- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Benimde yoktu kuş gibi hafif rahat ağrısız sızısız hissediyordum ama bak bebeğim benimleymiş belirti sandıklarımız kötü şeyler olabilir inş bebeğin seninledirBugün 7. gün, ağrım sızım yok. Olsa belki de daha mutlu olacaktım. Genelde 7. günden itibaren kasıkta kramptan bahsetmişler mesela ama yok tık yok. Her sabah "test yap test yap" diyor içimden bir ses bana. Sonra üzüleceksin yapma diye hemen gidip tuvaletimi yapıyorum ki test yapamayayım. :))))) ama 9. gün sanırım yaparım, zaman durdu, evdeyim bir de. Yarın da bir geçse...5 gün var aramızda bakalım sizde neler olacak? tek embriyo mu?
Antalya memorial mi?Memorial hastanesi
Toplama pazartesi
İlk deneme olacak
Çok heyecanlıyım
Hımm ben çok ilaç aldım cetrotide ucuz zaten benim bi ilacım çok pahalıydıEvet
Yarın son kontrol
Pazartesi toplama
Hangi şehirde çektirceksin ? Bazı insanların hep sancılı oluyor öylendüşünme benim rahmimde yapısıklık vardı ama adetlerim sancılı gecmezBen henuz yeni basladim rahim filmi istedi iste yeni adet oldm bitinde gidicm. Polikistover ne oluyor. Yani bende her adette boyle sanci oluyor asiri derecede kalkamkyorim hic yumurtamda flm bsey yol temiz acaba rahimdenmi kaynakli korkuyrm biraz 13 ocakda rahim filmim var ins. Bsey yokdut
EvetAntalya memorial mi?
Hımm ben çok ilaç aldım cetrotide ucuz zaten benim bi ilacım çok pahalıydı
Bende 3 kutu 9000 lik gonalf 4 kutu humatrop 6 tane cetrotide 12 tane merional ve çatlatma iğneleri aldımGonal f 600 tl tanesi
2 kutu
Cetrotide ve dodex (b12)
Bende 3 kutu 9000 lik gonalf 4 kutu humatrop 6 tane cetrotide 12 tane merional ve çatlatma iğneleri aldım
Benimde inanılmaz ağrılı geçer canım hastaneye gider iğne vurdurturum bazenKizlar iyi aksamlar birsey soracagim icinizde adetken cok sancisi olan varmi? Benim asiri agrim oluyor sanki boyle vajinama bisey baski yapiyor gibi bunun nedeni ne bilmiyorum
Istanbuldaym sislide echomarda cektircm ilk defa cektircem neler olcak bakalimHangi şehirde çektirceksin ? Bazı insanların hep sancılı oluyor öylendüşünme benim rahmimde yapısıklık vardı ama adetlerim sancılı gecmez
Hayırlı olsun bende antalya memorialda tedavi oldum yarın kese günüm inşllah rabbim size de güzel haberler aldırsın
Çok iyi bi yer ben 2 kere çektirdim 1 tanesi echomarda süper gecti baslayıp bittiğini anlamadım bi tanesi fulya açık emarda ölüm gibiydiIstanbuldaym sislide echomarda cektircm ilk defa cektircem neler olcak bakalim
Hayırlı olsun bende antalya memorialda tedavi oldum yarın kese günüm inşllah rabbim size de güzel haberler aldırsın
Yani herkes kis vardir dio bsey gozukmuyor bnde oyleyim ilac icmemeye calisiyrm kesiyor cunku sicak su torbasi koy beline ayaklarina raahatlatiyor bn oyle yapiyorum. Bu ay film bi dhaki ay Allah izin verirse bnimde tedavim baslicwk ins.Benimde inanılmaz ağrılı geçer canım hastaneye gider iğne vurdurturum bazen
Zararlı ama apranax içerim sürekli
Neden kaynak laniyor bilmiyorum doktorlar da bişey demiyor bazı kadınların böyle olabiliyor Muş
Çok güzel olacak diye düşün yumurta toplamada bişi yok hemde daha iyi o şişlik gidio :)Bakalım yarın nolcak
Evet tüp bebek Mehmet Öztürkmen in hastasıyım. Keseyi de görürsem rahatlayacağım yarın 5+3 olacağızTüp bebek mi ?
Mehmet bey mi doktorunuz ?
Hayırlı olsun inşallah Darısı başımıza
Çok güzel olacak diye düşün yumurta toplamada bişi yok hemde daha iyi o şişlik gidio :)
Evet tüp bebek Mehmet Öztürkmen in hastasıyım. Keseyi de görürsem rahatlayacağım yarın 5+3 olacağız
Ya gercekdenmi cevat bey varmis ona randavu aldim. Bn normal jinekolojik muayaneden bile cok korkan bir insanim kndimi kasiyorum smdi alet falan nasil olcak valla hic bilmyrm rabbim cesaret versnÇok iyi bi yer ben 2 kere çektirdim 1 tanesi echomarda süper gecti baslayıp bittiğini anlamadım bi tanesi fulya açık emarda ölüm gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?