- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.001
Ben yarin yapicam idrar testi 6 gün :)Bende sizin gibi düşünüyorum
:)cok erkennn kacinci gun embriyosuyduBen yarin yapicam idrar testi 6 gün :)
5 gün embriyosu. Burda bir arkadaşa 4 gün den itibaren cıktı. Testlerinde.:)cok erkennn kacinci gun embriyosuydu
Bnmki 2.gun o yuzden cikarsa gec cikar gibi geliyo5 gün embriyosu. Burda bir arkadaşa 4 gün den itibaren cıktı. Testlerinde.
C.tesi kan vericem test günüm zaten. Yarin bir denemek istiyorum açıkçasıBnmki 2.gun o yuzden cikarsa gec cikar gibi geliyo
Kararlisin hayırlı olsun guzeg haberler alırız inşallahBen yarin yapicam idrar testi 6 gün :)
Benim de bugün 10 oldu. Perşembe kan vereceğim.Sizin kacinci gun.
Şap diye kalmam inşallah ama önceki tedavim de yaptim negatifti kanda çıkmıştı azda olsaKararlisin hayırlı olsun guzeg haberler alırız inşallah
Güzel haberler alırız inşallahBenim de bugün 10 oldu. Perşembe kan vereceğim.
Ne yaptin canm iyimisinKızlar değerim cumartesı 21 di bugun 53 ama kanamam var
Ilk defa bu kadar erken cikti. Bemde anlamadm .Ben de bugün kan verdim saglik ocaginda. Bekliyorum5 gün embriyosu. Burda bir arkadaşa 4 gün den itibaren cıktı. Testlerinde.
Ne yaptin canm iyimisin
Ilk defa bu kadar erken cikti. Bemde anlamadm .Ben de bugün kan verdim saglik ocaginda. Bekliyorum
Sana yazacaktim yazarsin diye bekledim saglik ocaginda sonuç ertesi güne cikiyor dimi
1,45 mi düşükmüş. Ben hiç uğraşmım ozaman =)Bizdeki sıkıntıyı bende pek anlamadim doğrusubasta sebepsiz dediler simdide rezervin düşük dediler amh 1.45
iyi olucak inşallah canım rahat ol. ben yumurta kalitemi sordum mesaj attım. hemşire hala cevap yazmadı canım .doktorum selman laçin . arkadaşım 8 deneme yapmıştı negatif. ama onda problem çoktu. selmanda 9.cu denemeyiNe yaptin canm iyimisin
Ilk defa bu kadar erken cikti. Bemde anlamadm .Ben de bugün kan verdim saglik ocaginda. Bekliyorum
iyi olucak inşallah canım rahat ol. ben yumurta kalitemi sordum mesaj attım. hemşire hala cevap yazmadı canım .doktorum selman laçin . arkadaşım 8 deneme yapmıştı negatif. ama onda problem çoktu. selmanda 9.cu denemeyi
yaptı nasip oldu başka bir arkadaş 39du.onunda oldu. benim kısmet değilmiş.
akşam vericem ama umudum yok . olsaydı çıkardı canım.Kan verdin mi?
hayır 1 ve üzeri iyi. 1 altı tüp bebek.1,45 mi düşükmüş. Ben hiç uğraşmım ozaman =)
yapma canım bekle. ben çok hırpalandım. 7 gün geçsin bi. 5.ci gün embriyosu iseBen yarin yapicam idrar testi 6 gün :)
yok canım yazındı o değer. tedavi olduğumda 200 değildi. baktı değerlerime. yumurta kalitemi bilmiyorum mesajıma cevap yazmıyor hemşire. normalde hemen yazardı.transfer olduğumda tiroid 0.47 t3 3.98 t4 19 prolaktin 27.16 . hatta endişelendim bu değerle tutarmı diye.Troid 200 le nasıl tüp bebek yaptılar önce tedavi olmanız lazım çok saçma
Canım sana kaçıncı gün embriyosu transver edildiyok canım yazındı o değer. tedavi olduğumda iyiydi baktı değerlerime. yumurta kalitemi bilmiyorum mesajıma cevap yazmıyor hemşire. normalde hemen yazardı.
bilmiyorum canım. pazartesi yumurta alındı salı dölenmiş. çarşamba 14 martda 4 hücreli transfer dediler aynı günCanım sana kaçıncı gün embriyosu transver edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?