canım bizdeki problem eşimde varikosel vardı en.son sonucu 4milyon ve ileri hareket sıfırdı daha önce ameliyat olduğu halde(çift taraflı)bende daha önce gittiğim dr çok az çikolata kist görmüştü geçen yılki drum sonra ben o dr a güvenmemiştim aşılama yapacaktı gitmedim,bu.yil başka kliniğe gittik bana.normal dedi eşimin sonucuna göre aşılama olabilir dedi merdiven.merdiven.ilerleyebiliriz isterseniz dedi dr,,biz direk tüp bebek istedik istatistik daha fazla aşılamayı zaman kaybı gibi gördük,,dr da okeyle di avrupada bu sistem dedi bilemiyorum orasını,,benim 13 yumurta toplandı en son güne 3 yumurtam kalmıştı yani 3, güne 1i çok iyi kalitede dediler diğer 1 tane daha vardı o düşüktü,,ikisinide transfer etmesini istedik,,3.dondurmadik kalitesi onunda iyi değildi,,sanırım.net bisi demedi hocamız ama labaratuar ortamında benimkiler çabuk zayıflamış 2,gün bile transfer olanlar güzel sonuçlar alıyormuş,,en iyi gelişim yeri rahim dediler 5,güne bırakmıyorlarmış klinikte,,buradan anladığım 5,gün embriyosu daha çabuk tutunuyor sans oranı daha fazla deniliyor bazı kliniklerin açıklamasında kesinlikle doğru değil bence,,fransada falan hemen 2,gün transferi yapıyorlarmış,,