Folik asidi full içmek gerekıyormus .bana da vermişti m... diye bir ilaç bitirmedim ben onu parça kalmasın diyeymiş.. antibiyotik de değil bitirmeye gerek görmedim.. bitir onu da demediler..
bende yumurtlama döneminde içiyorumadetim gelince bırakıyorum.. :) en doğrusu nasıl acaba:)
ama eksikse full içersin.. hani gebelikte erken dönemde önemli ya o bakımdan.. hayırlısı bakalım.Folik asidi full içmek gerekıyormus .
Ben şuan ilaç kullanıyorum dıye folik asitide alma dedi . Bol ıspanak ye dedi .
foliği sebzelerden meyveelrden al dedi .
Vücuda herhangı bır zararı olmadıgı için alabılırsın demişti doktorum .ama eksikse full içersin.. hani gebelikte erken dönemde önemli ya o bakımdan.. hayırlısı bakalım.
inşalalh olur canm 9 7 4Yaşın da genç olur daha merak etme.. yaşları kaç çocukların?
Maşallah Rabbım bağışlasın hepsiniinşalalh olur canm 9 7 4
Biz de çok severiz yeriz haftada bir.Vücuda herhangı bır zararı olmadıgı için alabılırsın demişti doktorum .
Benım butun kan degerlerım iyi çıkmıştı hamılelık düşünmediğimde doktor yazmıstı gebelık planlıyorum dıye
Ben buyuk ıhtımalle full içerim hamile kalana kadar :) Bide ıspanak çok severım . Dün akşam yaptım bugun yıyelım dıye sabahtan berı hayalını kuruyorum
maşallah :) büyük benim kızla o zaman 2009 lu mu?inşalalh olur canm 9 7 4
Yumurta hiç sevmem yaaYumurta da ye her gun bir tane.. onda da demir folat var..
inşallah canım sağol..Kuzum topiğin sana ve kızlara uğur getirsin inşallah allah gönlünüze göre versin
Oyy benım güzel hamişim gelmiişşşşKuzum topiğin sana ve kızlara uğur getirsin inşallah allah gönlünüze göre versin
yaa nasıl sevmezsin kuzum.. yumurta buu, yağda kır yee peynirli falan.. ohh miss.
Senden de razı olsun kuzum benimOyy benım güzel hamişim gelmiişşşş
Amin Allah razı olsun canım
hadi hayırlısı inşallah kuzum :) bekletmesin minnos seniEvveeett kürtaj sonrası ilk adetimi oldum çok şükür ..
Şuan folik asite başladım .
Adet bitiminden itibaren ovulasyona başlıcam ..
Allahım sen hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et amin
En güzel anne bizim anne!Evveeett kürtaj sonrası ilk adetimi oldum çok şükür ..
Şuan folik asite başladım .
Adet bitiminden itibaren ovulasyona başlıcam ..
Allahım sen hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?