2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Aynı iğneden banada verdiler 2 gün durup 3.gün vurunuyorum.tutunmaya yardımcı olsun diye ben pozitifi gördüm hala kullanıyorum kese görmeye daha gitmedim ne zamana kadar kullanırım bi bilgimde yok şimdilik
Bana bi hafta 1 verdi birini vurdular biride pazar bie bana az vermis ya o zaman neyse hayirlisi hakkimzda. Hayirli olsn cnm senin hamileliginde insallah kucaginada almak nasip olur agrin fln bseyin olmusmuydu hic ? Yada kndini hamile gibi hssediyormuydun ruhen

Canım Rabbim nasip edince oluyor bunlar birer vesile.inşallah sizlerede nasip etsin.amin inşallah canım.evet ağrım oldu ama çok aşırı değil transferin 7.günü bel de ve kasıklarımda adet sancısı gibi oldu hala da ara ara oluyor.bana benim bebişim geç tutundu gibi geliyor.

Hiç hamile gibi hissetmiyordum daha önce 2 negatif olunca kan sonucunu almaya giderken yine negatiftir diye gittim çok sakindim ama bilgisayar ekranında 64.30 u görünce kalbim yerinden çıkacak gibi oldu.çok şaşırdım.

Bnmde sol kasigimda ara ara cok agri oluyor cnm ama sadece sol korkyyrm agri olsa adet olcam die olmasa belirti yok die insan dusunmeden edemiyot bugun 4 gunum ama bn normal hayatima tamamen dondum ani hareketler dsinda artk cok yatmiuorum yavas harekrt ediyrm ama cokda esirgemiyrm hersey Rabbimden olacagina varir bizede dua et Allah rizasu icn cnm ne olur su ayda bizede nasip olsun insallah

Benim geçen ayki negatifimde kayınvalidem fazla kalkmama izin vermedi taki hastaneye bana ilaç yazdırmaya gidene kadar oradaki doktor yatmadın normal işlerini yapsın ağır olmamak şartıyla demiş ondan sonra evine gitmeye başladı ama bi 8 yada 9 gün sonra.ben demiştim 3 gün dinlen sonrasında normal hayatına dönebilirsin demişti doktorum diye ama o yatınca olucağını zannetti.bu sefer sadece 2 gün dinlendim yatmadım sürekli oturdum 2 gün sonrada günlük hafif işlerimi yaptım Allah'a şükür bu sefer oldu.her zaman dua ediyorum canım hepiniz için siz de bana dua edin sağ sağlim kucağıma almak nasip olsun inşallah

Arkadaşlar bu arada sizlere söylemek istedim ben troit hastasıyım endokrinoloji doktorum tedavi sonucu pozitif olunca bildir demişti.ben kan. Vermeye gittiğimde troit ile ilgili 3 tahlilde yaptırıp sonucu gönderdim tsh ve birisi yüksek çıktı.doktor hamile olduğun için muayene etmem lazım dedi ama ben kararsızım iki saat yol ve yollar çok bozuk riske atmak istemiyorum ne yapacağımı bilemedim ilaç düzenlemesi de yapılacak ama muayene etmeden yapmıyor.

Benimde oluyor insallah hayirdir cnm ama hep sol tarafim nedense belkide psikolojik Rabbim hayirlusuni verir insallah dua et bana da bnde sevineyim hayirlisiyla insallah herkezde tabi bekleyen
Insallah tutunma ağrılarıdır canım. Cokta kafana takma oyala kendıni baska seylerle streste etkiliyo. Rabbim sanada bu yolda uğraşan herkese nasip etsin tez vakitte İnşallah canım

Merhaba bende 30 yaşındayım ilk tüp bebek transferim 18 mayısta yapıldı bugün 6.günüm, bende de ara ara kasık ağrısı oluyor sancı gibi, birde bugün göğüslerimde hassesiyet ve şişkinlik hissediyorum aynı belirtiler var mı?

benimde transferimden sonra doktorlar dinlen ama hep yatma ağır iş yapmadan günlük hayatına devam et dedi, kan akışının sağlanması için hep yatmamak gerekiyormuş

Aynı gün transfer yaptirmişiz canım aynı şeyleri bende yaşıyorum 6.günüm benimde rabbim hayirla sonuçlandırır insallah

Aynı gün transfer yaptirmişiz canım aynı şeyleri bende yaşıyorum 6.günüm benimde rabbim hayirla sonuçlandırır insallah

inşallah hayırlı sonuçları alırız, her şey Allah'tan tabi ki.. 28 mayısta gebelik testi için gün verdiler öncesinde test yaptırmayı düşünüyor musun?Ben 8.gün idrardan test yapayım mı diye kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…