İyiyim canım benim şükür. Valla kendime izin verdim 10 gün istediğimi yiyip içiyorum 2 aydır doğru düzgün çok ağır yiyecekler yiyememiştim cips yemeyi çikolata yemeyi özledim
Aklıma geldikçe yiyorum onları bir kaç güne tekrar sağlıklı ve düzenli beslenmeye devam edeceğim ama Allahın izniyle. Kafama hiçbirşeyi takmamaya çalışıyorum evden işe işden eve öyle gidiyor şimdilik 2. ye başlamadan bir kaç kaçamak da yapmak istiyorum 2 3 günlüğüne ama izin alabilirsem tabi
Gün sayıyorum tabi birde Nisan ayının gelmesi için 22 si gibi gideceğim adetin 2. veya 3. günü acaba ne zaman transfer olur çok merak ediyorum geç olsun güç olmasın Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Her geçen gün arkadaşlarımdan akrabalarımızdan birilerinin hamile olduğunu öğreniyorum onların adına çok seviniyorum ama içimde bi burukluk oluyor gözlerim doluyor duyar duymaz. Atlatacağım ama inşallah. 2 tane dünyalar iyisi görümcem var ve hamileler 1 inin 20 gün 1 inin de 40 günü kaldı doğuma sabırsızlıkla onları bekliyorum sevebilmek için
bir yandan da üzülüyorum işte elimde olmadan
Rabbim kurduğumuz hayallerimizi gerçekleştirsin hayırlısıyla en kısa zaman da inşallahh