- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.461
İnşallah canım belli olur değil mi?
Olur canım bence 10. Günde kanda çıkıyor hep çünkü inşallah müjdeli haberler alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım belli olur değil mi?
Olur canım bence 10. Günde kanda çıkıyor hep çünkü inşallah müjdeli haberler alırsın
biz transferin yapılacağı gün ameliyathaneye girmeden odasında görüştük esimle birlikte kabul etti sende telde falan degil yuz yüze fikrini şöyle kabul eder zaten
Bence Yarin are belki zaten 2 tane yapacaktir epeydir dusunuyorsun sen bu konuyu Bir an evvel rahatla gitsinEvet bende çok memnunum şükür doğru söylüyorsun aslında o zaman ben cuma günü kendi doktorumu arayıp söylesem telefonda doğru olur mu ki yoksa merkeze mi gitmem gerekir kafam karıştı bilemedim
Ben onu bilmiyordum bu Iyi bir bilgi o zaman his telasa gerek yok, cumartesi islem oncesi gorusursunuzHa çok iyimiş canım bencede yüz yüze eşimle beraber görüşmem daha iyi olur transfer öncesi konuşalım bizde o zaman ayy inşallah kabul eder
InsAllah hayirlisiyla bir mujdeli Haber de sizden gelirYarın kan testi yaptıracağım
Transferim 10.günü
İnşallah pozitif görürüm
İnşallah teşekkür ederimInsAllah hayirlisiyla bir mujdeli Haber de sizden gelir
Bence Yarin are belki zaten 2 tane yapacaktir epeydir dusunuyorsun sen bu konuyu Bir an evvel rahatla gitsin
Ben onu bilmiyordum bu Iyi bir bilgi o zaman his telasa gerek yok, cumartesi islem oncesi gorusursunuz
Sma903 nin dedigi gibi bencede Kabul Eder doktorun sen 2 transfer gibi dusun rahatla Vucut hazir hormon bombardimaniyla yorulmusken sansi arttiriyor madem Neden olmasinEvet çok sıkıntı yaptım valla kendime canım
Canim tüm dediklerine katılıyorumtek embriyo transferi çok saçma o kadar uğraşıyorsun yumurtalar toplanıyor sonunda tek embrio trans,,bende o gün söyledim dr eşimde söyledi 2 trans yaptırdık benimde yaşım 28 konuşun kızlar,,bi tanıdığım 4 trans yaptırdı donor aldı kıbrıs tan 1 tanesi tuttu mesela,,yaş genç olunca şans çok oluyor diyor dr lar yasa çok önem veriyorlar 2den az yaptırmayın
Sma903 nin dedigi gibi bencede Kabul Eder doktorun sen 2 transfer gibi dusun rahatla Vucut hazir hormon bombardimaniyla yorulmusken sansi arttiriyor madem Neden olmasin
InsAllah gonlunce olur
Ben ilkini orda denedim negatifti 2senelik bir aranin ardindan bu sene Tekrar asilamayla devam. Bugun 3.asilamami oldum. Asilama haklarim bitince siradaki asama malum 2. Ve 3. Asilamam zubeyde hanimda olduAmin hepimizin inşallah sende mi başladın tedaviye canım nerde yaptiriyorsun asilaman negatif mi olmuştu
Ben ilkini orda denedim negatifti 2senelik bir aranin ardindan bu sene Tekrar asilamayla devam. Bugun 3.asilamami oldum. Asilama haklarim bitince siradaki asama malum
2 ay dinlenmen yeterli sonra tekrar başlayabilirsin herşey yolundaysa kuzum benim üzülme desemde işe yaramıyor kendimden biliyorum ama kendini bırakma stres iyi değil bir an önce toparlan tekrar hazırlan bu yaşadıklarımız bizim sınavımız ne kadar üzülsekte çırpınsakta nasipte yoksa elden bişey gelmez dua edecez yalvaracaz olacaksa zaten olur bende üzgünüm artık umutlarım azaldı ama dua etmekten vazgeçmicem Allah yardımcımız olsun inş bir dahaki tedavinde sonuca ulaşırsınKızlar maalesef 1. Denemem negatif.. dün beta HCG yaptırdık, 0,5çıktı....zaten zar zor 2 yumurta toplanmıştı benden..pek de umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez ayrı konu..2. Deneme için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor?
Yok canım gayet memnundum sadece yaptırdığımda sanki yumurta takibini daha sık yapabilirler diye düşündüm çok yoğunlar ondan mı acaba böyle yapıyorlar dedim ama normali oymuş sanırım çoğu yerde onların baktığı sıklıkla bakılıyor. Tamamiyle maddi nedenlerden dolayı devleti tercih ediyorum yoksa merkezle alakalı bir sıkıntım yoktu. Ama pişmanlığım var hocalardan daha fazla yararlanabilirdim diye düşünüyorum sormadan pek ayrıntı vermiyorlar çünkü. Bana sebepsiz infertilite denildi tüm testler yapıldı mı bilmiyorumAnladım canım hayırlısı olur inşallah tüp bebeğe geçmeden son olur bu sefer güzel haberler alırsın Allahin izniyle bu acer farklı hastanede yaptırıyorsun sanırım memnun kalmadın mı ordan canım
Amin canmm inşallah hamilesindirYarın kan testi yaptıracağım
Transferim 10.günü
İnşallah pozitif görürüm
Yok canım gayet memnundum sadece yaptırdığımda sanki yumurta takibini daha sık yapabilirler diye düşündüm çok yoğunlar ondan mı acaba böyle yapıyorlar dedim ama normali oymuş sanırım çoğu yerde onların baktığı sıklıkla bakılıyor. Tamamiyle maddi nedenlerden dolayı devleti tercih ediyorum yoksa merkezle alakalı bir sıkıntım yoktu. Ama pişmanlığım var hocalardan daha fazla yararlanabilirdim diye düşünüyorum sormadan pek ayrıntı vermiyorlar çünkü. Bana sebepsiz infertilite denildi tüm testler yapıldı mı bilmiyorum