Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Offf valla hedap kitap gerçekten yoruldum peki canım sen takip ettiriyosan adetin 10. Günü 16 mm di benim yumurtalarım sence ortalama ne zaman çatlar

Canım inşallah hamilesindir ama bebek düşünmeye başladığında adetlerin düzensizleşiyo benimde aralıkda 5 gün gecikti bu ayda 21 inde olmam lazımken 10 gün erken geldi bunlar gerçekten pskolojik çok etkiliyo bnde doktora gittim adet düzensizliğinden herşey etkiliyomş adetin gelme süresini ama arakadşlarımda böle düzensizleştikten sonra genelde hamilelik oluşur falanda demişlerdi

Ayy inşallah öyledir canım yaa. Çok stres olmamaya çalışıyorum ama elimde değil biliyorum erken ama eşimin tarafı çok istiyo etkileniyorum bende

Offf valla hedap kitap gerçekten yoruldum peki canım sen takip ettiriyosan adetin 10. Günü 16 mm di benim yumurtalarım sence ortalama ne zaman çatlar
Canim benim 3 aydr 20 mm den sonra igne vurulunca catliyor. Igne icin vurmadan da 20 mm uzeri catladi hep. Onun icin bilemiycem seninki nasil olur. Ama sen adete kadar gunasiri iliskiye devam et garanti olur

Gunde 1 mm buyumesi beklenirmis canim ayrica. Ilac kullanirsan 2mm de olabilirmis. Yani sen asagi yukari adetin 14-20arasi bol cals:)

Merhaba kizlar bende bu sene hamile kalmak istiyorum pko hastasiyim ilac icmeden adet olamıyorum malesef isim zor yani

Polikistik over sendromu. Her ay yumurtlama gerceklesmiyor 2 3 ay da bir yumurtluyorsun

Canım dr banada pko dedi gerçi pko görünümünde dedi ama her ay yumurtlamam oluyo.
Genel olarak kadınlar 12 ayda 10 kez de yumurtlayabilirmiş bu normalmiş

Canım dr banada pko dedi gerçi pko görünümünde dedi ama her ay yumurtlamam oluyo.
Genel olarak kadınlar 12 ayda 10 kez de yumurtlayabilirmiş bu normalmiş
Canim gorunum oldugunda yumurtlama gerceklesirmis adet duzensizligi fazla yaşanmazmış ama polikistik over sendromu daha illet.bisey 2 3 ayda bir yumurtlama ilaçsiz adet gorememe mesela benimde oyle ilacsiz adet göremiyorum

Canim gorunum oldugunda yumurtlama gerceklesirmis adet duzensizligi fazla yaşanmazmış ama polikistik over sendromu daha illet.bisey 2 3 ayda bir yumurtlama ilaçsiz adet gorememe mesela benimde oyle ilacsiz adet göremiyorum

Hımm. Anladım canım. Bekarken bnmde adetlerim düzensizdi. İlaçla regl oluyodum. Ama evlendikten sonra ilaçsız 35 günde regl oluyorum bazen 40 günü bulabiliyo. Yani en azından kendiliğimden adet olabiliyorum.

Aynen canim o daha farkli bisey sanirim klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalabilirsin bu durumda
3 ay üst üste klomen ve çatlatma iğnesi kullandım canım. Ama Rabbim henüz nasip etmedi. Doktorumda rahim filmi istedi bu ay ara verdim soğan kürü uyguluyorum şuan. Önümüzdeki ay adet olursam gitmeyi düşünüyorum rahim filmi çektirmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…