benimki geliyor bence :/En çok sevdiğim şey insanların mutluluklarına ortak olmak :) bi kere iyi düşünmek lazım değil mi sen bi kardeşin için nasıl düşünürsen ne istersen rabbim onu sanada nasip eder bu hasetlik neden anlam veremiyorum ben düşüğe hamile kaldığım zaman eltim tarafından kıskanıldığımı farkettim ne düşündü hakkımda ne istedi bilemem ama benden bir kaç ay sonra kendiside hamile kaldı ve düşükle sonuçlandı ben çok üzüldüm o bana bi geçmiş olsun bile dememişti olsun canı sağ olsun. Ben hamile kalamasam bile gelirim sizin bebişleri görmek için
Yaaa demeeebenimki geliyor bence :/
şu durumda gününde geliyor ve programla uyumlu şekilde oluyor... benim ağrılar mı foss testim mi fos bilemedim ... ya zaten tam koyuluk da göremiyorum ya yapmayım artık ben oluruna bırakıyım bence..Yaaa demeeesöyle ona gelmesin dün gelmedi hiç gelmesin gecikmeli misafir kabul etmiyoruz de
Bende bugun test atınca böyle olunca inan bende şuan hissettiğini hissettim ve çok üüzüldüm bu duruma .dvtb valla anlamadım ne olduğunu. sana neyin kastını yapayım ki ben? ya kızlar farkında olmadan kendim hakkında çok konusup size nispet yapıyormusum gibi mi hissediyorsunuz?
Burdayız canım gitmiyoruz bır yere o sadece bır önerıydı .En çok sevdiğim şey insanların mutluluklarına ortak olmak :) bi kere iyi düşünmek lazım değil mi sen bi kardeşin için nasıl düşünürsen ne istersen rabbim onu sanada nasip eder bu hasetlik neden anlam veremiyorum ben düşüğe hamile kaldığım zaman eltim tarafından kıskanıldığımı farkettim ne düşündü hakkımda ne istedi bilemem ama benden bir kaç ay sonra kendiside hamile kaldı ve düşükle sonuçlandı ben çok üzüldüm o bana bi geçmiş olsun bile dememişti olsun canı sağ olsun. Ben hamile kalamasam bile gelirim sizin bebişleri görmek için
Regl inşallah gelmezdeee . Gelirse bence sen şöyle 30 tane ovu al .şu durumda gününde geliyor ve programla uyumlu şekilde oluyor... benim ağrılar mı foss testim mi fos bilemedim ... ya zaten tam koyuluk da göremiyorum ya yapmayım artık ben oluruna bırakıyım bence..
Olmadı ben hamıle kalırsam benım kalanları sana gönderemRegl inşallah gelmezdeee . Gelirse bence sen şöyle 30 tane ovu al .
Koyulaşana kadar yakıp et kuzu . Acaba gunumu yakalayamadın noldu
Bende bugun test atınca böyle olunca inan bende şuan hissettiğini hissettim ve çok üüzüldüm bu duruma .
Bugun wiha arkadaşımız geldi dedi ki ben buraya bebegımle ilgili bişey atamıyorum üzerim sizi diye dedi bende dedim ki sacmalama en kötü bi tane daha topük açarım oraya bebekleri konusuruz burda arkadaşlara yardımcı oluruz .
Sonra cano falan dedi sen ne yaparsan geliriz ben üzülmem bebekleri görünce dedi bende okey ozaman açmayız burda konusuruz zaten olan çocuga haset etcek kimse bizim aramızda olmasın dedim .
Sonra dvt arkadaşımız neye kızdı anlamadım ..
Cano yu etiketleyip bizi sattılar hemen gördün mü demiş .
Yemin ederim içimde en ıfak art niyet besleyerek söylediysem .
Ki ısrarla svt ye yanlış anladıgını söyledim .
Hamileliğine veriyorum bu alınganlıgını dedim yine ben bi süre sessiz takıp edeyim dedi . Sesssiz takıp etmek yasak dedim şaka yollu o zaman takip etmem dedi
kuzum siz onları konusmadan öncesanırım senin kastın bana üzüldüm doğrusucanın sağolsun
kuzum siz onları konusmadan öncedvtb bana bunu yazmış zaten. sana “yuppii cok sevindim şuan” dediğim mesajı alıntılayarak. şahsen kendi adıma düşüncesiz davrandıysam özür dilerim. ben kimseye böyle bi konuda nispet yapmak istemem. herkesin kısmeti farklıdır aylarca bende bir sürü topige dahil oldum. her ay elim boş çıkmaktan bende yoruldum. sizi anlayabiliyorum, böyle bi düşüncesizlik yaptıysam affola
Yaa bilmiyorum gunleri de yakaladik bu defa ama iste kismet kuzum geldi mi diye gidiyorum yok..Olmadı ben hamıle kalırsam benım kalanları sana gönderem
Tamam cano sen bilirsinYaa bilmiyorum gunleri de yakaladik bu defa ama iste kismet kuzum geldi mi diye gidiyorum yok..
Yapmayim diyorum ya bosverr ama gebelik alabilirim netten daha ucuz oluyor..
Ben bunlardan hiç anlamıyorum yaKızlar yorumlar mısınız
Kürtaj değilde kendiliğinden düştu kalanları da temizlediler rahmin tertemiz dediler ben çok yazamiyorum canım adetim bı gelsin ona göre bat belli olacak diyeKorkularım evet varBende şuan öyle dusunuyorum canım 4-5 ay kımsyee söylemem .
Sende kürtaj olmustun ? Kusura bakma hatırlayamadım bı an ..
Valla sorunlu gorunenler isaretli olanlar ama ne kadar vahim durum onu bilemiyorum canim gecmis olsun.. dr goremedi mi..Kızlar yorumlar mısınız
Gördü sıkıntı yok biraz kilo ver dediValla sorunlu gorunenler isaretli olanlar ama ne kadar vahim durum onu bilemiyorum canim gecmis olsun.. dr goremedi mi..
kuzum siz onları konusmadan öncedvtb bana bunu yazmış zaten. sana “yuppii cok sevindim şuan” dediğim mesajı alıntılayarak. şahsen kendi adıma düşüncesiz davrandıysam özür dilerim. ben kimseye böyle bi konuda nispet yapmak istemem. herkesin kısmeti farklıdır aylarca bende bir sürü topige dahil oldum. her ay elim boş çıkmaktan bende yoruldum. sizi anlayabiliyorum, böyle bi düşüncesizlik yaptıysam affola
Estafurullah bu durum bızım topiğe yakışmadı .
dvtb bu kadar zamandır konusuyoruz böyle çekip gidersen ayıp edersin ..
Gel insan gibi konuşalım .
Yanlış anlaşılma var.
kaç kilosunn kıssssGördü sıkıntı yok biraz kilo ver dedi
Hay maşallahhh ama boyun var.. vücut kitle endeksin ne durumda ki... 25in üstü mü?90 kusur cukboy 1.76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?