- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.681
1 sene dolmadan tedavi onermedi bana hicbir doktor ozele gittim , devlete gittim. Bende 10 aylik evliyim , 2 ay daha bekleyecegim tekrar doktora gitmek icinMerhaba anne adayları ben aranıza yeni katıldım bu sitenin sürekli hamilelik belirtilerini okuyordum yada gebe kalanların paylaşımlarını okuyordum bende sizler gibi anne olmak istiyorum 10 aydır evliyim ve ilk aydan beri çocuk istiyoruz 3 ay önce tedaviye başladım klomen kullandım ve ilk kullanımda çok şükür hamile kaldım fakat bebeğim benimle çok durmadı ve malesef düştü 1 aydır yeni toparlandim ve doktorum korunma dedigi için devam ediyoruz inşallah Allah hepimize nasip ederrr
Evett tabi ufak bir beyaz yalan söyledim doktorum özeldi ve 1 senelik evli olduğumü söyledim çünkü eşimde bende nisan dönemimizden beri çok istiyoruz1 sene dolmadan tedavi onermedi bana hicbir doktor ozele gittim , devlete gittim. Bende 10 aylik evliyim , 2 ay daha bekleyecegim tekrar doktora gitmek icinsize yine iyi tedavi vermisler bir yerden baslamissiniz
Ben bayan dogrucu davutEvett tabi ufak bir beyaz yalan söyledim doktorum özeldi ve 1 senelik evli olduğumü söyledim çünkü eşimde bende nisan dönemimizden beri çok istiyoruz
Öyle tabi ki vardır bi hayırr bakarsın doktora gitmene gerek bile kalmaz inşallahBen bayan dogrucu davutkeske bende oyle deseydim.. Neyse vardir bir hayir insallah canim
Şu kaza ile hamile kalan insanlara çok imreniyorumYaaa inşallah rabbim nasip eder bende onu düşündüm ilişkiyi seyrekleştirmeyi ama yumurtalıkların ne zaman çatladığı belli olmuyo geç yumurtlamada olabiliyo ama 1 ay boyunca yoruyo gün aşırı aynen ödeve dönmüş gibi oluyo
Kızlar bi sorum olacak. Benim BATa 9 gün var ama kasıklarımda ve belimde gayet hissedilir bi ağrı var. Sizce bu kadar erken belirti verir miŞu kaza ile hamile kalan insanlara çok imreniyorum
Benim doktorum üç ay öncesinden gel vitamin verecemn demiştiMerhabalar...
Ağustos 2018de bebek için çalışmalara başlamayı düşünüyoruz
Kaç ay öncesinden doktora gidip muayene olmalıyım demir, folik asit vs başlamak için hangi ay gitmemi önerirsiniz
Ben mart ayında gitmeyi düşünüyorum ama erken mi dersiniz 6 ay öncesinden demir vs kullanmak
inş :))) 3 gün geciktim dua edin benim için :)GEBELİĞE HAZIRLIK AŞAMALARI,OVULASYON ZAMANLARI HERŞEYİ KONUŞALIM KIZLAR BUYRUN GELİN HEPİNİZİ BEKLİYORUM...2018 YILINDA HERKESİN KUCAĞI BEBİŞLE DOLSUN İNŞALLAH
Kızlar bi sorum olacak. Benim BATa 8 gün var ama kasıklarımda ve belimde gayet hissedilir bi ağrı var. Sizce bu kadar erken belirti verir mi
Sağol canım cevabın için biraz anlamsız ağrılarım var bu ay hadi bakalım hayırlısıevet cnm verebilir benimde 10 gün öncesinden ağrımaya başlamıştı karnım adet olacakmışım gibi hep bir ağrı vardı.. sonrası malum.. :) seni umutlandırmak istemem ama bence bekle bat ın 3-5 gün geçsin sonrasında erken gebelik testi yaparsın
Amiiinnn hepimize inşallahMerhabalar ben yeni üye oldum bende hamile kalmaya hiç bir engelin yok dendiği halde hamile kalamıyorum 11 yaşında oğlum var artık başka çocuğum olmayacak mi diye her ay adet günümde üzüntü yaşıyorum Rabbim bana ve tüm bebek isteyen herkesin sesini duysun inşallah
Merhabalar ben yeni üye oldum bende hamile kalmaya hiç bir engelin yok dendiği halde hamile kalamıyorum 11 yaşında oğlum var artık başka çocuğum olmayacak mi diye her ay adet günümde üzüntü yaşıyorum Rabbim bana ve tüm bebek isteyen herkesin sesini duysun inşallah
Sağol canım cevabın için biraz anlamsız ağrılarım var bu ay hadi bakalım hayırlısı
Geçen adetimde soğan kürü uyguladım bugün adet günüm olmadım daha hayırlısını versin rabbim evet ben çok stres yapıyorum bunada bağlı ama işte düşünmeden yapamıyorum bide benim ikinci evliliğim eşimde çok istiyor oda her ay benden iyi hesaplıyo günlerimicanım bence fazla stres yapıyorsun bir tane evladın var allah bağışlasın allah uzun ömürler versin bidaha olmucak diye çok düşünme bence.. hiç olmasa anlıcam da kaygılarını insan ister istemes kaygılanıyor çünkü bende bir zamanlar çok fazla stres sıkıntı yapıyordum.. allahım doru zamanda hayırlı zamanda nasip ediyor çok şükür.. bence biraz akışına bırakmalısın..
inşallah canım benim Allah razı olsunbenimde öleydi cnm bacaklarım baldır kısımlarım bile ağrıyodu :) tatlı tatlı bir adet sancısı vardı gögüslerde hassasiyet.. herkeste farklı şeyler olabiliyor gerçi hayırlı olsun hakkında inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?