- Konu Sahibi kinalikadin
- #2.741
merhaba,Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim bir düsüğüm ve başarısız bir aşilamam var düşükten 2.5 yıl sonra bidaha olmadı düzgün bı doktorda bulamadık zaten bir kaç gün önce hsg çekildim soldan geçiş olmuş ama sağdan çok az olmuş ve %70 zedelenmiş kanalların dedi yıkıldım resmen bu zedelenme tam olarak ne oluyor acaba böyle bı problemi olan varmı bide heterozigot çıktı düşüğün sebebi düşükten 2.5 yıl sonra geç kalınmış bu sonucuda öğrenmiş olduk böyle problemleri olanlar yardım edin destek olalım birbirimize
cnm nerdesin bilmiyorum ama önce kendine iyi bir doktor bul iyice araştır içine sinen birine git.Benim tüpün 1 tanesi yok 2. de de tıkanıklıklar var ve yumurta rezervim çok az.Doktoruna adetin 2. ya da 3. günü git senden kan tahlili isticek ve ultrasonla muayene edicek.Düşükten dolayı senden farklı testler isteyebilir sonucuna göre sana nasıl bir tedavi olması gerektiğini anlatacaktır.Bana tek tüp yok diğer tüpte sıkıntı olmasına rağmen yumurta rezervin iyi olsaydı kendi kendine hamile kalma şansın olabilirdi dendi.Hiç yıkılacakta bişey yok ayrıca allah ol dedikten sonra kim önünde durabilir.kendini önce bir toparla canım sonra doktor arayışına başla önce nede sorun var onu öğren.sana senden başka kime yardım edemez bu hepimiz için geçerli anca destek olurlar.Kendine güven:allahın izniyle biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz.