- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.381
D Deepblue_6 Canım sen ne yaptın verdin mi tekrar dan kan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kızlar 1 saat falan kaldı sanırım Allah yüzümüzü güldürsün artan değerler görelim.hepimiz
Inşallah canim yuzun guler buguninşallah kızlar 1 saat falan kaldı sanırım Allah yüzümüzü güldürsün artan değerler görelim.hepimiz
POZİTİFinşalla h canlarım valla düşüp bayılacağım 1 buçuk saat.oldu yok hala bekliyorum
POZİTİF
Yoo inşallah öyledir yani diyePozitifmiymiş
Yoo inşallah öyledir yani diye
kızlar 286.87 çıktı allahım bayılacağım
Tebrikler arkadaşım. Hepimiz heyecanla bekliyorduk sonucu. Sağlıklı hamilelik olur inşallahkızlar 286.87 çıktı allahım bayılacağım
Biliyodum süperrrr ya çook sevindimkızlar 286.87 çıktı allahım bayılacağım
Senden de duyacağız güzel haberler hadi bakalımKızlarr şimdi aradılar benide embriyoların gelişimleri çok iyi gidiyormuş şükür cumartesi transfer var Allahıma şükürler olsun, Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin anneliği
Senden de duyacağız güzel haberler hadi bakalım
amin canım.insallah allah sanada nasıp etsin seninde güzel haberlerini alırız inşallahYaaaa süperrrrr yaşasınnn çok şükür hamilesinn tebrik ederim ya inşallah kat kat artar ve sağlıkla da kucağın alırsın
amin canım.insallah sağlıkla ilerlerTebrikler arkadaşım. Hepimiz heyecanla bekliyorduk sonucu. Sağlıklı hamilelik olur inşallah
allah razı.olsun senden beni çok aydınlattın Rabbim sanada nasıp etsin herkese bütün isteyenlereBiliyodum süperrrr ya çook sevindim