2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Anladım canım benim Allah razı olsun çok teşekürler cevabın için üşenmeden yazmışsın bu sefer bende çoğunluk dinlenerek geçireceğim 10 gün izin alacağım iş yerinden hayırlısı olur inşallah hakkımızda sende sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına meleğini inşallah :KK54::KK200: :nazar:
Amin canım şifa olur insallah bol bol dinlen ve suyunu mutlaka iç bol bol dua insallah herkes hamile olacak :))))

Gayet basit bir işlem muayene odasında 5 dk da yaptı dr. Spekulum takıyor sonrasında rahim ağzını temizliyor ve sivri uçlu bir aletle çizik atıyor hasar veriyor rahim zarına. Bu şekilde embriyonun tutma olasılığı artıyor daha önce de yapılmıştı bana tedaviye başlayamadığım için geçen hafta bir daha yaptı dr dum saolsun
hic acıma hissi olmadı galiba çünkü ben vajinusmu oldugum icin muayneler agrılı geciyor ondan srdum insallah busefer olur canm

Transfer sonrası az su içmiştim yarın saat hastanede yattım sonra lavobaya gidip cıktım. Ilaclarimi hep saatinde aldım tlf alarmını kurup. Ilk gün yattım sırtüstü.. ikinci gün yattım sırt üstü sadece tuvalet ihtiyacı ve yatak odasına gelirken kalktım birde yemek yerken oturdum. Sonraki 3,4,5, günler yattim ama her iki saate bir kalkıp yavaşça odalarda gezdim tekrar yattım.hic iş yapmadım yemeği falan pişirmiştim eşim işitip getirdi.
Neler yediğime gelince yumurta +transfer sonrası halada devam 3-4lt suyumu mutlaka mutlaka içtim.transfer sonrası yatarken hep tuvalete gitsem de su hayattir hesabı:)) sonra kivi ,havuçlu sumakli kivircik salatasi , ceviz, ozellikle doktorimun tavsiyesi ilikli kemik suyuna corba. Tek öğün olmak üzere transfer sonrası +yumurta toplama öncesi içtim 1 kase. Asla pirinç pilavı ekmek patlıcan kabakdomates salatalık yemedim doktorumsöyledi.mevsimi olmadığından .Bol sumakli yoğurt yedim. Kendimi sıcak tuttum.5.gün dus aldım hemen 10.dk. disari 1 hafta sonra cikip sadece 2 saat hava alip geldik.evde olasip durdum ama 4. Gün sonrası iş yapmadan bolbol dua ettim.allah yardım etti oldu insaalah. Buarada havuclu kivircikli salatayı transfer sonrası yedim hafif şeylerle geciştirdim kabız olmamak için.
bende hemen hemen byle yaptm ama bn 3 4 gunden snra kalktm evi temizledim smdi keske yapmasaydım diyorum ama demekki nasip degilmiş

bende hemen hemen byle yaptm ama bn 3 4 gunden snra kalktm evi temizledim smdi keske yapmasaydım diyorum ama demekki nasip degilmiş
Nasipten öte yol yok derler canım yatma kalkma hopladın zıpladın aslında hepsi boş.yeterki rabbim nasip etsin alacak nefesi yiyecek yemegi varsa rabbim nasip ediyor dua edelim bol bol .allahım tez vakitte sağlıkla nasip etsin.bizlerinde kucağı dolsun evlerimize neşe gelsin .amin

Nasipten öte yol yok derler canım yatma kalkma hopladın zıpladın aslında hepsi boş.yeterki rabbim nasip etsin alacak nefesi yiyecek yemegi varsa rabbim nasip ediyor dua edelim bol bol .allahım tez vakitte sağlıkla nasip etsin.bizlerinde kucağı dolsun evlerimize neşe gelsin .amin
tabo cnmm hetsey nasip kısmet dr arayp habet verdinmi kuzum

tabi cnmm hetsey nasip kısmet. insallah en kısa zamanda olur insallah hepimizin.dr arayp haber verdinmi kuzum

bende kendim kadar sevindim vaalla canm allllahm dogum zamaninida saydırmmayı nasip etsin bizde burda dogdumu nezman dgcak diye bekleyelim ilaçlarını aksatmadan ic geçirme cannm
Canım benim allah razi olsun o guzel gonlunun yureginin taz zamanda istegi gerceklessin .hepiniz iyiki varsiniz gormesemde cok seviyorum herbirinizi

hayırlı olsun cnm inşallah saglikla kese ve kalp atışlarını duyup görürsün,,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah,,

ev mi temizledin cnm şimdi gördüm inanamadim,,birdahakine asla hiç bir şey yapma
evt cnm esim hafta soonu temizledi etti ama öyle pis bi huyum varki ev birgun temizlenmese icin rahat etmiyor valla ama pisman oldum yapmasaydm dedm nasip degilmis demek bugn kntroluum vardı gtmedim yaptiramiycaz bosunaa gtmeyr gerek yok gibo geldi :110:

evt cnm esim hafta soonu temizledi etti ama öyle pis bi huyum varki ev birgun temizlenmese icin rahat etmiyor valla ama pisman oldum yapmasaydm dedm nasip degilmis demek bugn kntroluum vardı gtmedim yaptiramiycaz bosunaa gtmeyr gerek yok gibo geldi :110:

Canım benim neden gitmedin :110:

Kızlarr yaaa şuan nisanda inşaAllah adetin 2.günü başlayacağız ya.. Yumurtalara bakacaklar ya.. İdrara sıkışık mı olmamız gerekiyor yoksa normal muayene gibi mesane boş mu olmalı?

Kızlarr yaaa şuan nisanda inşaAllah adetin 2.günü başlayacağız ya.. Yumurtalara bakacaklar ya.. İdrara sıkışık mı olmamız gerekiyor yoksa normal muayene gibi mesane boş mu olmalı?
Canım sadece transfer de idrara sıkışık oluyorsun.kontrollerde normal sıkışık olmaya gerek yok

Hayır canım tam tersi boşaltman gerekiyor normal gidiyorsun yani rahat ol o muayeneler kolay rahat oluyor canım :KK54:

X