- Konu Sahibi princess--3579
11 ay ama ben bilincsizdim yumurtlama günü falan bilmiyordum sağlıklı bir şekilde korunmayı bırakali çocuk çalışmaları 9 aydırKaç ay oldu korunmayı bırakalı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 ay ama ben bilincsizdim yumurtlama günü falan bilmiyordum sağlıklı bir şekilde korunmayı bırakali çocuk çalışmaları 9 aydırKaç ay oldu korunmayı bırakalı canım
Çok değilmiş canım üzme stres yapma gerçi ben hiç takmıyorum yine olmuyor.Herşey nasip Allah tez zamanda versin inşallah11 ay ama ben bilincsizdim yumurtlama günü falan bilmiyordum sağlıklı bir şekilde korunmayı bırakali çocuk çalışmaları 9 aydır
Amin canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün peki sen ne zamandır bebek istiyorsun?Çok değilmiş canım üzme stres yapma gerçi ben hiç takmıyorum yine olmuyor.Herşey nasip Allah tez zamanda versin inşallah
Soran kürüde çok faydalı inşallah faydasını görürsün Allahın izniyleIncir kürü için prolaktini yükseltiyor diye duydum şimdi sorun yokken bir de o çıkmasın soğan kürü yaptım ama geçen ay
Inşallah canım normalde adetim ağrılı geçiyordu yatıyordum sürekli geçen ay adetim ağrısız oldu ama iki gün geçti geçmeyen adet tarihim sogan kürü yaptım ondan diye düşündümSoran kürüde çok faydalı inşallah faydasını görürsün Allahın izniyle
Herşeyden medet umuyoruz Rabbim bize merhamet eder inşallah en kısa zamanda alırız yavrularımızı kucağımızaInşallah canım normalde adetim ağrılı geçiyordu yatıyordum sürekli geçen ay adetim ağrısız oldu ama iki gün geçti geçmeyen adet tarihim sogan kürü yaptım ondan diye düşündüm
Inşallah canımHerşeyden medet umuyoruz Rabbim bize merhamet eder inşallah en kısa zamanda alırız yavrularımızı kucağımıza
Inşallah Canım dedingin gibi sene sonu mujdeyle olur dogum günüm bana süpriz olur 25 aralık daEn zor kısmıda beklemek inşallah beklediğimize değer
ayyyy hadi inşallah en güzel doğum günü hediyeni alırsın canım :)Inşallah Canım dedingin gibi sene sonu mujdeyle olur dogum günüm bana süpriz olur 25 aralık da
merhaba canım kaç yıllık evlisinmrb kızlar simdi kayıt oldum bende umarım hepınız gebe kalırsınız bu arada benımde ıkı kımyasal gebeligim oldu onlarda hemen olmadı onerecegınız bır sey vamı yada boyle olup ne gıbı asamalarınız oldu![]()
Ben de bekleyenlerdeni m 28 29 Aralık![]()
Birbirimize dua edelim bol bol kimin duasının kabul olacağını yalnız Allah bilir. Birbirimizden nasiplenelim inşallah :)bende cnm bekliyorum aynı dönemlerdeyiz :) inşallah adet olmayız hamile haberlerimizi birbirimize veririz ..
Ben sürekli ediyorum kendime etmeden önce inşallah canım Rabbim gönlümüze göre verir inşallah. Benim de bat 1 ocakBirbirimize dua edelim bol bol kimin duasının kabul olacağını yalnız Allah bilir. Birbirimizden nasiplenelim inşallah :)
Amin canım Allah'ım kabul etsin dualarımızı inşallah. En kısa sürede bizimde yuvalarımıza bu müjdeli haber girer inşallah. Birde tavsiyem olacak, İnşirah suresi çok kıymetli ve güzel manalı bir sure bol bol okuyalım arkadaşlar.Ben sürekli ediyorum kendime etmeden önce inşallah canım Rabbim gönlümüze göre verir inşallah. Benim de bat 1 ocak
mrb tatlım 2.5 yıllık cnm evlenır evlenmez bır kızım oldu sımdı aralarında uzun mesafelı ıkı kımyasal gecşrdımmerhaba canım kaç yıllık evlisin
Allah bağışlasın canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahmrb tatlım 2.5 yıllık cnm evlenır evlenmez bır kızım oldu sımdı aralarında uzun mesafelı ıkı kımyasal gecşrdım
amin canım bakalım adetımı beklıyorum klomen ve coraspin kullancamAllah bağışlasın canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bende geçen ay ve bu ay klomen ev estrofem kullandım. Geçen ay annemin kanser olduğunu öğrendikamin canım bakalım adetımı beklıyorum klomen ve coraspin kullancam
ay canım benım cok uzuldum anene rabbım bıran once ona sıfa sanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsınBende geçen ay ve bu ay klomen ev estrofem kullandım. Geçen ay annemin kanser olduğunu öğrendikdoğal olarak o moralle eşimle aramda bişey olmadı. Ama annem o kadar çok istiyor ki tedaviyi bırakmamam için resmen yalvardı ve onun için devam ediyorum. Allahım inşallah önce anneciğimi sonrada beni sevindirir