- Konu Sahibi princess--3579
-
Birde kasım 23 de adet oldum ben aralık 21 de adet olmam gerekirken dün önce pembe bir lekeleme yaptı sonra aksam normal bir geldi adetim bu duzenlizligi anlayamadım bu ay soğan kuru yaptım ben bununla da alakalı olabilirmi adetimin erken gelmesi sizce nasıl hamile kalırım bana da yardımcı olun lütfenGEBELİĞE HAZIRLIK AŞAMALARI,OVULASYON ZAMANLARI HERŞEYİ KONUŞALIM KIZLAR BUYRUN GELİN HEPİNİZİ BEKLİYORUM...2018 YILINDA HERKESİN KUCAĞI BEBİŞLE DOLSUN İNŞALLAH
Flo diye bir program var onu kullandım ilk iki ay normal gösterdi sonraki iki ayim da bu şekilde oldu kafam karıştı çokMerhaba canım eczaneden ovluasyon testi alabirsin. Evde kendib takip etmen biraz zor ancak ağrısından veya akıntıdan anlayabilirsin o da şansına. Tabiki en doğrusu doktor takibi
Canım peki tam olarak sorun ne ? Kaç yıllık evlisin ve hiç doktora gittinmi?Flo diye bir program var onu kullandım ilk iki ay normal gösterdi sonraki iki ayim da bu şekilde oldu kafam karıştı çok
GEBELİĞE HAZIRLIK AŞAMALARI,OVULASYON ZAMANLARI HERŞEYİ KONUŞALIM KIZLAR BUYRUN GELİN HEPİNİZİ BEKLİYORUM...2018 YILINDA HERKESİN KUCAĞI BEBİŞLE DOLSUN İNŞALLAH
Canım peki tam olarak sorun ne ? Kaç yıllık evlisin ve hiç doktora gittinmi?
Aynen canım en kötüsü de milletin sorması üstüne akıl vermesi geç kalmayın sonra olmaz demeleri.
Canım benimde adetim gayet düzenli ama yinede neden olmadığı kafama takılınca doktora gitmişitim. Bana yumurta tembelliği var deyince şok olmuştum hiç aklımın ucundan bile geçmezdi. Umarım sende öyle veya daha farklı bi problem yoktur. Büyükler der ki adet düzensizliğe başlayınca rahim gebeliğe hazırlanır batılmı değilmi bilemem :) inşallah öyle olur senindeDoktora gitmedim canm bir yıllk evliyim düzende olan adetim 2 aydır böyle erken geliyor sağ kasığım da adet ağrısı gibi de değil batismalar oluyor ilk defa böyle birşey yaşıyorum ben
Canım benimde adetim gayet düzenli ama yinede neden olmadığı kafama takılınca doktora gitmişitim. Bana yumurta tembelliği var deyince şok olmuştum hiç aklımın ucundan bile geçmezdi. Umarım sende öyle veya daha farklı bi problem yoktur. Büyükler der ki adet düzensizliğe başlayınca rahim gebeliğe hazırlanır batılmı değilmi bilemem :) inşallah öyle olur seninde
E maşallah o zaman bir sıkıntın yok madem kafana takma akışına bırak bak nasıl oluyor. Ben yumurtalıklarda sorun var diye tedavi altında olduğum için ister istemez atamıyorum kafamdan ama sen bari rahat ol canımInsallah öyle olur canm 'ya çok istiyoruz eşimle bebek sahibi olmak yurtlarında da hicbir sıkıntı olmadığını söylemişti benim arkadaşım tüp bebek merkezinde çalışıyor kendisi ona ziyarete gitmiştim 7 ay önce gel bi bakalım dedi yumurtalarıma ve gayet sağlıklı demişti
Insallah öyle olur canm 'ya çok istiyoruz eşimle bebek sahibi olmak yurtlarında da hicbir sıkıntı olmadığını söylemişti benim arkadaşım tüp bebek merkezinde çalışıyor kendisi ona ziyarete gitmiştim 7 ay önce gel bi bakalım dedi yumurtalarıma ve gayet sağlıklı demişti
Ister istemez takıyorum canm 'ya 4 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyor ha bu ay diyoruz sonra yine üzülüyoruz bu ay da çok umutlandık erken gelen adet beni daha fazla üzdü daha 3 gün var diyordum
seni çok anlıyorum her defasında tükenen umutlar. Bazen eşimden bile utanıyorum ki hiç öyle birisi değil aslında beni kesinlikle o konuda sıkmadı bu zamana kadar ama artık adet oldum derken bile utanıyorum resmenIster istemez takıyorum canm 'ya 4 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyor ha bu ay diyoruz sonra yine üzülüyoruz bu ay da çok umutlandık erken gelen adet beni daha fazla üzdü daha 3 gün var diyordum
seni çok anlıyorum her defasında tükenen umutlar. Bazen eşimden bile utanıyorum ki hiç öyle birisi değil aslında beni kesinlikle o konuda sıkmadı bu zamana kadar ama artık adet oldum derken bile utanıyorum resmen
Kesinlikle öyle KÜN FE YEKÜN emrini bekliyoruz Rabbımdençok fazla strese sokmayın kendinizi.. olacağı varsa bi damlayla bile oluyo rabbim zamanını bekliyo demekki
Bende adetime 3 gun kala yaptigim test negatifti 1 gun gecince yaptim belirgin cift cizgiydi bence tekrar yap gunun gecikince umudunu kesmeAdetime 3 gün var dayanamadım idrar testi yaptım negatif cıktı tamda tahmin ettiğim gibi. Bu ayda yaş
Sağol canım bi umut oldun bana. Hafta sonuna kadar sabredicem bakalım. Inşallah olumlu olur sonuçBende adetime 3 gun kala yaptigim test negatifti 1 gun gecince yaptim belirgin cift cizgiydi bence tekrar yap gunun gecikince umudunu kesme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?