- 15 Mart 2016
- 420
- 493
- 103
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.581
Herhalde kuuzm ben oyle bılıyorum belki de baska bıseydır3 günde bir yapılan iğnemi düşük önleyici
Tututnmaya yardımcı olsunnn diye canımCrınone jeli kullanıyorum sabah aksam ayrıca estrofem gunde 3 folık asit yanı vitamin prednol 1 tane ve pazartesi persembe proluton dediğim ıgne yı verdiler kızlar bana
Aynı iğne cnm bana da pazartesi perşembe dedılerIgnenin adi ne bana transferden snra vurdular bide bi hafta snra drdiler vurdur puruluton adi
Evet cnm vururken bana da yağlı Bı Bı iğne acır dedılerCanim benim hergün iğnem var progestan iğne yaptiriyorum ve çok yağlı bir iğne sen hangi iğneyi vurduruyorsun
Aynı iğneden banada verdiler 2 gün durup 3.gün vurunuyorum.tutunmaya yardımcı olsun diye ben pozitifi gördüm hala kullanıyorum kese görmeye daha gitmedim ne zamana kadar kullanırım bi bilgimde yok şimdilikHerhalde kuuzm ben oyle bılıyorum belki de baska bıseydır
Bana bi hafta 1 verdi birini vurdular biride pazar bie bana az vermis ya o zaman neyse hayirlisi hakkimzda. Hayirli olsn cnm senin hamileliginde insallah kucaginada almak nasip olur agrin fln bseyin olmusmuydu hic ? Yada kndini hamile gibi hssediyormuydun ruhenAynı iğneden banada verdiler 2 gün durup 3.gün vurunuyorum.tutunmaya yardımcı olsun diye ben pozitifi gördüm hala kullanıyorum kese görmeye daha gitmedim ne zamana kadar kullanırım bi bilgimde yok şimdilik
Canım Rabbim nasip edince oluyor bunlar birer vesile.inşallah sizlerede nasip etsin.amin inşallah canım.evet ağrım oldu ama çok aşırı değil transferin 7.günü bel de ve kasıklarımda adet sancısı gibi oldu hala da ara ara oluyor.bana benim bebişim geç tutundu gibi geliyor.Bana bi hafta 1 verdi birini vurdular biride pazar bie bana az vermis ya o zaman neyse hayirlisi hakkimzda. Hayirli olsn cnm senin hamileliginde insallah kucaginada almak nasip olur agrin fln bseyin olmusmuydu hic ? Yada kndini hamile gibi hssediyormuydun ruhen
Hiç hamile gibi hissetmiyordum daha önce 2 negatif olunca kan sonucunu almaya giderken yine negatiftir diye gittim çok sakindim ama bilgisayar ekranında 64.30 u görünce kalbim yerinden çıkacak gibi oldu.çok şaşırdım.Bana bi hafta 1 verdi birini vurdular biride pazar bie bana az vermis ya o zaman neyse hayirlisi hakkimzda. Hayirli olsn cnm senin hamileliginde insallah kucaginada almak nasip olur agrin fln bseyin olmusmuydu hic ? Yada kndini hamile gibi hssediyormuydun ruhen
Bnmde sol kasigimda ara ara cok agri oluyor cnm ama sadece sol korkyyrm agri olsa adet olcam die olmasa belirti yok die insan dusunmeden edemiyot bugun 4 gunum ama bn normal hayatima tamamen dondum ani hareketler dsinda artk cok yatmiuorum yavas harekrt ediyrm ama cokda esirgemiyrm hersey Rabbimden olacagina varir bizede dua et Allah rizasu icn cnm ne olur su ayda bizede nasip olsun insallahCanım Rabbim nasip edince oluyor bunlar birer vesile.inşallah sizlerede nasip etsin.amin inşallah canım.evet ağrım oldu ama çok aşırı değil transferin 7.günü bel de ve kasıklarımda adet sancısı gibi oldu hala da ara ara oluyor.bana benim bebişim geç tutundu gibi geliyor.
