Kızlar merhaba,
Bugün tedavimin 7. günü.Kontrolden geldim biraz önce ve ne yazacağımı bilemiyorum açıkçası.Eşime sperm testi yaptıramamıştık bir türlü onun sonucunu aldım bugün.Sonuçları tek tek yazamayacağım kısaca sperm sayısı 360.000 morfoloji 0 baş anormalisi %57 ve ileri hareketlilik %1. Doktor ayrı ben ayrı şok geçirdim.Sonucu çok kötü olarak değerlendiler.Bir üroloğa gittik o da aynı şeyi söyledi.1 hafta gibi bir sürede yumurtalar toplanacak eşim ilaç kullansa da ne yaparsa yapsın 1 haftada düzelme olmaz dediler.Yarın tekrar kontrole çağırdı doktorum.Tedavi iptal olabilir ya da yumurtalar toplanıp dondurulabilir gibi görünüyor şu anda.Çünkü bu durumda hamile kalsam bile düşük olma riski çok fazlaymış.Bende hiç sıkıntı olmasa da ben gene normal yolla hamile kalamazmışım.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu anda transfer olacak mı olmayacak mı ne yapılacak o bile belli değil.Akışına bırakmak en iyisi sanırım çok üzüldüm ama eşimi o halde gördüm ya daha beter oldum.Kızlar dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim.Bizi uzun ve meşakkatli bir yol bekliyor.İnşallah Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürür.