- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.001
Amin inşallahAmin 1000 kere amin sen bizden öndesin bize umut olursun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahAmin 1000 kere amin sen bizden öndesin bize umut olursun inşallah.
Cnm sana sorayım ya aklıma takıldı yumurta çatlatıcı iğne yaptığın gün koruyucu da vurmuş muydun.Bana doktorum vermedi ama INCIK BONCUK a vermiş sıkıntı olmaz heralde değil mi.Amin inşallah
Progestan ilaç hem ağızdan hem fitil olarak iki şekilde de kullanılabiliyor ancak fitil olarak kullanıldığında daha etkilidir. Ağızdan kullanımda yan etkilerini fazla yaşıyorsun baş dönmesi halsizlik vs.. İyiki var Progestan harika bir ilaçtırben oğlumda hapını içmiştim ama vajiden alınıyormuş ben hiç öyle kullanmadım ben transfere 4 gün kala iğneye başlayacağım canım her gün vuulacağım
Benimde eşim yapıyor iğneleri şükürSabah öğlen salsam ikişer adet . Ignede iki günde bir eşim yapıyor iğneyi
kızlar kendi kendime cevap vereyim ben bi ovitrelle 2 de gonapeptly vurundum.Sanırım biri yumurta koruyucuymuş ztn.Cnm sana sorayım ya aklıma takıldı yumurta çatlatıcı iğne yaptığın gün koruyucu da vurmuş muydun.Bana doktorum vermedi ama INCIK BONCUK a vermiş sıkıntı olmaz heralde değil mi.
Baskılayıcı erken çatlamayı önleyici canım doğru.kızlar kendi kendime cevap vereyim ben bi ovitrelle 2 de gonapeptly vurundum.Sanırım biri yumurta koruyucuymuş ztn.
Ohh çok rahat oluyor öyle göbekleri ben yapiyorum .doktor hiç önemli değil canım dedi. Eski birikmiş kan pihtisiymis onlarBenimde eşim yapıyor iğneleri şükür
Kuzum şimdi gördüm yazdığını hakkını helal et temizliğe giriştim birdaha hiç yapamayacakmış gibi en son iğnelerim cetrodite 1 adet, ovitrelle 2 adet , gonapeptyl 1 adet sonrası gün boş günümdü . Bu arada her doktor farklı ilaç tedavi uyguluyor tabii ama içerik genel olarak aynıkızlar kendi kendime cevap vereyim ben bi ovitrelle 2 de gonapeptly vurundum.Sanırım biri yumurta koruyucuymuş ztn.
Helal olsun cnm olur mu öyle şey.Kolay gelsin son olur temizliğin inşallah dediğin gibi. ben gonapeptly 2 tane vurundum ben onu da yumurta çatlatıcı zannedıyorum bu ne ya dedım hatta 3 tane iğneyle anca çatlıyor heralde Prospektürü deokumuyorum iyice moraliöm bozuluyor.Öğrenmiş oldum sağol cnm.Hepimiz için yarın ola hayrolaKuzum şimdi gördüm yazdığını hakkını helal et temizliğe giriştim birdaha hiç yapamayacakmış gibi en son iğnelerim cetrodite 1 adet, ovitrelle 2 adet , gonapeptyl 1 adet sonrası gün boş günümdü . Bu arada her doktor farklı ilaç tedavi uyguluyor tabii ama içerik genel olarak aynı
Amin canım az kaldı bakalım hepimiz zorlu bir maraton atlatıyoruz sona yaklaştıkHelal olsun cnm olur mu öyle şey.Kolay gelsin son olur temizliğin inşallah dediğin gibi. ben gonapeptly 2 tane vurundum ben onu da yumurta çatlatıcı zannedıyorum bu ne ya dedım hatta 3 tane iğneyle anca çatlıyor heralde Prospektürü deokumuyorum iyice moraliöm bozuluyor.Öğrenmiş oldum sağol cnm.Hepimiz için yarın ola hayrola
Cnm keseler derken ikizin mi olacakKızlar keselerımızı gördük kalp atışına gıdecez haftaya rabbım herkese nasıp etsın ınsallah
Ikı kese var kuzum yolk kesesı de var bebeklerde var ama kalp atısını haftaya duyacax ınsallahCnm keseler derken ikizin mi olacak
Hayırlı olsun kalp atışını da duyunca iyice rahatlarsınız.Rabbim bize de nasip etsin inşallahKızlar keselerımızı gördük kalp atışına gıdecez haftaya rabbım herkese nasıp etsın ınsallah
Ikı kese var kuzum yolk kesesı de var bebeklerde var ama kalp atısını haftaya duyacax ınsallah
İnşallah canım tum dıleyen ısteyen herkese nasıp etsın rabbım hepımızın yardımcısı olsunHayırlı olsun kalp atışını da duyunca iyice rahatlarsınız.Rabbim bize de nasip etsin inşallah
Rabbım yardımcınız olsun canım insallah çok guzel bı duygu herkes yasar inşallahAaaa cok sevindim canim yaa. Insallah iki kesedende kalp atisini duyarsiniz. Harika bisey. Hayirli bi sekilde bebislerini kucagina alirsin.Bizlerede dua et cok sikintili gunler geciriyoruz.
AMİN İNŞALLAHRabbım yardımcınız olsun canım insallah çok guzel bı duygu herkes yasar inşallah
Hayırlı olsun maşallahIkı kese var kuzum yolk kesesı de var bebeklerde var ama kalp atısını haftaya duyacax ınsallah