Evet dusuncelrini alimSuandanet görüyorum
Düşüncelerim su yönde ilk 5 dk çıkması çıkması su ile çizginin kalması olumlu yondeEvet dusuncelrini alim
Allh razi olsn cnm valla siz de olunca ben de seviniorm. Bi hayal mucize gercklesioDüşüncelerim su yönde ilk 5 dk çıkması çıkması su ile çizginin kalması olumlu yonde
Ya şaka bi yana ins ins vardır cnm inan en az senin kadar sevinirim
Bak onda gorunmuo isteBide efektsiz son halini atsana
Benim 2 gebeligimde de kiz denildi 16+larda ve ikiside kızdıAranızda 17.haftada olan varmı yadayakın olan cinsiyet belli mi kız dendi değişir mi yada bu haftada net belli olur mu doktor gayet emin şekilde söyledi
Cnm merak ettim kac test aldinBak onda gorunmuo istesadece gozumle bakinca var
Onu solemeyi unutmusum. 2 diye girdim ama sanki agzim baglndi bi tane aldim.ciknca hatrladm.geri donup bi daha da almadimCnm merak ettim kac test aldin
Ahah beklicez bi müddet deseneOnu solemeyi unutmusum. 2 diye girdim ama sanki agzim baglndi bi tane aldim.ciknca hatrladm.geri donup bi daha da almadim
Inşallah bebisin seninledir canım beklemekten başka yapacak birşey yok gibi net öğrenmek için böyle gecikmeden yapınca insan celiskide kalıyor.Eki Görüntüle 2291337
Kizlar bide bunu atimkafaya taktim iice k.bkmayin olur mu.
Bu fotoyu aslnda ilk 5 6 dakkasnda cektm az once efekt uyguldm. Siz de kuruma cizgisini goruo musunz. Hic kuruma cizgisi cikmis miydi sizde de.
MalesefAhah beklicez bi müddet desene
Evet yaa insllh.Inşallah bebisin seninledir canım beklemekten başka yapacak birşey yok gibi net öğrenmek için böyle gecikmeden yapınca insan celiskide kalıyor.
Sen boyle düşündükçe hayatinda da hep pozitif enerji olur cnm ne guzel iste
Hissettiginide yaşarsın ins arkadasimmm
Eki Görüntüle 2291337
Kizlar bide bunu atimkafaya taktim iice k.bkmayin olur mu.
Bu fotoyu aslnda ilk 5 6 dakkasnda cektm az once efekt uyguldm. Siz de kuruma cizgisini goruo musunz. Hic kuruma cizgisi cikmis miydi sizde de.
Amin cnm amininssAy ınşallah hepbirlikte yasayalım inşallah pes peşe haberlerimizi verek
Testin markası ne normal resmini atsana bi efektsiz
Cnm benmde bata 6 varken yaptigimda resmde cikmiyodu gercekte gozukuyodu sen goruyorsan vardir. Ve 5 dk iicnde ciktiysa o cizgiBak onda gorunmuo istesadece gozumle bakinca var
Ben çizgi görüyorumEki Görüntüle 2291422
Eki Görüntüle 2291423
Efektsz telde bu kdr gorunuo cnm. Normlde daha net gorunuo ama
Evet cnm 5 dkkda cikti kendi gozumle net goruorm . Insllh vardrCnm benmde bata 6 varken yaptigimda resmde cikmiyodu gercekte gozukuyodu sen goruyorsan vardir. Ve 5 dk iicnde ciktiysa o cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?