İnan o kadar üzülmüştüm ..Yuh ya etkileniyosa çıksaymış kendi. Ne ayıp ya. Ben oğlumda da bu forumda çok güzel 6 tane arkadaş edindim. Hatta whatsap grububumuz var hepimiz farklı illerdeniz 1 tanesiyle görüştük bi kaç kez. Yani 4 yıl geçti hala konuşuyoruz arkadaşız. O zamanda bizim grupta vardı kaybedenler hiç bi zaman sen çık falan dememiştik etkilenyoruz dememiştik valla millet tuhaf ayıp nedir ben bu insanı kırıyormuyum demiyor hiç
Bu sefer değil yanlış dua etme nolur sağlıklı ve hayırlı ise Allah versin ben inanıyorum Allah kucağını boş bırakmayacak senin için en doğru ne zamansa Rabbim verecek nimetini çok inanıyorum ve dua ediyorum geçen seferde hep böyle dua ettim kendim içinde senin için de isteyen herkes içinde tek duam bu
Dua et nolur
Bu sefer sağlıkla sıhhatle gelsinn
Sağol canım Allah razı olsnBu sefer değil yanlış dua etme nolur sağlıklı ve hayırlı ise Allah versin ben inanıyorum Allah kucağını boş bırakmayacak senin için en doğru ne zamansa Rabbim verecek nimetini çok inanıyorum ve dua ediyorum geçen seferde hep böyle dua ettim kendim içinde senin için de isteyen herkes içinde tek duam bu
İnan gram kırılmanı istemiyorum lütfen kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış üzerine çok odaklanmaSağol canım Allah razı olsn
Aynen haklısın kafamdan atmam lazımİnan gram kırılmanı istemiyorum lütfen kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış üzerine çok odaklanma
Boşver canım maalesef öyle bazıları sadece kendini düşünüyor.İnan o kadar üzülmüştüm ..
Bazı insanlar çok anlayışssız ..
Bunu bi şekilde başarman gerek kendini yıpratıyorsun tevekkül etmek gerek varsa nasibi verecek yoksa elden ne gelecek verecekse sen istemesen korunsanda verecek yoksa benim gibi yıllarca korunmasanda vermeyecekAynen haklısın kafamdan atmam lazım
Sankı burda olmak ıyı gleıyor .Bunu bi şekilde başarman gerek kendini yıpratıyorsun tevekkül etmek gerek varsa nasibi verecek yoksa elden ne gelecek verecekse sen istemesen korunsanda verecek yoksa benim gibi yıllarca korunmasanda vermeyecek
Burda ol zaten ben gerçekten kaç tane dost edindim burda asla haklarını yiyemem o kadar şeyler yaşadım tanımadığım insanlar destek oldu ama canını sıkma sadece benim anlatmak istediğim oSankı burda olmak ıyı gleıyor .
İçime kapanınca daha kötu olutyorum
olabilor canim ama 10 tanesinde belki silik cikti markadanda kaynakli olabilir labquickçok ilginç gerçekten. toplu mu aldın testleri? içinde bozuklar mı vardı acaba
Hee anladım kuzum ..Burda ol zaten ben gerçekten kaç tane dost edindim burda asla haklarını yiyemem o kadar şeyler yaşadım tanımadığım insanlar destek oldu ama canını sıkma sadece benim anlatmak istediğim o
Aminnnn en güzelini yapıyorsun Allah içine ferahlık versin inşallah tez zamanda yüzünü güldürsünHee anladım kuzum ..
Aklıma kötü bişey geldiğinde duar okuyorum bol bol .. ozaaman içim ferahlıyor ..
Ben güçlü bir kadınım yenıcem bu korkularımı ..
Bol bol yasin okuyorum ..
namazlar çok iyi geliyor .
Bol bol ya şafi zikr ediyorum ..
Allahıma teslim oldum .
O hakkımda hayırlısı neyse o nu nasıp etsin
Amin canım Allah razı olsunAminnnn en güzelini yapıyorsun Allah içine ferahlık versin inşallah tez zamanda yüzünü güldürsün
Ben kullanıyorum canım .Folik asit kullaniyomusunuz doktor bana verdi ama imternette cok iyi seyler okumadm baslamadim kullanmaya o yuzden
İnsallahh tez zamanda hepimize kuzum benimmmKesinliklee canım öyle şey olur mu burada hep diyoruz işte hepimizin kısmeti kaderi bir değil. Ne zorluklarla hamile kalıyoruz. Brn çok eminim valla hamile değilim bu ay zaten çok ilaç içtim dua ettim hayırlısı neyse o olsım ben beklerim Allahım dedim kaç ay daha lazım sa.. sizlere dua ettim ediyorum valla benim belli ama mesela senin için M MaviBoncuk01 için çok isterim inş sizin bari olsun güzel haberinizi alayım. Kimse burda nispet yapmıyor ki birlkte dua ediyoruz bekleme süreçlerimiz aynı ne güzel gebe olanlara seviniyoruz heycanlanıyoruz oh hadi inş bizde de olacak diyoruz umutlanıyoruz ne güzel. Kötü düşünen kıskanan varsa ama zaten bence başka topiklere gider bakar ne biliyim
Saçmalığın dik alası o zaman burda işi ne bir derdim var bölümüne hiç girmesin o zamanİnan o kadar üzülmüştüm ..
Bazı insanlar çok anlayışssız ..
Kızlar ya normalde cok su icmeyen biriyim, nerdeyse şu 1haftadir ağzım kuruyor gece bile kalkıyorum bazen . Sizce belirti midir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?