- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.701
eşinin bu şekilde davranması seni dahada fazla strese sokar ama dahada doğrusu hırs yapmana sebep olur. Rabbim sana ilkini nasip etmiş ikinciside olur sen hiç merak etme. Bende soğan kürü uyguladım adetimi bekliyorum bakalımGeçen adetimde soğan kürü uyguladım bugün adet günüm olmadım daha hayırlısını versin rabbim evet ben çok stres yapıyorum bunada bağlı ama işte düşünmeden yapamıyorum bide benim ikinci evliliğim eşimde çok istiyor oda her ay benden iyi hesaplıyo günlerimi
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimselerin kucağı boş kalmasın bugün test alıp yapıcam ben yine dayanamıyorum bakalım ne çıkacak sonuçeşinin bu şekilde davranması seni dahada fazla strese sokar ama dahada doğrusu hırs yapmana sebep olur. Rabbim sana ilkini nasip etmiş ikinciside olur sen hiç merak etme. Bende soğan kürü uyguladım adetimi bekliyorum bakalım
canım ya bence sabret bi iki günİnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimselerin kucağı boş kalmasın bugün test alıp yapıcam ben yine dayanamıyorum bakalım ne çıkacak sonuç
Geçen adetimde soğan kürü uyguladım bugün adet günüm olmadım daha hayırlısını versin rabbim evet ben çok stres yapıyorum bunada bağlı ama işte düşünmeden yapamıyorum bide benim ikinci evliliğim eşimde çok istiyor oda her ay benden iyi hesaplıyo günlerimi
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimselerin kucağı boş kalmasın bugün test alıp yapıcam ben yine dayanamıyorum bakalım ne çıkacak sonuç
Amin canım iki aydır 2 gün geri atıyo stres evet ben çok takıyorum elimde olmadanbende çok stres yapardım adet günlerim geçerdi hep 4-5 gün geçikmeler olurdu stresten... stres herşeyin başı bence akışına bırakmakta lazım cnm.. hakkında hayırlısı olsun inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin.. rabbim aratmasın.
inşallah en güzel haberi alırsınBugüne kadar attığım testlerin haddi hesabı yok üzülen ben oluyorum yine ama dayanamıyorum bir iki gün daha bekleyeyim bakalım
İnşallah canım sağolasıninşallah en güzel haberi alırsın
Valla bende çok net gördüm:))Kızlar ikinci çizgi çok silik ama görüyorrm net
Pazartesi kan vercem bakalumValla bende çok net gördüm:))
Bende pozitif canım hadi inşallah yaPazartesi kan vercem bakalum
Hayırlı olsun benim adetime 3 gun varken boyle cikmisti simdi oğlusum geliyor .Kızlar ikinci çizgi çok silik ama görüyorrm net
Geçen ay aynı hüsranı bende yaşamıştım 2 gün gecikmişti büyük bir heves ve hüsran. Seni çok iyi anlıyorum. Mutlaka doktor kontrollerini yaptır canımKızlar adetim 2 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktıadet belirtimde yok zaten bu ay yumurtlama belirtimde olmamıştı bu ayda düzensizliğim yüzünden gecikicek yine sanırsam bu ayda tırt çıktım gâliba yaa beklemek çok kötü bi an önce adetimi olsamda hormonlarıma falan baktırsam bâri yaa moralim çok bozukk
Geçen ay aynı hüsranı bende yaşamıştım 2 gün gecikmişti büyük bir heves ve hüsran. Seni çok iyi anlıyorum. Mutlaka doktor kontrollerini yaptır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?