- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.561
bana iki gün sonra yapabilirsiniz demişlerdi ben bugun yaptım banyomu...bende 3 gün okuyamadım ama bugün abdestimi aldım şükür ve başladım okumaya..ılık su ile alabilirsinz..Ayy sen cok yaşa kuzum tam banyoyu soracaktım degisık yazılar okudum kafam karısık ya sıcak yapmayın diyorlar gusul abdesti almamız lazım ben kuran okuyorum ama kafam karısık
bana 3 gün yat yemek ve wc için kalk dediler ama ben nete baktım sürekli yatmayı önermeyen dr lar da var günün çoğunluğunu yatarak geçirsemde arada bir kalkıp dolandım evin içinde yemek yapıyorum mesela...kendimi çok kasmadım..Sürekli yatıyor musunuz kızlar siz bnm doktorum normal hayatına devam et itme kakma kaldırma herseyın yap dedı
ben 7.ci günde yani pazartesi kan vermeyi düşünüyorum...erken olacak ama sabırsızım malum :)Gaz bendede cok cnm normalmis o soylemislerdi test yapmayi ne zaman dusunuyorsnz ? 1 hziran test tarihim ama 2 gun once yapasim var kanda
benimde 2 haziran test tarihim...ama embriyo yerleştikten sonra beta hcg hızlı yükseliyor...7.günde belli etmeye başlar mutlaka...azda olsa yükseliş olması lazım..Kuuzm valla 2 haziran dedi doktor ama bende kararsızım
Cok dogru soylemıssın cnm bende dusumu alcagım bugun meryem suresi de okuyun kızlar biz herseyı yapalım gerisi Allahdan o ol derse olur işllah guzel haberlerimızı alıp bayramımız şenlenırCn
Cnm bende korkuyordum ama hersey Allahdan nasip etmisse zaten olur her sekilde ama degolse agzimizla kusda tutsak olmaz herseyin hayirlisi rabbime teslim olmaya calis bnde zaman zaman agrim cok olunca olmadi kesin diyorum adet agrisi bu snra diyrm Allah bilir hayirlisini bol bol ayetel kursi okuyrm elim karnimda insallah Allah mubarek ayda yuzumuzu guldurur cifte bayram yasatir bize. Surekli yatmakda iyi deil bn dunden beri evde surekli yuruyorum yatmakdan cok herseyin hayirlisi dua sabr baska elimizden ne gelirki
Bende yatsam sam bazen kalkıyorum yemek yada yuruyorum evdebana 3 gün yat yemek ve wc için kalk dediler ama ben nete baktım sürekli yatmayı önermeyen dr lar da var günün çoğunluğunu yatarak geçirsemde arada bir kalkıp dolandım evin içinde yemek yapıyorum mesela...kendimi çok kasmadım..
Bana vermişti canımBugun ıgnem var ona gideceğim kızlar sıze de verdiler mi tutunma iğnesı
bana günlük jel verdiler...iğne olmadım..ama benim endometrium kalınlığım opu olduğum gün 8.5 mm idi..gerek görmediler sanırım..Bugun ıgnem var ona gideceğim kızlar sıze de verdiler mi tutunma iğnesı
ben meryem suresini okuyordum transfer sürecinde bu üç gün okuyamadım abdest alamadığım için..bugün okudum artık..allah dualarımızı kabul etsin inşallah...Cok dogru soylemıssın cnm bende dusumu alcagım bugun meryem suresi de okuyun kızlar biz herseyı yapalım gerisi Allahdan o ol derse olur işllah guzel haberlerimızı alıp bayramımız şenlenır
Ignenin adi ne bana transferden snra vurdular bide bi hafta snra drdiler vurdur puruluton adiBugun ıgnem var ona gideceğim kızlar sıze de verdiler mi tutunma iğnesı
Canim benim hergün iğnem var progestan iğne yaptiriyorum ve çok yağlı bir iğne sen hangi iğneyi vurduruyorsunBugun ıgnem var ona gideceğim kızlar sıze de verdiler mi tutunma iğnesı
Bize nie igne vermediler ki crinone jel kullaniyorum ben bi bide estrofem corasprin dusuk ignesi vyrdular bide ilk gunCanim benim hergün iğnem var progestan iğne yaptiriyorum ve çok yağlı bir iğne sen hangi iğneyi vurduruyorsun
jel yazdıkları için iğne vermemişlerdir...iğne yerine jel vermişler ikiside progesteron içeriyor..Bize nie igne vermediler ki crinone jel kullaniyorum ben bi bide estrofem corasprin dusuk ignesi vyrdular bide ilk gun
Her doktor başka bir tadavi uyguluyor galiba canım bende jel kullanıyorum estrofem coraspirin penadol ve yani sıra folik asit ve diğer vitaminler kullanıyorum sabah tan akşama kadar ilaç içmekle geçiyor sizlere neden az ilaç ve iğne verilmiş anlamadim.ben ilk denememdede bunları kullanmiştimBize nie igne vermediler ki crinone jel kullaniyorum ben bi bide estrofem corasprin dusuk ignesi vyrdular bide ilk gun
Benim ilk tedavim pndrolu bana transferdn once 5 gun kullandirdi. Smdi sadece jel estrofem bide corapirin var bide vitamij baska bsey vermediler bana da bnmde kafam karisdi ya simdiHer doktor başka bir tadavi uyguluyor galiba canım bende jel kullanıyorum estrofem coraspirin penadol ve yani sıra folik asit ve diğer vitaminler kullanıyorum sabah tan akşama kadar ilaç içmekle geçiyor sizlere neden az ilaç ve iğne verilmiş anlamadim.ben ilk denememdede bunları kullanmiştim
Öyle uygun görmüşlerdir canım çok kafana takma bence.ben daha önce 2 kere ďüşuk yaptım bunlarida göz önünde bulunduruyorlar galibaBenim
Benim ilk tedavim pndrolu bana transferdn once 5 gun kullandirdi. Smdi sadece jel estrofem bide corapirin var bide vitamij baska bsey vermediler bana da bnmde kafam karisdi ya simdi
Banada oyle verdi canım sorun etme yaniBenim
Benim ilk tedavim pndrolu bana transferdn once 5 gun kullandirdi. Smdi sadece jel estrofem bide corapirin var bide vitamij baska bsey vermediler bana da bnmde kafam karisdi ya simdi
Cnm sende agri fln oluyormuydu hic ?Banada oyle verdi canım sorun etme yani
3 günde bir yapılan iğnemi düşük önleyiciBugun ıgnem var ona gideceğim kızlar sıze de verdiler mi tutunma iğnesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?