- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.861
Kizlar bisey sormak istiyorum siz verilen ilaci kac gun kullandiniz ve yumurtalarin boyutlari ne kadar oluyo opudan once
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde çok batmalar olmuştu özellikle geceleri iğnelerden ilaçlardan dediler,,az kaldı test günün e dilekcim dimi yil gibi geçiyor son günlerNormal bence canım benimde 4. günüm bende olmadı ama doktorum olabilir korkma diye uyarmıştı yani verilen kağıttta o şekilde yazıyor normal ağrı olması sende korkma stres yapma canım kendinede bebişinede hayırlısı olur inşallah
canım ilaçları kullanım tedavi günü kisiden kişiye değişiyor dr ilaçlari iğneleri kullanirken seni sürekli belki 2 günde bir kontrole alır ultrasondan yumurta gelişimini ve boyutlarıni takip eder dosyaya not yazıyor lar sürekli zaten,,gelişime göre dewam edip.etmeyecegini soyluyirlar,,Kizlar bisey sormak istiyorum siz verilen ilaci kac gun kullandiniz ve yumurtalarin boyutlari ne kadar oluyo opudan once
Benim de ilk denemem ve dediğin gibi inşallah sağlıkla son olur. Önce senin pozitif haberini alıcaz o zaman Allahın izniyle sonra da benim hayırlısıyla ayy inşallah
benimde çok batmalar olmuştu özellikle geceleri iğnelerden ilaçlardan dediler,,az kaldı test günün e dilekcim dimi yil gibi geçiyor son günler
Kizlar bisey sormak istiyorum siz verilen ilaci kac gun kullandiniz ve yumurtalarin boyutlari ne kadar oluyo opudan once
inşallah canım seninle olduklarını hissediyorum bende,,seninn kadar heyecanla bekliyorum test gününü,,umarım mutluluktan uçarsın o gün,,Ayy hemde ne yıll valla bir yandan heyecan bir yandan korku çok zormuş valla beklemek Rabbim yardımcımız olsun inşallah hayırlı haberler veririz hepimizde henüz hiç belirtim yok zaten ama belirti olsada takılmıyorum çok pozitif düşünmeye çalışıyorum hep inşallah benimledir bebişlerim
inşallah canım seninle olduklarını hissediyorum bende,,seninn kadar heyecanla bekliyorum test gününü,,umarım mutluluktan uçarsın o gün,,
Doktorum yumurta toplama için 6-7 tane olması yererli demişti. Benim 2 yumurtam önden gitmiş çabuk olgunlaşmıştı. Toplamda 6 yumurtam olmuştu. Yumurta toplama günü de doktorum o 2 tane olgun olanı hedefliyorum dedi. İşlem bitince 3 tane topladık dedi. 2 tanesi döllendi 1 tanesini iyi kalitede olduğu için transfer ettiler şükür.
cnm doktorumla konuştum senn elimde degil tutmaması kendinden bilme dedi ilaçları kes dedi dondurulmuslarin var onlar çözüldüğünde daha etkili oluyo dedi bu adetin 10gun gecikebilir dedi 2.adetinde gelirsin görüşürüz dediSenden de razı olsun. Nasipte yoksa elden bişey gelmez belki senin nasibinde ikincidedir sakın umudunu yitirme boşu boşuna kendini üzme inan üzülmene gerek yok çünkü önünde hala şansın çok
cnm doktorumla konuştum senn elimde degil tutmaması kendinden bilme dedi ilaçları kes dedi dondurulmuslarin var onlar çözüldüğünde daha etkili oluyo dedi bu adetin 10gun gecikebilir dedi 2.adetinde gelirsin görüşürüz dedi
Tecrübeli arkadaşlar ben bugün 14 şubatta adet oldum. Yarın tüp bebeğe başlayacağız inşallah. İşim için 7 Mart’ta bir seyahatim var yani adetin 21. Günü. O tarihte ne aşamaya gelmiş olurum transfer sürecine denk gelir mi bana bir akıl verseniz.
Cnm sana adetin birinci gununden itibaren sayarsak kacinci gun ransfer yapildiGelmez canım bence korkma muhtemelen iğne yapma aşamasın da olursun yanına alirsin yaparsın saatinde ignelerini doktor da o güne kontrol falan derse açıklarsın durumunu 1 gün sonrasına çağırabilir endişelenme bence hayırlısı olsun hakkında inşallah
Cnm sana adetin birinci gununden itibaren sayarsak kacinci gun ransfer yapildi
20 sı canım haftaya salıkac gun kaldı cnm sonuca inşalla h.pozitifi görürsün