Selam kızlar ,Cnm bende suna inandim gerçekten rabbimin ol dedigi ay oluyo biz ne kadar denk getirsekte
Vakti saati gelmişse oluveriyor
2. Hamileligimde tek ilişki oda adet bitiminde okadar baskada olmadi o ay hamileydim okadar saskindimki ama veren rabbim vermisti
Cnm ben goremedimyaaa byrd sahingozlu kizlar var bide onlar baksınlar bakalim
Yoktur dogru soluosn. Ben cok efekt uyguladm sanki gorr gibi oldum . Bakmaya dewM edim bariCnm ben goremedimyaaa byrd sahingozlu kizlar var bide onlar baksınlar bakalim
GorYoktur dogru soluosn. Ben cok efekt uyguladm sanki gorr gibi oldum . Bakmaya dewM edim bari
Canli gorsen sen de gorrsun ama kamera gormuo bi turluIlk fotoda sonlara doğru bende görür gibiyim ama ve pembe olmayınca inanamiyorum artik
Gor
Ay hadi insssCanli gorsen sen de gorrsun ama kamera gormuo bi turluartk kuruma cizgisi mi bilemiorm. Ilk defa gordum bole cizgi
canımm en doğru sonucu yumurtlamadan 14.gün geçince alırsın
Yok cnm daha 14 olmdi. Bat gunu 14.gun olck. Sabrszlkla bekliorm artkcanımm en doğru sonucu yumurtlamadan 14.gün geçince alırsın
oldumu okadar?
eğer olmadıysa çıkmadı diye üzülme kuzum erkendir belki
Hiii denim o zamnAy hadi insss
Ben uygulamalida denedim teste damlalikla 3 damla su damlatinca çizgi kayboluyosa kuruma çizgisi oluyo cnm aynı kaliyosa bebisten
Almilazeey yumurtlamadan 9 gun sonra çıkmıştı sanırım benimde mesela bugun 6 gunumkaldi koca evde olmasa çıkıp alacaktım yumurtlamadan sonraki 8.gunum
Kızlar kürtaj sonrası kanama dün itibari ile bitti sanırım..
yani bugün hiç gelmedi.. tam tamına 18 gün sürdü benim ki maşallahı vardı yani.. ama eşime henüz bittiğini söylemedim. bu hafta da söylemeyi düşünmüyorum açıkcası. Çünkü kendimi çok hazır hissetmiyorum henüz yani şuan hiç içim almaz. zaten hafta sonu da memleketine gidiyor o 1 hafta yok.. geldiğinde bakıczzz
Bu pozitifligin super cnmmAynen benim 20 sinde çatladı 29 unda ogrendim ben yumurtlamanin 6.günü felan test yaptım.cikti ama renksiz kuruma çizgisi oldu saatler sonra aldırış etmemistim varsa çıkıyor kızlar Bence ama bu sefer cok kararliyim adetum bitsin calismalara baslayum gecikmeden daha test felan yapmam zaten bitsncik testim varoyle 40 tane siparis rtmicem o bitanesi nide pozitif gorcem eminim
Bu pozitifligin super cnmm
Inş dediği gibi olur
Sen boyle düşündükçe hayatinda da hep pozitif enerji olur cnm ne guzel isteNormalde çok negatif insanımdır her şeyi hep en kötüsünü düşünür iyisiyle mutlu olurdum ama üst üste kayıplar mi yoksa zamanki olgunlaştırdı bilmem bu 0rnceren bakmak daha zevkli ve insanı mutlu eden şeyler onu anladımbide içime doğuyor sanki ya bilmiyorum yada öyle hissetmek istiyorum her iki turlusude güzel
Denedim cnm ayni kaldi.Ay hadi insss
Ben uygulamalida denedim teste damlalikla 3 damla su damlatinca çizgi kayboluyosa kuruma çizgisi oluyo cnm aynı kaliyosa bebisten
Aaa ne guzel benim hep kayboluyodu bi foto daha atsan bakalimm☺Denedim cnm ayni kaldi.
Hic agrim sizim da yok.sadece gogsum dolgunlasti agrio o kdr
Suandanet görüyorumEki Görüntüle 2291337
Kizlar bide bunu atimkafaya taktim iice k.bkmayin olur mu.
Bu fotoyu aslnda ilk 5 6 dakkasnda cektm az once efekt uyguldm. Siz de kuruma cizgisini goruo musunz. Hic kuruma cizgisi cikmis miydi sizde de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?