Merhaba arkadaslar
Sayfa acildigi gunden itibaren butun yazismalarinizi tecrubelerinizi okudum. Bana ilac gibi geldiniz diyebilirim. 2bucuk yildir bebek istiyoruz 1 klomen 3 aşilama gecirdim hepsi negatif. Yapmadigim kür ek takviye kalmadi. Esimdede bendede hicbir sorun gormedi doktor yapilmasi gereken tüm testleride yaptik. Farkli doktorlarada gittim belki birinin goremedigini biri gorur diye hicbiri problem goremedi.her adet gordugumde aglama krizlerim iyice psikolojim bozulmustu.Bende bu ay ilk defa
tüp bebek tedavisine basladim bugun 2. Ignemi vuracagim Allahin izniyle. Okadar umutluyumki icim kipir kipir. Doktorum bana hep 1 ay hic dusunmesen kafan rahat olsa hemen olcak derdi cok stresli bi yapim var. Ama burada okuduklarim bana dahada bir umit verdi ve hicbir bilgim yoktu bu tedaviyle ilgili bilgi sahibi olmus oldum. Bundan onceki asilamalarim icin cok pismanim keske direk tup bebek tedavisine baslasaydim zaten asilamanin tutma orani cok dusuk defalarca husrana ugramak beni cok yipratti. Cok sevdim burdaki arkadaslari heleki
Dlk2606 kinalikadin gormeden gonul bagi ile baglandim sanki size. Herkese yardimci oldunuz hic sikilmadan cevap verdiniz. Cok zor gunler gecirmissiniz sizin adinizada cok uzuldum. Dualarim hepimiz icin Rabbim gonlumuzdeki hayirli niyetlerimizi kucagimizda buldursun insallah. Vatanimiza milletimize dinimize ailemize hayirli bireyler yetistirmek nasip etsin bizlere. Kusura bakmayin uzun oldu kendimi ufaktan tanitmak istemistim.