- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.641
4 gün önce felan yaptım negatif ama değer zaten çok düşük kan da bile tam pozitif diyemeyiz dediler idrar da çıkmaz tekrar kan vereceğim çok merak ediyorum sonucuAma yinede değerlerin gebeliğe doğru gidiyo gibi inşallah hakkında hayırlısı olur canım stres yapma
4 gün önce felan yaptım negatif ama değer zaten çok düşük kan da bile tam pozitif diyemeyiz dediler idrar da çıkmaz tekrar kan vereceğim çok merak ediyorum sonucu
Ne zaman gideceğim bilmiyorum hastahaneye pazartesi okula başlayacağım müsait bi anda gideceğim bakalım hayırlısı inşallahPco olanlarda geç döllenmeyle hamile kalan çok belki seninde öyledir bende merak ettim şimdi
Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur inşallah kısa zamanda anne olurdusun peki canım kontrollere falan gittin miCanım inşallah Allah izin verir de hayırlısıyla olur bizimde mayıs.ta 2 yıl olucak evleneli benimle hatta benden sonra evlenen herkesin oldu annelerin baskısı bi taraftan yaşım 32 oldu o geçiyo bi taraftan kocamdaki rahatlık diğer taraftanister istemez stres oluyorum artık ne kadar stres yaptıysam hiçbir belirti olmıycak derecesine geldim cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım Rabbim senin de buradaki isteyen herkesinde gönlüne göre versin inşallah
Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur inşallah kısa zamanda anne olurdusun peki canım kontrollere falan gittin mi
Merhaba, bende 2 gün önce test yaptım negatif çıktı, predictörle yapılan testlere güvenilir mi acaba4 gün önce felan yaptım negatif ama değer zaten çok düşük kan da bile tam pozitif diyemeyiz dediler idrar da çıkmaz tekrar kan vereceğim çok merak ediyorum sonucu
Ben laboquick kullanıyorum herkes buna güvenilir diyorMerhaba, bende 2 gün önce test yaptım negatif çıktı, predictörle yapılan testlere güvenilir mi acaba
Kızlar bakar mısınız ?
Merhaba canım ikinci çizgi var silikde olsa. Önemli olan ikinci çizgi kısa zamandamı cıktı yoksa ilerleyen zamandamıKızlar bakar mısınız ?
Teşekkür ederim canım ama inşallah dua edin sağlıklı gebelik olsun inşallahCanım ikinci çizgi silik çıkmış hamilesin tebrik ederimm
Hemen canım yani 5 dk içinde felan ama zaten dağılma felan yok çizgi hizasında çıktı o kadar test yaptım ki emin olmasam direk çöpe atarım şuan biraz daha koyu bekledikçe koyulaşmışMerhaba canım ikinci çizgi var silikde olsa. Önemli olan ikinci çizgi kısa zamandamı cıktı yoksa ilerleyen zamandamı
Teşekkür ederim canım ama inşallah dua edin sağlıklı gebelik olsun inşallah
Âmin canım inşallah kimyasal yada dış gebelik olmasın bebeğim de varsa sağlıklı olsun inşallahİnşallah Rabbim sağlıkla bi avazda kurtulmanı nasip etsin canım
O zaman hayırlı uğurlu olsun inşallah. Darısı bizlerin başına:)Hemen canım yani 5 dk içinde felan ama zaten dağılma felan yok çizgi hizasında çıktı o kadar test yaptım ki emin olmasam direk çöpe atarım şuan biraz daha koyu bekledikçe koyulaşmış
Âmin canım inşallah kimyasal yada dış gebelik olmasın bebeğim de varsa sağlıklı olsun inşallah
Insallah canım olumlu düşünüyorum ama burda o kadar şey okuyorum ki korkuyorum yine Rabbim bekleyen herkese müjdeli haber versin inşallah Rabbim Ol deyince herşey oluyor bunu unutmayalım inş ve burda bekkeyenkerden haberim var ne kadar takip ettim bi bilsem bilmem kimler kaç seneler bekliyorŞimdiden öyle şeyler getirme aklına tadını çıkarmaya bak bizler içinde dua et olur mu burda bebişleri olsun isteyen biçok kişinin ihtiyacı var canım
Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallahGebe kalan arkadaşlarım tebrik ediyorum hepinizi buradaki herkese de dua edin lütfen dualarınız bizi. İçin çok kıymetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?