2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benimde yoktu kuş gibi hafif rahat ağrısız sızısız hissediyordum ama bak bebeğim benimleymiş belirti sandıklarımız kötü şeyler olabilir inş bebeğin seninledir

Ben henuz yeni basladim rahim filmi istedi iste yeni adet oldm bitinde gidicm. Polikistover ne oluyor. Yani bende her adette boyle sanci oluyor asiri derecede kalkamkyorim hic yumurtamda flm bsey yol temiz acaba rahimdenmi kaynakli korkuyrm biraz 13 ocakda rahim filmim var ins. Bsey yokdut

Hangi şehirde çektirceksin ? Bazı insanların hep sancılı oluyor öylendüşünme benim rahmimde yapısıklık vardı ama adetlerim sancılı gecmez

Kizlar iyi aksamlar birsey soracagim icinizde adetken cok sancisi olan varmi? Benim asiri agrim oluyor sanki boyle vajinama bisey baski yapiyor gibi bunun nedeni ne bilmiyorum
Benimde inanılmaz ağrılı geçer canım hastaneye gider iğne vurdurturum bazen
Zararlı ama apranax içerim sürekli
Neden kaynak laniyor bilmiyorum doktorlar da bişey demiyor bazı kadınların böyle olabiliyor Muş

Yani herkes kis vardir dio bsey gozukmuyor bnde oyleyim ilac icmemeye calisiyrm kesiyor cunku sicak su torbasi koy beline ayaklarina raahatlatiyor bn oyle yapiyorum. Bu ay film bi dhaki ay Allah izin verirse bnimde tedavim baslicwk ins.

Çok iyi bi yer ben 2 kere çektirdim 1 tanesi echomarda süper gecti baslayıp bittiğini anlamadım bi tanesi fulya açık emarda ölüm gibiydi
Ya gercekdenmi cevat bey varmis ona randavu aldim. Bn normal jinekolojik muayaneden bile cok korkan bir insanim kndimi kasiyorum smdi alet falan nasil olcak valla hic bilmyrm rabbim cesaret versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…