2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Çok sevindim canım.sana demiştim önemli olan güzel bir şekilde yükselmesi.inşallah bir dahaki sonucunda güzel çıkar.

Çok sevindim canım.sana demiştim önemli olan güzel bir şekilde yükselmesi.inşallah bir dahaki sonucunda güzel çıkar.
Amin cnm amin insallah doktorda oyle dedi onemli olan yukselmesi herkezde ayni olmas gec tutunmusdur belkide dedi Allahima sukurler olsn tarifi yok bunun. Adet tarihindenmi hesaplaniyor gebelik bizim smdi normal gebeler gibi :))

Amin cnm amin insallah doktorda oyle dedi onemli olan yukselmesi herkezde ayni olmas gec tutunmusdur belkide dedi Allahima sukurler olsn tarifi yok bunun. Adet tarihindenmi hesaplaniyor gebelik bizim smdi normal gebeler gibi :))
Evet canım son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor.

Hadi gözün aydın canım cok sevindim bnde simdi doktora gidicem bakalım cinsiyet belli olcakmı

Çok sevindim cnm..çok güzel yükselmiş..iki katını geçmiş maşallah..hayırlı olsun tekrardan...benimde asıl test günüm yarın bakalım kaça yükselmiş?

Çok sevindim cnm..çok güzel yükselmiş..iki katını geçmiş maşallah..hayırlı olsun tekrardan...benimde asıl test günüm yarın bakalım kaça yükselmiş?
Allah razi olsn cnm insallah guzeldir seninde boyle guzel devam eder herkezinki hayirli saglikli gebeliklerkmiz bebeklerimiz olur insallah. 2 gun snra bida stres basladi :) ne zormus ya Allahim yardm etsn sukurer olsn

Allah razi olsn cnm insallah guzeldir seninde boyle guzel devam eder herkezinki hayirli saglikli gebeliklerkmiz bebeklerimiz olur insallah. 2 gun snra bida stres basladi :) ne zormus ya Allahim yardm etsn sukurer olsn
Aynen bende korkuyorum.. Dün tüm gün ağrım ve halsizliğim vardı...inanılmaz bir yorgunluk...

Herkese merhaba, ben de geldim aranıza :) Transferim salı günü oldu. 2 tane 5.gün embriyosu konuldu, yaşım 38.
İlk tedavimden 6 yaşında bir oğlum var, o tedaviden kalan dondurulmuşlarla 2 deneme yapmıştık ama biri negatif diğeri 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Kendimizi toparlayınca yeniden başladık, mart ayında opu oldu ve 8 tane 5.gün embriyosu donduruldu.
Şimdi zamanın durma noktasına geldiği bekleme kısmındayım :) İnşallah bekleyen herkes hayırlı haberler alır, dualarımız kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…