Cok enteresan geldi bana ins onunla ilgilidirBenim iki arkadaşımda ve ablamda ilk belirti göğüs ucundaki koyulaşma oldu ama benim düşüklerimde hiç hatırlamıyorum olduğunu
Benim iki arkadaşımda ve ablamda ilk belirti göğüs ucundaki koyulaşma oldu ama benim düşüklerimde hiç hatırlamıyorum olduğunu
Canımm pes etmek yok demekki senın bebek ekiö doğumlu olmak istiyor :))Ben adet oldum kuzularr benim icin umit beslemeyinn dedim
Canımm canıya dediğim gibi pes etmek yokkk yola devam :)Ayyy kız adetimiz bile bir geldi tövbe yarabbimmmmşimdi girdim yazacaktum buraya .. yarın sabah gelmesi gerekti baktı ki ben bıraktım gün saymayı geleyi dedi 25.günde gelmiş oldu şimdi bu regl sapıttı iyice .. oh rahatladık ama olsun yarın gidem de 2 kg keçiboynuzu alayım
Senınde geldi mi hadi gözüaydınnn
Amann amannn amannnnn eabbım sağlıkla sıhhatle giymesini nasip etsin prensesinnnnnBende pembeler getirdim buraya havası değişsin topiğin güzel anne ve anne adaylarım benim :)
Ahh canımmm senı burda görmek ne güzel Allah razı olsunnnn .. sende evladına sağlıkla sıhhatle kavus inşallahH E çok sevindim canim gozunaydin saglikla kucagina almak nasip olsun
Kızzz :)Benim kız kaç mesaj okudum alıntı yapmak için listede adım yok
Atıcam birazdan sanki aynı gibi geldi ama bide siz bakınH E yarın ki testi ni merak ediyorum inşallah koyulaşma vardır sana yatmadan bolbol dua edeceğim ve tüm hamile olmak isteyenlere mutlaka etiket bekliyorum
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :)
Ayni gibi yarin daha cok cikar kuzum.. hani kandada 2 gune bi artisa bakarlar ya.
Saglikla kucağına almayı nasip etsin inşAllah Rabbim çok güzeller ya Allah içini doldursunBende pembeler getirdim buraya havası değişsin topiğin güzel anne ve anne adaylarım benim :)
Aynı gibi canım ama bariz gözüküyor çizgi
Canim gozunaydin bana daha belirgin geldi bugun
Sanki biraz daha iyi görünüyor bunda yarın iyice çıkar
Canim gozunaydin bana daha belirgin geldi bugunkan yaptircakmisin
Daha belirgin bekliyordum içime kuşku düştüSanki biraz daha iyi görünüyor bunda yarın iyice çıkar
Yoo biraz koyulaşmıs
Canım ben seni sanki bir topikten hatırlıyorum, acını tekrar deşmek istemem ama seninde mi kaybin oldu benim gibi? Ben aralik annesi olacaktım ama kısmet olmadiben de aynı şeyi aralık annelerine yazarken hissettim.. ama başkaları yazarken de ben etkileniyordum üzülüyordum... hiç kimseye de yazma etkileniyorum demedim...
ama tabiat bu düğün cenaze iyi kötü güzel çirkin bir arada hep...zıtlıklarla biziz... herkes aynı şeyi düşünemez...
Evet canim o topikten olabilir tanisligimiz 22 mayista kurtaj oldum ben..Canım ben seni sanki bir topikten hatırlıyorum, acını tekrar deşmek istemem ama seninde mi kaybin oldu benim gibi? Ben aralik annesi olacaktım ama kısmet olmadi
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah,Sağlıkli ve hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim. Çok teşekkür ederimEvet canim o topikten olabilir tanisligimiz 22 mayista kurtaj oldum ben..
Unutulmuyor tabi ki.. Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla versin insallah.
Sen de saglikla kucagina al canim.
yok kız bu bi tık daha belirgin.
Amin sağol Allah razı olsun hamile duası almak nasip oldu..Çok geçmiş olsun canım. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah,Sağlıkli ve hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim. Çok teşekkür ederim
açı önemliyok kız bu bi tık daha belirgin.
hadi bakalım, sağlıkla sıhhatle insallahhh
hemen koyulaşmaz ki. böyle her gün yaparsan pazar günü falan baya koyu olur
e ben dedim onu ilk mesajında hani kanda da 2 güne bir artışa bakıyorlar ya.hemen koyulaşmaz ki. böyle her gün yaparsan pazar günü falan baya koyu olur
Canım benimde böyle olmuştu hemen koyulasmiyor erken ya daha adet günü biraz daha koyu sonra tamamen net olur İnşallah Rabbim sagliksa bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bunlar onemli değil kafana takma boyke şeyleri şuan rahat ol
Yoo biraz koyulaşmıs
Hemen kıpkırmızı olmaz kuzum, benimde böyleydi.
yok kız bu bi tık daha belirgin.
hadi bakalım, sağlıkla sıhhatle insallahhh
e ben dedim onu ilk mesajında hani kanda da 2 güne bir artışa bakıyorlar ya.
hayırlısı inşallah kuzunun kuzusu geliyoorr kuzuna da arkadaşş geliyoor :)
Siz olmasanız kafayı yerdimCanım benimde böyle olmuştu hemen koyulasmiyor erken ya daha adet günü biraz daha koyu sonra tamamen net olur İnşallah Rabbim sagliksa bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bunlar onemli değil kafana takma boyke şeyleri şuan rahat ol
ayyy cok heyecanlıe ben dedim onu ilk mesajında hani kanda da 2 güne bir artışa bakıyorlar ya.
hayırlısı inşallah kuzunun kuzusu geliyoorr kuzuna da arkadaşş geliyoor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?