- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.001
Çok sevindim canım.sana demiştim önemli olan güzel bir şekilde yükselmesi.inşallah bir dahaki sonucunda güzel çıkar.Kizlarrr Allaha sukur 89.8 e yukselmis bugun 11 gun test gunumdu doktorum onceki testi baz almiyorim bunu aliyorum dddi 2 gun sonra 150 yi gecmesi lazim dedi bida istedi insallah bebegim annesine yardim edicek yine yukselcek cok sukur Rabbime bin sukur stres bitmiyor be zormus ya smdi 2 gun bida gecmez bana
Canım senden tekrar istediler mi yoksa kese için gün verdiler mi.Çok sevindim canım benimde 902.46 olmuş rabbim hayırlısını versin herşey çok güzel olcak inşallah
Amin cnm amin insallah doktorda oyle dedi onemli olan yukselmesi herkezde ayni olmas gec tutunmusdur belkide dedi Allahima sukurler olsn tarifi yok bunun. Adet tarihindenmi hesaplaniyor gebelik bizim smdi normal gebeler gibi :))Çok sevindim canım.sana demiştim önemli olan güzel bir şekilde yükselmesi.inşallah bir dahaki sonucunda güzel çıkar.
Evet canım son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor.Amin cnm amin insallah doktorda oyle dedi onemli olan yukselmesi herkezde ayni olmas gec tutunmusdur belkide dedi Allahima sukurler olsn tarifi yok bunun. Adet tarihindenmi hesaplaniyor gebelik bizim smdi normal gebeler gibi :))
4+5 diyor o zaman ben takvim indirdim 29 nisandi en son adet baslangicim :)En sonun da bende gebelik takvimini ayarlayabildim.
Hadi gözün aydın canım cok sevindim bnde simdi doktora gidicem bakalım cinsiyet belli olcakmıKizlarrr Allaha sukur 89.8 e yukselmis bugun 11 gun test gunumdu doktorum onceki testi baz almiyorim bunu aliyorum dddi 2 gun sonra 150 yi gecmesi lazim dedi bida istedi insallah bebegim annesine yardim edicek yine yukselcek cok sukur Rabbime bin sukur stres bitmiyor be zormus ya smdi 2 gun bida gecmez bana
Evet cnm yükselir mutlaka.. Benden de tekrarı yarın istediler sen ne zaman vereceksin tekrar?bugun 10 gun cnm bnm doktoruma sordum bozma moralini yükselır 3 gun once yatırın dedi işallah
Doğrudur o zaman canım aramızda 11 gün var.4+5 diyor o zaman ben takvim indirdim 29 nisandi en son adet baslangicim :)
Çok sevindim cnm..çok güzel yükselmiş..iki katını geçmiş maşallah..hayırlı olsun tekrardan...benimde asıl test günüm yarın bakalım kaça yükselmiş?Kizlarrr Allaha sukur 89.8 e yukselmis bugun 11 gun test gunumdu doktorum onceki testi baz almiyorim bunu aliyorum dddi 2 gun sonra 150 yi gecmesi lazim dedi bida istedi insallah bebegim annesine yardim edicek yine yukselcek cok sukur Rabbime bin sukur stres bitmiyor be zormus ya smdi 2 gun bida gecmez bana
Kaç haftalık oldu canım senin.Allah sağlıklı hayırlısını versin de kız erkek fark etmez.Hadi gözün aydın canım cok sevindim bnde simdi doktora gidicem bakalım cinsiyet belli olcakmı
Benim 3+6 diyor. 5 mayıstı..4+5 diyor o zaman ben takvim indirdim 29 nisandi en son adet baslangicim :)
Maşallah cnm çok iyi yükselmiş...senin kese 1000 dsn sonra belli olur.Çok sevindim canım benimde 902.46 olmuş rabbim hayırlısını versin herşey çok güzel olcak inşallah
13 haftalık oldum canm. Tabi oyle saglıklı olsundaKaç haftalık oldu canım senin.Allah sağlıklı hayırlısını versin de kız erkek fark etmez.
Allah razi olsn cnm insallah guzeldir seninde boyle guzel devam eder herkezinki hayirli saglikli gebeliklerkmiz bebeklerimiz olur insallah. 2 gun snra bida stres basladi :) ne zormus ya Allahim yardm etsn sukurer olsnÇok sevindim cnm..çok güzel yükselmiş..iki katını geçmiş maşallah..hayırlı olsun tekrardan...benimde asıl test günüm yarın bakalım kaça yükselmiş?
Aynen bende korkuyorum.. Dün tüm gün ağrım ve halsizliğim vardı...inanılmaz bir yorgunluk...Allah razi olsn cnm insallah guzeldir seninde boyle guzel devam eder herkezinki hayirli saglikli gebeliklerkmiz bebeklerimiz olur insallah. 2 gun snra bida stres basladi :) ne zormus ya Allahim yardm etsn sukurer olsn
Maşallah Rabbin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...13 haftalık oldum canm. Tabi oyle saglıklı olsunda
Doktora agriyi sordum ilaclari kullandn surece hepsi normal dediAynen bende korkuyorum.. Dün tüm gün ağrım ve halsizliğim vardı...inanılmaz bir yorgunluk...
Ben sadece folik asit balık yağı birde cirinino JEL kullanıyorum..jelmi yapıyorki?Doktora agriyi sordum ilaclari kullandn surece hepsi normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?