2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Adet sancın olmuş muydu canım Peki üzerinden geçmiş biraz ama :)

Kızlar yarın test günün bu 2.denememdi Dondurulmuş embriyo . Karın ağrım kasık ağrım uçtu gitti turp gibiyim resmen ve bu durumdan nefret ediyorum sanırım yine negatifi görücem .
Kasik agrisi gormeden hamile kaldim belirtilere takilmayin oyle bisey yok kendinizide yipratmayin tum belirtileri yasayip negatif goren var

Merhabalarr
Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum öncelikle..
Ben 4 yıllık evliyim 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan sonra hiç hamile kalamadım..birçok dr a gittik eşimde azosperm ve morfoloji bozukluğu var bende uterus unicornis olduğumu öğrendim..emsey hastanesi Nesrin hocanın hastasıyım hemen tüp bebek önerdi yarın transfer olacak inşallah çook heyecanlıyımm

Kasik agrisi gormeden hamile kaldim belirtilere takilmayin oyle bisey yok kendinizide yipratmayin tum belirtileri yasayip negatif goren var
Bende o şekilde pozitifi görürüm umarım canım ya Şuan transferin 7. Günündeyim ve hiç bişe hissetmiyorum gerçekten İlk günler bişeler vardı sonra mı azaldı yokoldu canım senin

Bende o şekilde pozitifi görürüm umarım canım ya Şuan transferin 7. Günündeyim ve hiç bişe hissetmiyorum gerçekten İlk günler bişeler vardı sonra mı azaldı yokoldu canım senin
Hic bisey olmadi kuzum estrofem kaynakli atesim vardi bi tek sadece 9.gun boğazım sisti gibi bi agrim vardi hicde soguk bisey yeyip icmemistim internetten 4 haftalik hamilelik belirtilerine bskyim icinde yaziyo tutmayacagindan o kadar emindimki test bile yapmadim yıkılmayım duye

İkiz olunca kesin hissedilir diye düşünürdüm bi de ben gerçekten demekki belirtisiz de oluyomuş en büyük örneği sensin :) bende böyle olunca tutmadı gibi geliyo ama kendimi paralamıyorum çünkü tutmazsa da allahtan .. canım bide yataktan kalkarken bi batma olmalıymış gibi geliyo bana önceki hamileliğimde olmuştu da otururken doğrulurken yattığın yerden o bile yoktu yani sen de

O kadar tutmadi gibi hissediyodumki anlatamam canim hic bir belirtim yoktu kan testim 345 ti dusun :) benim yerlesme kanamam olmadi tutmadi nasil yuzlesecem diye agliyodum ama hep dua okudum elim karnimda hep konustum bebeklerimle 6.haftadan sonra hissettim ben her seyi canim insallah bekleyen herkese en kisa zamanda rabbim ol der oldurur

Amin canm. Benm de hic belirti olmadı. Belirti var dedigm gebelikte kimyasal oldu. Yani bellli olmuyir. Sen nasılsın mide bulantıların var mi. Benm baslarda cok fenayfi şuan biraz rahatladım

kızlarrrr 8 mayıs test günüm...progestanı vajinal kullanıyorum...normalde döküntüsü beyaz oluyordu kahverengiye dönüştü neden olurki adet mi olacağım acaba aşırı kasık ağrısı vardı gündüz

Amin canm. Benm de hic belirti olmadı. Belirti var dedigm gebelikte kimyasal oldu. Yani bellli olmuyir. Sen nasılsın mide bulantıların var mi. Benm baslarda cok fenayfi şuan biraz rahatladım
6.haftada bi basladi 12.haftaya kadar felaketti canim 2 haftadir sabahlari oluyo sadece serum yedim onun etkisi oldu galiba.
Ben okumustum belirti olmaz sadece ilaclar yapar diye rabbim evlatlarimizi bize bagislasin

6.haftada bi basladi 12.haftaya kadar felaketti canim 2 haftadir sabahlari oluyo sadece serum yedim onun etkisi oldu galiba.
Ben okumustum belirti olmaz sadece ilaclar yapar diye rabbim evlatlarimizi bize bagislasin
Amin aminn canm. Sanki 2 gündür ben de hareketlerini hissediyorum gibi :) bu arada baska grup varmi takip ettiğin bi nsorayim dedim hic bakamadim ne var ne yok
Bana 2side oglan dedi canim
Oyy masslah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…