Benim geçen ayki negatifimde kayınvalidem fazla kalkmama izin vermedi taki hastaneye bana ilaç yazdırmaya gidene kadar oradaki doktor yatmadın normal işlerini yapsın ağır olmamak şartıyla demiş ondan sonra evine gitmeye başladı ama bi 8 yada 9 gün sonra.ben demiştim 3 gün dinlen sonrasında normal hayatına dönebilirsin demişti doktorum diye ama o yatınca olucağını zannetti.bu sefer sadece 2 gün dinlendim yatmadım sürekli oturdum 2 gün sonrada günlük hafif işlerimi yaptım Allah'a şükür bu sefer oldu.her zaman dua ediyorum canım hepiniz için siz de bana dua edin sağ sağlim kucağıma almak nasip olsun inşallahBnmde sol kasigimda ara ara cok agri oluyor cnm ama sadece sol korkyyrm agri olsa adet olcam die olmasa belirti yok die insan dusunmeden edemiyot bugun 4 gunum ama bn normal hayatima tamamen dondum ani hareketler dsinda artk cok yatmiuorum yavas harekrt ediyrm ama cokda esirgemiyrm hersey Rabbimden olacagina varir bizede dua et Allah rizasu icn cnm ne olur su ayda bizede nasip olsun insallah
Evet ilk tedavımde hiç ağrım yoktu. Bunda ılk gunden başlamıştı batmalar faln oluyoduCnm sende agri fln oluyormuydu hic ?
Benimde oluyor insallah hayirdir cnm ama hep sol tarafim nedense belkide psikolojik Rabbim hayirlusuni verir insallah dua et bana da bnde sevineyim hayirlisiyla insallah herkezde tabi bekleyenEvet ilk tedavımde hiç ağrım yoktu. Bunda ılk gunden başlamıştı batmalar faln oluyodu
Insallah tutunma ağrılarıdır canım. Cokta kafana takma oyala kendıni baska seylerle streste etkiliyo. Rabbim sanada bu yolda uğraşan herkese nasip etsin tez vakitte İnşallah canımBenimde oluyor insallah hayirdir cnm ama hep sol tarafim nedense belkide psikolojik Rabbim hayirlusuni verir insallah dua et bana da bnde sevineyim hayirlisiyla insallah herkezde tabi bekleyen
Bnmde sol kasigimda ara ara cok agri oluyor cnm ama sadece sol korkyyrm agri olsa adet olcam die olmasa belirti yok die insan dusunmeden edemiyot bugun 4 gunum ama bn normal hayatima tamamen dondum ani hareketler dsinda artk cok yatmiuorum yavas harekrt ediyrm ama cokda esirgemiyrm hersey Rabbimden olacagina varir bizede dua et Allah rizasu icn cnm ne olur su ayda bizede nasip olsun insallah
bana 3 gün yat yemek ve wc için kalk dediler ama ben nete baktım sürekli yatmayı önermeyen dr lar da var günün çoğunluğunu yatarak geçirsemde arada bir kalkıp dolandım evin içinde yemek yapıyorum mesela...kendimi çok kasmadım..
Aynı gün transfer yaptirmişiz canım aynı şeyleri bende yaşıyorum 6.günüm benimde rabbim hayirla sonuçlandırır insallahMerhaba bende 30 yaşındayım ilk tüp bebek transferim 18 mayısta yapıldı bugün 6.günüm, bende de ara ara kasık ağrısı oluyor sancı gibi, birde bugün göğüslerimde hassesiyet ve şişkinlik hissediyorum aynı belirtiler var mı?
Aynı gün transfer yaptirmişiz canım aynı şeyleri bende yaşıyorum 6.günüm benimde rabbim hayirla sonuçlandırır insallah
Bana ogrenene kadar dediler cnmAynı iğneden banada verdiler 2 gün durup 3.gün vurunuyorum.tutunmaya yardımcı olsun diye ben pozitifi gördüm hala kullanıyorum kese görmeye daha gitmedim ne zamana kadar kullanırım bi bilgimde yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?