Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba daha çok yenisin biz 1 sene denedik yapmadığım şey kalmamıştı otlar kürler soğan kürünü bende denedim ve 1 sene kadar olmadı tam iyi bir doktor ararken gebe kaldım ikizlerim vardı ve 2 buçuk ay sürdü gelişmediği için sonlandırıldı gebeliğim daha sonra doktorum folik asite başlamamı söyledi yaklaşık 5 ay kullandıktan sonra şuan tekrar hamileyim . Diyeceğim şu ki 1 buçuk sene boyunca sürekli istedik ve bir buçuk sene sonunda oldu çok şükür ve sabırl bekledik hep senin daha çok Yeni 1 sene boyunca bekle eğer olmazsa çare aramaya başlarsın kendini sıkıp bunaltman için daha çok erken . Folik Asite başlaman çok iyi olmuş hamile kalana ve kaldıktan sonra 3 ay kullanmanı tavsiye ederin Allah'ın izni ile çok faydası oluyor . Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin İnşAllah

Hangi folik asiti kullanıyorsunuz ?

Arkadaşlar bizim de Aylarca bebeğimiz olmadı 8kez falan adet gördüm hiçbir Problemimiz de yoktu ama olmuyordu bir türlü..gittiğim doktor bile stres mi yapıyosun acaba dedi. Neyse en sonunda klomen içtim yumurtlama günümden itibaren 3 gün üst üste ilişki önerdi doktorum. Ve çok şükür o ay hamile kaldım. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Bebek düşünmeye başlayınca insan hemen olsun istiyo ama her şeyin bir zamanı var gerçekten..

Kızlar vücudunuzu gebeliğe hazırlamak adına beslenmenizde ne gibi düzenlemelere gidiyorsunuz? Bu konuda profesyonel yardım alan var mı? Ben de Hamile kalmak için yola çıktım, hayırlara vesile olsun.

hiç rahim filmi çekilmişmiydin . sende situssun anomalin var mı diye merak ettim. bana da umut olun şimdi bende bir kimsayal bir kürtaj geçirdim

Merhabalar ben de 2 düşük yaşadım daha önce bı yazınıza rastladım aynı sıkıntıları yasıyorum su an. Buyuk bı umutsuzluk ıcındeyım. Siz ikinciden sonra hangı testlerı yapmıstınız

hiç rahim filmi çekilmişmiydin . sende situssun anomalin var mı diye merak ettim. bana da umut olun şimdi bende bir kimsayal bir kürtaj geçirdim

Hayır rahim filmi hiç çekilmedim ve doktorum da gerek duymadı hiç.. situssun anomalinedir hiç bilmiyorum,google’dan da baktım fakat ne olduğuna dair bir şey bulamadım

Ben özel hastaneye gidiyorum
2.düşükten sonra doktorum bir sürükan tahlili ve genetik testler istedi, bir sorun mu var diye..benden de eşimden de..Test isimlerini hatırlayamıyorum çoktu çünkü ama özelde yaptırmaya kalksak 3.000 tl tutuyordu 5 yıl önce..Testlerde bir problem çıkmadı şükür 3.genelikte sağlıklı oldu

Merhabalar,
Adetim 5 gün gecikti. Basit kistim vardı 3-4 aydır 35 veya 40. Gün regl oluyordum. Doktor adetinin üzerinden 30 gün geçince test yap dedi ama hiçbir belirti yok sizce test yapmalı mıyım? Kendimi umutlandırmak da istemiyorum

Yap bence bitanem yoksa kafanın bi köşesinde kaliyo bişey yapacaksan bile acaba bişey varmı yapmasammi diyosun doktora gitsen bile o da test yapicak

Bence de test yapın en azından tereddütte kalmamış olursunuz

Merhabalar...
test yaptım negatif çıktı Çok üzüldüm bu süreç çok yıprattı beni ne yazık ki ... sizce bu ay soğan kürünü uygulamalı mıyım

Merhabalar...
test yaptım negatif çıktı Çok üzüldüm bu süreç çok yıprattı beni ne yazık ki ... sizce bu ay soğan kürünü uygulamalı mıyım
En azından tereddütünüz gitti. Ben de aynı durumdayım sizinle aylardır bekliyorum. Ama her şeyin bir zamanı var demek ki. Soğan kürüyle hamile kalan çok insan okudum burada. Ben de denedim fayda göremedim ne yazık ki. İnsallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…