- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.321
Adet sancın olmuş muydu canım Peki üzerinden geçmiş biraz ama :)Kızlarrr ben şuanda 11 haftalık ikizlere hamileyim. 2. denememde hamile kaldım ve inanın bana hiçbir ama hiçbir belirti yaşamadım. Kesin bu seferde tutmadı demiştim hatta. 6.haftanın sonlarına doğru mide bunlantılarım başladı oda kısa sürdü göğüs uçlarım bile yeni yeni acımaya başlıyor. Lütfen belirti aramayın. 2 tane 5.gün embriyosu koyulmuştu ve 6.gün erken gebelik testim negatif çıkmıştı. Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah herzaman dualarımdasınız
Hayır canım hiçbirşey olmamıştıAdet sancın olmuş muydu canım Peki üzerinden geçmiş biraz ama :)
Ya demekki biz belirti diye kendimizi boşyere hırpalıyoz :) ama bende bugün hep adet sancısı giriyo canım hayırlısı olsunHayır canım hiçbirşey olmamıştı
Hadi hayırlısı canm hakkinzda :)kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmmcuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler
Kasik agrisi gormeden hamile kaldim belirtilere takilmayin oyle bisey yok kendinizide yipratmayin tum belirtileri yasayip negatif goren varKızlar yarın test günün bu 2.denememdi Dondurulmuş embriyo . Karın ağrım kasık ağrım uçtu gitti turp gibiyim resmen ve bu durumdan nefret ediyorumsanırım yine negatifi görücem .
Bende o şekilde pozitifi görürüm umarım canım yaKasik agrisi gormeden hamile kaldim belirtilere takilmayin oyle bisey yok kendinizide yipratmayin tum belirtileri yasayip negatif goren var
Hic bisey olmadi kuzum estrofem kaynakli atesim vardi bi tek sadece 9.gun boğazım sisti gibi bi agrim vardi hicde soguk bisey yeyip icmemistim internetten 4 haftalik hamilelik belirtilerine bskyim icinde yaziyo tutmayacagindan o kadar emindimki test bile yapmadim yıkılmayım duyeBende o şekilde pozitifi görürüm umarım canım yaŞuan transferin 7. Günündeyim ve hiç bişe hissetmiyorum gerçekten İlk günler bişeler vardı sonra mı azaldı yokoldu canım senin
İkiz olunca kesin hissedilir diye düşünürdüm bi de ben gerçekten demekki belirtisiz de oluyomuş en büyük örneği sensin :) bende böyle olunca tutmadı gibi geliyo ama kendimi paralamıyorum çünkü tutmazsa da allahtan .. canım bide yataktan kalkarken bi batma olmalıymış gibi geliyo bana önceki hamileliğimde olmuştu da otururken doğrulurken yattığın yerden o bile yoktu yani sen deHic bisey olmadi kuzum estrofem kaynakli atesim vardi bi tek sadece 9.gun boğazım sisti gibi bi agrim vardi hicde soguk bisey yeyip icmemistim internetten 4 haftalik hamilelik belirtilerine bskyim icinde yaziyo tutmayacagindan o kadar emindimki test bile yapmadim yıkılmayım duye
O kadar tutmadi gibi hissediyodumki anlatamam canim hic bir belirtim yoktu kan testim 345 ti dusun :) benim yerlesme kanamam olmadi tutmadi nasil yuzlesecem diye agliyodum ama hep dua okudum elim karnimda hep konustum bebeklerimle 6.haftadan sonra hissettim ben her seyi canim insallah bekleyen herkese en kisa zamanda rabbim ol der oldururİkiz olunca kesin hissedilir diye düşünürdüm bi de ben gerçekten demekki belirtisiz de oluyomuş en büyük örneği sensin :) bende böyle olunca tutmadı gibi geliyo ama kendimi paralamıyorum çünkü tutmazsa da allahtan .. canım bide yataktan kalkarken bi batma olmalıymış gibi geliyo bana önceki hamileliğimde olmuştu da otururken doğrulurken yattığın yerden o bile yoktu yani sen de
Daha 1 bucuk ayimiz var :)Hamis kalan kuzular ..cinsiyet ogrenen var mi
Amin canm. Benm de hic belirti olmadı. Belirti var dedigm gebelikte kimyasal oldu. Yani bellli olmuyir. Sen nasılsın mide bulantıların var mi. Benm baslarda cok fenayfi şuan biraz rahatladımO kadar tutmadi gibi hissediyodumki anlatamam canim hic bir belirtim yoktu kan testim 345 ti dusun :) benim yerlesme kanamam olmadi tutmadi nasil yuzlesecem diye agliyodum ama hep dua okudum elim karnimda hep konustum bebeklerimle 6.haftadan sonra hissettim ben her seyi canim insallah bekleyen herkese en kisa zamanda rabbim ol der oldurur
6.haftada bi basladi 12.haftaya kadar felaketti canim 2 haftadir sabahlari oluyo sadece serum yedim onun etkisi oldu galiba.Amin canm. Benm de hic belirti olmadı. Belirti var dedigm gebelikte kimyasal oldu. Yani bellli olmuyir. Sen nasılsın mide bulantıların var mi. Benm baslarda cok fenayfi şuan biraz rahatladım
Bana 2side oglan dedi canimHamis kalan kuzular ..cinsiyet ogrenen var mi
Amin aminn canm. Sanki 2 gündür ben de hareketlerini hissediyorum gibi :) bu arada baska grup varmi takip ettiğin bi nsorayim dedim hic bakamadim ne var ne yok6.haftada bi basladi 12.haftaya kadar felaketti canim 2 haftadir sabahlari oluyo sadece serum yedim onun etkisi oldu galiba.
Ben okumustum belirti olmaz sadece ilaclar yapar diye rabbim evlatlarimizi bize bagislasin
Oyy masslah :)Bana 2side oglan dedi canim
Ay bende merakdan catliyorum haftaya belki ogrenirim bende.. suan 13+5 im sen tam kac hafta da ogrendinBana 2side oglan dedi canim
Tam 13 +5 de canim pazardan pazara 1 hafta oluyo benimAy bende merakdan catliyorum haftaya belki ogrenirim bende.. suan 13+5 im sen tam kac hafta da ogrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?