- 20 Kasım 2013
- 370
- 752
- Konu Sahibi kinalikadin
- #2.561
Ben sabah öğle akşam kullaniyorum canim ama vajina dan. Bide yutanlar varmis.Bem kullanıyorum canım sabah aksam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sabah öğle akşam kullaniyorum canim ama vajina dan. Bide yutanlar varmis.Bem kullanıyorum canım sabah aksam
cok sagol canim cok endişelendim kimse kanamasının olduğunu yazmayınca ınsallah yarına kadar gecerBenim çok kanamam olmuştu hastanede kalmamı istedi dr ama ben istemedim evde dinlenirim dedim gece kalmadım bile hastanede kanamam çok olduğu halde. Sorun olmaz yani korkacak bişey yok ara kanamalar ağrılar çok çok normal
Amin arkadaşım ne kadar güzel yüreklisiniz hepiniz allah razı olsun rabbim hepimize yasatsinHayırlı olsun canım inşallah ilk ve son olur ve hamile kalırsın
Amin canım sen nasılsın moralin yok gibi hissediyorum hayırlısıyla ne zaman başlanacak tekrardancanım inşallah güzel haberler verir herkes burdan
Amin canım sen nasılsın moralin yok gibi hissediyorum hayırlısıyla ne zaman başlanacak tekrardan
Söylemedi canım bende sormadımaynen öyle bugün transferim olacaktı devam etse idik olmadı tarlusal içiyorum adet olmak için bakalım ne zaman gelecek
adetin ikinci günü yeniden kontrol ve kan testi ile başlıyoruz
senin ilk kontrolde kaç yumurta gördü canım
Kızlar maalesef negatif. İlk denememdi ama kısmet değilmiş. Aşılamadan tüp bebeğe geçtik die 6 yumurta rezerviyle başladık, belki bu sefr tüp bebek diye yola çıkarsak embriyo kalitesi artar. 5. Güne sadece 2 tane orta kalite kalmıştı transfer edilirken. 7. Güne kadar da çok iyiydim ama 2 gün çok stres yaptım nefes darlıpı falan ondan tuttu da sorn amı kaybettim acaba diyorum Yaşın 35 arada kızlar. Regl ağrılarımda başladı, 2. Gun gel devam edelim tekrar dediler
Bende vajınadan kullanıyorum canım jel de sorun var dıye progestan verdıler canım prospektusunde agızdan yazıyo ama hemşire rahımden koyacan dediBen sabah öğle akşam kullaniyorum canim ama vajina dan. Bide yutanlar varmis.
Bazen de diyorum kimler ne stresler altinda hamile kaliyor, ne panik atklar gecirip gene doguruyor. Biraz da kismet dedigin gbi herhalde cnm. Senin kacinci denemendi Dlk2606
Uzuldum canım rabbım bıdakune nasıp etsın ınsallah Hcg ne kadar cıktı canım stres cok onemlı ısdeKızlar maalesef negatif. İlk denememdi ama kısmet değilmiş. Aşılamadan tüp bebeğe geçtik die 6 yumurta rezerviyle başladık, belki bu sefr tüp bebek diye yola çıkarsak artan yumurta sayısıyla embriyo kalitesi de artar. 5. Güne sadece 2 tane orta kalite kalmıştı transfer edilirken. Transferden sonra da 7. Güne kadar da çok iyiydim ama son 2 gün çok stres yaptım nefes darlıpı falan. Acaba diyorum ilk başta tuttu da sorn amı kaybettim diyorum Yaşın 35 arada kızlar. Regl ağrılarımda başladı, 2. Gun gel devam edelim tedaviye tekrar dediler
Ben suan regl oldum. Herhalde yarin gene gidiyorum bu durumda 2. Gun olaraktanAynen öyle o yüzden her halimize Allaha şükretmeliyiz dediğin gibi birazda nasip kısmet hayırlısı olur hepimizin hakkında inşallah Benimde ilk denememdi kimyasal oldu maalesef düşük bir değerdi zaten 2 gün sonra iyice düştü 2. denemem ne zaman olacak bilmiyorum perşembe günü doktorla görüşmeye gideceğiz hayırlısı bakalım
Merhaba ben de bugün 3. iğnemi olucam aynı anda gidiyoruzHakkımızda hayırlısı olsun.Merhaba canlar bende başladım iğne tedavisine bugün 3. Ignemi olacağım aksam.hepimizin emeği boşa çıkmasın insallah hepimiz test günü bol bol pozitifleri goruruz enerjimiz bol olsun
yani hcg bilmiyorum ama 2nin alti dediler deger icin? O mu oluyorUzuldum canım rabbım bıdakune nasıp etsın ınsallah Hcg ne kadar cıktı canım stres cok onemlı ısde
Bi yandan da diyorum stresten olsa reglim de gecikirdi daha simdi oldum test gununden once valla dedigin gibi bi yerde olacak ins ama Allah biliyor onuAynen öyle o yüzden her halimize Allaha şükretmeliyiz dediğin gibi birazda nasip kısmet hayırlısı olur hepimizin hakkında inşallah Benimde ilk denememdi kimyasal oldu maalesef düşük bir değerdi zaten 2 gün sonra iyice düştü 2. denemem ne zaman olacak bilmiyorum perşembe günü doktorla görüşmeye gideceğiz hayırlısı bakalım
Ben suan regl oldum. Herhalde yarin gene gidiyorum bu durumda 2. Gun olaraktan
C
yani hcg bilmiyorum ama 2nin alti dediler deger icin? O mu oluyor
Bi yandan da diyorum stresten olsa reglim de gecikirdi daha simdi oldum test gununden once valla dedigin gibi bi yerde olacak ins ama Allah biliyor onu
Beta hcg yazıyo canım 5ın altı negatıf oluyormuş hayırlısı olsun ınsallah rabbım yuzunu guldursun ınsallahyani hcg bilmiyorum ama 2nin alti dediler deger icin? O mu oluyor