
Ben zorla gormeye calsiiom umutlanmak icinCnm bak bunda kesin var
Var var kesinKız gercekten var mı hala soktayım kendi kendime yok dıyorum
Canım ne bıleyım soktayım 3 ay önce düşük yasayınca ne bıleyım yoktur heralde dıyorum
Yarın vercemVar var kesinkan verme imkanın varsa hic durma
Böyle pembelik olunca kesin oluyo
Bi suru belirtisz hamis olan var. Olacagi varsa olur bunu engelleyemezsin. Yiyeck ekmegi varsa gelir her sekilde. Keyfini cikrmya calis.Canım ne bıleyım soktayım 3 ay önce düşük yasayınca ne bıleyım yoktur heralde dıyorum
Bakalım yarın kanda ne cıkacak kımyasal falan olmasındaBi suru belirtisz hamis olan var. Olacagi varsa olur bunu engelleyemezsin. Yiyeck ekmegi varsa gelir her sekilde. Keyfini cikrmya calis.
Bizede bildir cnm ve hemen kötüsünü düşünmeBakalım yarın kanda ne cıkacak kımyasal falan olmasında
Insllh olmaz cnm. Hayrlisi olsn hakkindaBakalım yarın kanda ne cıkacak kımyasal falan olmasında
Bismillah kiz hemen de cagirdi kirmizilariKizlar resmen adet ağrısı çekiyorum bende daha 6 gun var an benim beyza 5 gun kala lekeler gelmeye başlar sanırım yine geliyolar
Belki bebik vardir hazrlaniodur sana poz vermeye a aaaaKizlar resmen adet ağrısı çekiyorum bende daha 6 gun var ama benim adete 5 gun kala lekeler gelmeye başlar sanırım yine geliyolar
Tamam canımBizede bildir cnm ve hemen kötüsünü düşünme
8 yillik evliyim kiz tanıyorum vucudumuBismillah kiz hemen de cagirdi kirmizilarisana da gelsin bi tane
Bu durumda biraz zor gibiBelki bebik vardir hazrlaniodur sana poz vermeye a aaaa
Ben gördümCanım bata 4 gun var bıraz önce 2 test yaptım ve ıkıncı cizgi hemen 5 sanıyede cıktı ama silik sence var mı
Hala inanamıyorum ama hıc belırtım yokBen gördüm ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?