HoşgeldinMerhabalar bnde 2018 e hamiş olarak girmek isteyenlerdenim malesef bizde 9 aydır denememize rağmen bi sonuç alamadık bu ay reglim gelince özele gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı sanırım bizim bebiş çok nazlı
benim de adete bir gün var dua edin benim içinSelamlar evet çok düşünmemek lazım
Ben olmasa da çok aşırı üzülmem gibi geliyor ama yaşamadan bilemem tabi o süreci
mrb canım yumurtalama dönemine dikkat ediyor musun inş hepimizin olurMerhabalar bnde 2018 e hamiş olarak girmek isteyenlerdenim malesef bizde 9 aydır denememize rağmen bi sonuç alamadık bu ay reglim gelince özele gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı sanırım bizim bebiş çok nazlı
Bende 16 Eylul'de yazmisim en son,dogum gunumdu :)
Agustos'ta denememiz vardi ve landa cikmisti ama Eylul'de regl oldugumu kimyasal gebelik yasadigimi saniyordum.Keske oyle olsaymis :)
Dış gebelik yaşadım malesef.Simdi Aralik icin umutluyum doktordan izin cikarsa:)
Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah.
Adetin geçsin ver bende gebe olduğumu bilmiyordum benş de göğüs hassasiyeti vardı bel ağrısı vardı ve adete yakın gaz oluşmuştu ihmal etme benim adetim bayağı geçti sonra öğrendim ama düşük yaptımKızlar bende aşırı gaz kasıkagrısı ve miğde bulantısı var gögüsler şiş ama hassas degil ama göğüs uclarıda biraz büyümüş silik çizgi görmüştüm 4 5 gün önce ruh çizgiydi sonra idrari fazla geldi sandım diye attım adete son 1 gün kaldı bu gaz şikayeti şişkinlik yaklaşık 2 haftadır var miğde bulantısı arada baş dönmesi sizce kan vereyim mi
Ediyorum evet doktora da gittim hiç bi şey yok diyorlar klomen verip gonderiyorlar artık özel hastaneye gidicem çok uzun bi süre değil ama eşim ve çevre baskısı inanin bu 9 ayı sanki 9 yilmis gibi gösteriyorlar insana çok yoruldum hâlâ bbek yok mu lafını duymaktan ve artık bende istiyorum bütün arkadaşlarımın çocuğu oldu bnden sonra evlendiler benim hâlâ yok 15 ay kısa bi süre olabilir ama benim için çok uzun bi süre gibi geliyorHoşgeldinOnur_hira_ela
Doktora kontrole gittin mi
9 ay çok uzun bi süre değil
Doktorlar da 1 sene en az deneyin diyorlar
Yumurtlama günlerini takip ediyor musun?
Evet ediyorum canımmrb canım yumurtalama dönemine dikkat ediyor musun inş hepimizin olur
Kızlar bende aşırı gaz kasıkagrısı ve miğde bulantısı var gögüsler şiş ama hassas degil ama göğüs uclarıda biraz büyümüş silik çizgi görmüştüm 4 5 gün önce ruh çizgiydi sonra idrari fazla geldi sandım diye attım adete son 1 gün kaldı bu gaz şikayeti şişkinlik yaklaşık 2 haftadır var miğde bulantısı arada baş dönmesi sizce kan vereyim mi
Evet ediyorum canım
Ben sık idrara çıktığım için en fazla bi saat uzama biliyorum ki bi saati de bulmuyor yeterli bi süre mi acabaIliskiden sonra uyu bide kalkma canim.
Ezan vaktinden once uyanip alirsin abdestini.Yani bicok sey var tabii dikkat edilebilecek yapilabilecek.Yapiyorsundurda
Ah o cevre yokmu herseye karismasalar olmaz... Benide canimdan bezdirdiler bir iki kere ters cevap verince kestiler artik sormuyorlarEdiyorum evet doktora da gittim hiç bi şey yok diyorlar klomen verip gonderiyorlar artık özel hastaneye gidicem çok uzun bi süre değil ama eşim ve çevre baskısı inanin bu 9 ayı sanki 9 yilmis gibi gösteriyorlar insana çok yoruldum hâlâ bbek yok mu lafını duymaktan ve artık bende istiyorum bütün arkadaşlarımın çocuğu oldu bnden sonra evlendiler benim hâlâ yok 15 ay kısa bi süre olabilir ama benim için çok uzun bi süre gibi geliyor
Ben sık idrara çıktığım için en fazla bi saat uzama biliyorum ki bi saati de bulmuyor yeterli bi süre mi acaba
Canim o etraftakilere kulagini yapabildigince kapa ve bol bol dua et kalbini ferah tut. Ben diger bi konuda okumustum seni hamile saniyodum. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah. Kimseye cevap hesap vermek zorunda degilsin hayat senin sonucta kime ne boylelerinede uyuz oluyorum insani bosa strese sokuyolar yahuEdiyorum evet doktora da gittim hiç bi şey yok diyorlar klomen verip gonderiyorlar artık özel hastaneye gidicem çok uzun bi süre değil ama eşim ve çevre baskısı inanin bu 9 ayı sanki 9 yilmis gibi gösteriyorlar insana çok yoruldum hâlâ bbek yok mu lafını duymaktan ve artık bende istiyorum bütün arkadaşlarımın çocuğu oldu bnden sonra evlendiler benim hâlâ yok 15 ay kısa bi süre olabilir ama benim için çok uzun bi süre gibi geliyor
DemiOnur_hira_ela Evet onları boşver,nasip de geç..
Bunu yapmayı öğren çünkü en çok çocuk doğunca lazım oluyor o çok konuşan teyzeleri duymamazlık gelmek :))))
Zaten biri doğuncada 2.yi soruyorlar :)))
Demiisterler nisan ne zmaan nisan olur dugun ne zaman dugun olur bebek ne zaman 1. Olur 2.ne zaman. Yani insanlarin meraki ve luzumsuzlugu bitmez. Ben 2 ay oncesine kadar calisiyodum her goren ne zman bebek diye soruyodu valla biraz hayatin tadini cikaricaz boyle guzel deyip geciyodum yada nasip deyip kestirip atiyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?