valla gelıyosun kızlarla aramızda konusypruz konusan oldumu diye . unutulurmusun yaaaEstağfurullah kuzum. Napak öyle olsun iyi olun da arada aklına geliyosak ne ala
dur daha gelecekle çağırdımİyi akşamlar bayanlar sayfa aktifleşmiş bugğn
Özlendinizİyi akşamlar bayanlar sayfa aktifleşmiş bugğn
İyi gidiyor şuan tatildeyizcan09e seın nasıl ggıdıyor ? bebekle kızın arası nasıl ? kıskançlık oldu mu ?
kızın uslu muuu anlaaatt haaadddiiiii birdeee özelden resı ıstoyurmmmm
yaa kıyamamm bırde o kadar çok kardeş istiyodu inanmıorumİyi gidiyor şuan tatildeyiz
Kızlar iyi alıştılar birbirine :))
Oldu olmaz mı hatta alın götürün bunu dedi
Dedim nereye götürüyüm çocuk esirgemeye mi bırakayım hastaneye geri mi götürüyüm iadesi yok bunun. Neyse arada oluyor karın ağrısı o kadar olur.
Genelde uslu çocuum. Maşallahh hepsine. Arada coyduruyor o da olur artık:))
Seni ıstırırımBi de maria vardı buralarda mı acaba morcivertkediii bide bide neydi ablasının kuzusu nikini unuttum elif :)
Aynen isteyen sendin dedik bizde baba da baya bi sevdi böyle olacağını tahmin edemedim diyor:))yaa kıyamamm bırde o kadar çok kardeş istiyodu inanmıorum
oo tatil miiiiiiiiiiii . nerdesınızz ?
ben şahidim :/Yav benim kızım azılı bilen bilir, ben yemek bile yiyemiyorum 6.5 aydır adam gibi yoksa buralar hep aklımda
Bu bacılar bilir o nohut kadar şeyin bana neler ettiğini vallaben şahidim :/
ahh ne güzel yaaa ..Aynen isteyen sendin dedik bizde baba da baya bi sevdi böyle olacağını tahmin edemedim diyor:))
Muğla kuzum. Annemin yanındayız.
Seni ıstırırımezgi kuşum nasıl büyüdü mü kurban olsun teyzesi foto at dediydim atmadın
Büyüdü teyzesi 4.5 aylık olduk.Yav benim kızım azılı bilen bilir, ben yemek bile yiyemiyorum 6.5 aydır adam gibi yoksa buralar hep aklımda
Yav benim kızım azılı bilen bilir, ben yemek bile yiyemiyorum 6.5 aydır adam gibi yoksa buralar hep aklımda
Hiçbir derdi yok maksat çingenelikBüyüdü teyzesi 4.5 aylık olduk.
Senin kızına çarpıyım iki tane vurup susturamadın mı zilliyi. Derdi neymişşş :))
Can yoldaşım
Vallahi ne eksik ne fazla, biz edayla 3üz doğurdukU Ufukta_bebek veBrrk yi mazur görün onlar çok acılı :/ çok zor bebelerı var 3 üz gibi dşünün onları
Bazen o 3 ü 5 le falan çarpabilirsiniz deU Ufukta_bebek veBrrk yi mazur görün onlar çok acılı :/ çok zor bebelerı var 3 üz gibi dşünün onları
Deme ya maria benden önce doğurdu. Ladyyi hatırlayamadım ama.ahh ne güzel yaaa ..
sevilmezmii kuzum yaaa eve resmen yenı bı neşe kaynağı gelıyo hele allahım o saf saf gülüşleriiii
Maria26 ve merveaydiin 20 şubatta doğurdu .
Aranızda 10 gün var
Bugün babası tuttu al kızım kulağıma bağır sağır olayım sende rahatla dediVallahi ne eksik ne fazla, biz edayla 3üz doğurduk
Bizimki de bugün kucağına almış ağla ağla açılırsın diyo artık nasıl alışmışsaBugün babası tuttu al kızım kulağıma bağır sağır olayım sende rahatla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?