• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 TUS!

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.538
248
selam kızlar. ağustos tusu açıklandı ve berbat olmuş tabi benim için şaşırtıcı değildi. aylarca hiç çalışmadan çabucak çözüp çıkmıştım.

şubat'a hazırlanıyorum şurda 2 ay kaldı. bu sürede 2 tekrar yapsam kâr.

yüksek puan istiyorum o yüzden şubat tusumda 70 alabileceğimi sanmıyorum hedefim en az 62 almak bu sınavdan. böylece ağustos'a kadar yükseltebilirim.

burada yaptıklarımı paylaşacağım katılmak isteyenler gelebilir. diğer topiğe yazmadım ki isteyenler de katılsın diye. bir de sıfırdan bir başlangıç olsun hepimize.

ben giriş yapayım. bugün biraz moralim bozuk sonuçlarla. moralim bozuk olunca sıfırdan başlamak iyi geliyor, o yüzden önce bi etrafı toparlayacağım çok dağılmışım.

sonra baz olarak sıfırdan tekrara başlıyorum. anatomi offline dinlemiştim zaten 2-3 gün içinde bitirsem iyi olacak. gece yatmadan rapor veririm kaç saat çalıştığımı.

bugün dersanenin online sınavını çözüyorum yarısı bitti bakalım sonucum nası olcak kötü geçiyor sanki unutmuşum hep :/

bugün güzel bi plan yaptım sıkı çalışırsam ağustosa kadar 7 tekrar yapıyorum bu da bana umarım 70 küsür puan yaptırır

Dermatoloji mi istiyordunuz benim yüksek hedeftim olmadi 60 yaptım yazdım dahiliye ve mutluyum 1.5 yıllık asistanım darısı başınıza ins 70 alırsınız

selam kızlar çok istediğim gibi değildi puanımı hayli yükselttim ama yine de yeterli değil istediğim bölümlere moralim çok bozuk

çalışmaya devam edeceğim ama bu moralle çalışamıyorum şu anda :( çalışma salonunda oturdum ağlıyorum.

ağustosa da 4 ay var ne kadar yükselir puanım bilmiyorum :(

Dermatoloji mi istiyordunuz benim yüksek hedeftim olmadi 60 yaptım yazdım dahiliye ve mutluyum 1.5 yıllık asistanım darısı başınıza ins 70 alırsınız

Merhaba hocam sınavınız nasıl geçti

selam kızlar çok istediğim gibi değildi puanımı hayli yükselttim ama yine de yeterli değil istediğim bölümlere moralim çok bozuk

çalışmaya devam edeceğim ama bu moralle çalışamıyorum şu anda :KK43: çalışma salonunda oturdum ağlıyorum.

ağustosa da 4 ay var ne kadar yükselir puanım bilmiyorum :KK43:
E ne güzel yükseltmişsiniz işe puanı :) Son bir gayret çalışın motivasyonu kaybetmeyin.İnşallah hayırlısıyla istediğiniz bölüme girersiniz de buradan haberlerinizi alırız:KK200:

E ne güzel yükseltmişsiniz işe puanı :) Son bir gayret çalışın motivasyonu kaybetmeyin.İnşallah hayırlısıyla istediğiniz bölüme girersiniz de buradan haberlerinizi alırız:KK200:

teşekkür ederim evet 8 puan kadar yükselttim aslında son 1,5 ay çalışmayla. umarım bi 4 ay daha çalışınca 15 puan daha yükselir :)))

çok sağolun valla :KK200:

bi tek buraya yazabiliyorum artık arkadaşlarımla falan iletişimimi kestim sırf tus muhabbeti baymasın insanları diye kimseye dert yanamıyorum içim şişti resmen. :110::110:

Back