Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum 1adet gör dedi ama az çok bu ğskolojıyı anlarsınız ben bebegime kavusacaktım olmadımkucagıma evlat almak için vakit kaybettim dedim olsun tekrar gerekirse hep yatarim 9ay ama olsun istyrm onyuzden beklemedim beklemeyipte sorun olmayan çok insanla konustum ayrıca

hayırlısı olsun cnm inşalah hakkında allahım sağlıklı sıhhatli bebişler nasip eğlesin bundan sonraki dönemlerimizde...

Merhaba kızlar bemde artık 2018de bebiş istyorum .ben 1sefer hamile kaldım cok yakın zamanda 9+4günlük bebegimin kalbi durdu 21kasımda kürtaj oldum 30kasımda korunmadan çalişmaya devam ettim Allahım bize isteyen herkeze evlat nasıp etsin bzen diyorum duamız mı eksik ben bebiş ver die dua ettim verdi aldı acaba diyorum sag saglim kucagıma almayı onu büyütmeyi nasıp et mi demek gerekiyor inşallah hepimize o güzen yılları nasip eder
inşallah canım sana da çok geçmiş olsun kafana takma yine olur inşallah eminim çok zordur yaşadıkların Rabbim gönlüne göre versin inşallah

inşallah canım sana da çok geçmiş olsun kafana takma yine olur inşallah eminim çok zordur yaşadıkların Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Rabbim isteyen herkeze versin bu bebek istemek oyle saf temız bir istekki İnsan düşmanıma bile yaşatmasın diyor bu evrede galiba birazdaha olgunlasıyor insan

Evet canım rahmin kendini toparlaması yenilenmesi sürecinde farklılık olabilir diye düşünüyorum
Kontrolde dr rahim toparlanmıs dıyor ama gecebilir 1ayı korkma diye de söylüyor ben hemen olsun istedigim için korunmadım ve 2gündür acayıp bas dönmesi var belirtimidir bilmiyorum ilk gebeligimdede acayıp bulantım vardı

Gittigim enzaneler hep aynı testleri veriyor bana hiç bilmiyorum ama sene sonuna kadar bekliycem kendimi aldatmamak umutlanmamak için ama 2gündür fena bi baş dönmesi var

benimde bazen oluyo ama sanırım piskolojik :110:
düzenli olan adet zamanlarımı kendim düşüne düşüne stres yapa yapa düzensizleştirmeyi başardım piskoloji de önemli stresten herşey oluyo kafanı rahat tut günün geçince 1 hafta - 10 gün kadar o zaman test yaparsın :emir_bebek:

benimde bazen oluyo ama sanırım piskolojik :110:
düzenli olan adet zamanlarımı kendim düşüne düşüne stres yapa yapa düzensizleştirmeyi başardım piskoloji de önemli stresten herşey oluyo kafanı rahat tut günün geçince 1 hafta - 10 gün kadar o zaman test yaparsın :emir_bebek:
Evet dogru bebek düşünmeye başlafıgımdan beri her ay kesin pskolojıl belirti yaşiyor insan

Evet dogru bebek düşünmeye başlafıgımdan beri her ay kesin pskolojıl belirti yaşiyor insan

sorma kesinlikle bende kendi kendime hamilelik modlarına giriyorum niyeyse :halay:
adetim 4 gün geçiyo 5. gün hasta oluyorum böle düşüne düşüne zaten sürekli geç adet olmaya başladım..

Kontrolde dr rahim toparlanmıs dıyor ama gecebilir 1ayı korkma diye de söylüyor ben hemen olsun istedigim için korunmadım ve 2gündür acayıp bas dönmesi var belirtimidir bilmiyorum ilk gebeligimdede acayıp bulantım vardı
her şey olabilir canım bazen psikolojik de olabiliyor ben nerdeyse tüm belirtileri yaşıyorum 25 yaşındayım bu zamana kadar adetlerim hep düzenlidir günüm hiç geçmez geçen ay 2 gün geçti bu sefer oldu dedim test yaptım negatif dedim 1 gün daha geçsin kan vereyim sabah uyandım adet oldum o kadar kötü oldum ki psikolojik olarak vücut çok etkileniyor

her şey olabilir canım bazen psikolojik de olabiliyor ben nerdeyse tüm belirtileri yaşıyorum 25 yaşındayım bu zamana kadar adetlerim hep düzenlidir günüm hiç geçmez geçen ay 2 gün geçti bu sefer oldu dedim test yaptım negatif dedim 1 gün daha geçsin kan vereyim sabah uyandım adet oldum o kadar kötü oldum ki psikolojik olarak vücut çok etkileniyor

kesinlikle bende çok yaşadım onu hasta olduğum için nasıı üzülüyodum..morelim bozuluyodu

Back