2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Hayalen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
1.027
1.093
133
Evt.. Kadınlar külübü üyeleri...
Dediğim gibi boşanmaya niyeti olanlar, burada birbirimize destek olup cesaret verelim ve artık özgür olalım...
Ben bu sitede azda olsa cesaret buldum ve perşembe günü ailemin yanına gidip bi zaman sonra boşanma konusunu açmayı düşünüyorum... yeter 8 senem boşa geçti, artık bir senem bile boşa gitsin istemiyorum.... bugünki esra erol paylaşımı çokta güzel oldu.. Yeni başlangıçlar, yeni düşünce biçimi ve yeni bakış açıları için hoş geldin 2018....

Eklentiler

• 20180101_150305.webp
    20180101_150305.webp
    14 KB · Görüntüleme: 1.131
Bosanmaya tesvik gibi olmus ilginç o_O
Teşvik değil benim gibi boşanmak isteyip cesareti olmayanlar için söyledim... yoksa kimse buradaki gaza gelip boşanma davası açacak değil.. sadece gözümüzdeki perdeleri kaldırmak için yararlı olur diye düşünüyorum... çünkü insan bazı şeylerin farkına çok sonradan varıyor...:)

Malesef artık ağlanacak halimize güler olduk:) napalım zararın neresinden dönersek kâr dimi :KK70:
Ole tabii insan mutsuz olmamali.. yani gecici mutsuzluk olur ama kroniklesmemeli.. hayata 1 kez geliyoruz zaten ne gerek var.. var varda tatlim cocuklar varsa bu karari almak cok zor..yoksa 2018 de sizinle olmayi dilerdim :)

Yürü beee Arkandayızzzz ! :)
İnşaallah tez vakitte herşey yolunda gider.. ailelerin araya girip barıştırmak istemesini istemiyorum:( sabırsızlıkla ailemle konuşacağım günü bekliyorum.. elbette çok zor olacak boğazım düğümlecek konuşurken ama bunu yapmak zorundayım... zaten bu konuyu açmamdakş sebebte bu, buradan benim gibi olanlar birbirimize cesaret verip yol göstermesi..:KK50:

Ole tabii insan mutsuz olmamali.. yani gecici mutsuzluk olur ama kroniklesmemeli.. hayata 1 kez geliyoruz zaten ne gerek var.. var varda tatlim cocuklar varsa bu karari almak cok zor..yoksa 2018 de sizinle olmayi dilerdim :)
Evt zamanında çok üzüldüm 3 tüp bebek tedavisi gördüm tutmadı şimdi iyiki tutmamış diyorum:)

Her iste vardir bi hayir.. bende herseye ragmen iyiki varlar diyorum..olmasalardi babalarida olmazdi muhtemelen simdi gercide genede iyiki varlar..
Öyle tabi çocuk olunca, onlar için dünyayı karşına alacak güçte olursun.. çocuk bambaşka birşey.. Allahım isteyen herkese nasib eylesin.. vakti gelince inşaallah banada:)

Öyle tabi çocuk olunca, onlar için dünyayı karşına alacak güçte olursun.. çocuk bambaşka birşey.. Allahım isteyen herkese nasib eylesin.. vakti gelince inşaallah banada:)
Amin tatlim..en azindan ben cocuklarimi istedigimde bosanma dusuncesi yoktu bende.. ama zaten oyle olmuyomu bazen.. 40 yillik kari koca bosaniyosa, biz cömez sayiliriz yanlarinda

Amin tatlim..en azindan ben cocuklarimi istedigimde bosanma dusuncesi yoktu bende.. ama zaten oyle olmuyomu bazen.. 40 yillik kari koca bosaniyosa, biz cömez sayiliriz yanlarinda
Aynen öyle bana boşanma çok zor bir süreç olsada abes gelmiyor.. yeri geldiğinde anneme bile diyorum anne " mutsuzsan idare edemiyorsan boşan" diye hatta annemde boşanmayı düşünmedi değil, boşanırdıda ama allahtan babam baktıki durum ciddi düzeliverdi... Annem baban şimdi iyidir, allah bozmasın diyor:))

bende hamileyken çok mutluydum eşimle :kahve:
Haha bende cok mutluydum bir zamanlar :) gene cok mutsuz sayilmam arada gidip gelirler bana.. cunku cok detayciyim onlara gore.. sinsi ailesi sagolsun..kendi evliliklerine benzettiler bizimkinide maalesef. Bu kdr merhametli biri olmasam iyiymis.. fazla iyiyim bu dunya icin ona uzuluyorum

Haha bende cok mutluydum bir zamanlar :) gene cok mutsuz sayilmam arada gidip gelirler bana.. cunku cok detayciyim onlara gore.. sinsi ailesi sagolsun..kendi evliliklerine benzettiler bizimkinide maalesef. Bu kdr merhametli biri olmasam iyiymis.. fazla iyiyim bu dunya icin ona uzuluyorum
zaten her şey o ailelerinin başının altından kalkıyor :(

Back
X