Çok sevindim senin adına, sende inşallah sağlıkla al kucağına bebişini cevabın da beni çok mutlu etti.. benim de düşüncem o yönde, hamile kalmadan önce bırakıp, sonrası için devam etmek. Tek olumsuz söylenen, doğum zamanı hormonlar değiştiği için tüyler tekrardan az az çıkabiliyormuş, o tarzda birşeyler okudum. Benim daha hamile kalmama var ama 3-4 ay sonra doktora gidip hem muayene, yumurta takibi, folik asit fln başlamalıyım sanırım
Amin canım inşallah evet malesef hormonlardan dolayı çıkıyor ama hemen çıkmıyor benim yeni yeni çıkmaya başladı ama rahatsız edicek derecede değil aynen 3 ay öncesinden folik asitime başla canım ben öyle yaptım doktora gittiğimde oda söylemişti başla diye. Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallah
bence kesinlikle gitmelisin ben korunmaya biraktigim ay gittim kistim varmis mesela hala onla ugrasiyorum en azndan o zamndan tedaviye baslayabilirdim.ayrica esininde gitmesini tavsiye ederim bi kontrole.erkeklerde de problem olabiliyo ve ilac vs kullanimi zaman kaybettriyo en azindan bu asamalari korunurken gecebilirsiniz insAllah yoktur tabide varsa yani
Amin canım inşallah evet malesef hormonlardan dolayı çıkıyor ama hemen çıkmıyor benim yeni yeni çıkmaya başladı ama rahatsız edicek derecede değil aynen 3 ay öncesinden folik asitime başla canım ben öyle yaptım doktora gittiğimde oda söylemişti başla diye. Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallah