- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Aynen. Boyle konularda ben insanlari kirarim yada sorunu varsa sorup uzerim diye bahsetmem bile eger cok samimiysem o ayri haddimin gittigi yere kadar. Insan once haddini bilse zaten olur olmaz konusmazZaten her turlu nasip :) o yuzden kestirip atmak iyi,zaten dogru duzgun biri olduguna inaniyorsan akilda alirsin konusursunda.
Ama hersey herkesle konusulmaz zaten.
Canım kan testine mi gitsem 3. Günü falanAdetin geçsin ver bende gebe olduğumu bilmiyordum benş de göğüs hassasiyeti vardı bel ağrısı vardı ve adete yakın gaz oluşmuştu ihmal etme benim adetim bayağı geçti sonra öğrendim ama düşük yaptım
Ben o zaman 5. 6. Günü falan veririm olmazsam tabiAdetin geçtikten sonra kan vermelisin. Benim gecikmenin 2. Günü negatif çıktı 4. Gün pozitif oldu
Sadece Ona bağlı kalma canım benceEvet ediyorum canım
Bence bekle canim o testler hep yaniltiyor maalesef yada cok suphen varsa bi kan tahlili ver kesin sonucKızlar bugün adet günüm adet olmadım ama kasıgımda ağrı var gaz sancısı gibi az önc test yaptım negatif ti sizce bekleyim mi biraz daha önceki başka marka silik çıkmıştı bir kaç gün önce
Bir iki gün beklesem mi acaba yoksa hemen gidip vereyim miBence bekle canim o testler hep yaniltiyor maalesef yada cok suphen varsa bi kan tahlili ver kesin sonuc
Şüphem şu şekilde var yaklasık 7 tane test yaptım tabi bu ilişkiden 10 gün sonda normla gebelik testi yaptım hassas degil 3 ü pozitif yani hafif çizgi ve silik çizgi olarak ayrıca 2 haftadır aşırı gaz miğde bulantısı baş dönmesi kaşık agrısı ahırda kuruluk bel agrısı varBence bekle canim o testler hep yaniltiyor maalesef yada cok suphen varsa bi kan tahlili ver kesin sonuc
Ama test markaları farklıydıBence bekle canim o testler hep yaniltiyor maalesef yada cok suphen varsa bi kan tahlili ver kesin sonuc
Git kan verCanım kan testine mi gitsem 3. Günü falan
Bence git özel hastanelerin acilinden 10-15 liraya kan veriyorsun 1-2 saatte çıkıyorCanım kan testine mi gitsem 3. Günü falan
Canım bekleme varsa ona göre dikkat edersin kendineBir iki gün beklesem mi acaba yoksa hemen gidip vereyim mi
Adetin ilk günü olmuş olacaktı normalde erken mi sizce ondan bekleyeyim dedimGit kan ver
Bence git özel hastanelerin acilinden 10-15 liraya kan veriyorsun 1-2 saatte çıkıyor
Ben adete 2-3 gün kala kan verdim 0.1 çıktı adetim 6 gün geçti kan verdim 245 çıkmıştı çok şaşırmıştımKızlar bugün adet günüm adet olmadım ama kasıgımda ağrı var gaz sancısı gibi az önc test yaptım negatif ti sizce bekleyim mi biraz daha önceki başka marka silik çıkmıştı bir kaç gün önce
Kuzum adetin ilk günü olmuş olacak ya erken mi en az 5 6 gün geçsin diye beklesem miCanım bekleme varsa ona göre dikkat edersin kendine
Bekle şüphen varsa 3. Gün git ver çok merak ediyorsan yarın da kan verebilirsinAdetin ilk günü olmuş olacaktı normalde erken mi sizce ondan bekleyeyim dedim
Bende bekleyeyim biraz o zaman dimiBen adete 2-3 gün kala kan verdim 0.1 çıktı adetim 6 gün geçti kan verdim 245 çıkmıştı çok şaşırmıştım
Bilmiyorum eğer dayanabileceksen bekleKuzum adetin ilk günü olmuş olacak ya erken mi en az 5 6 gün geçsin diye beklesem mi
Biraz bekliyim o zaman 2. Gün sonra gideyimBekle şüphen varsa 3. Gün git ver çok merak ediyorsan yarın da kan verebilirsin
Ah ah inş dayanmaya çalışacağım suan kasıklarım agrıyorBilmiyorum eğer dayanabileceksen bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?