2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

N
Benımde 7. Günum.pazartesi vericem beta.ama test yapmaya cesaretım yok yapsam mı ki
cnm şöyle soyleyim ben iki sonucada pikolojik olarak cok hazirladim yani pozitif olursa tabiiikiiii dunyanin en mutlu insanlarindan olucam ama negatif de de soz verdim asla uzulmicem nasip deyip hemen devam edecem.. eger kendini yıpratmaycagına eminsen yap diyebilirim aksi takdir de biraz daha bekle cunku erken negatif cikarda uzulursen belki olan bebegini de uzersin sade erken diye cikmadiysa test.. bu arada ben ikinci gunden beri test yapiyorum en sonunda test sirasini atacam buraya gelen arkadaslara da bi fikir olur.. hem catlatma ignesi hem transfer gunu nu belirtecem ona gore belki birilerine yardimi olur diye

Haklısın canım,tamamıyle test yapmayışımın sebebi o.yanlış cıkarsa bosuna stresle olan gebeliğe zarar vermek.yoksa bende hazırım hatta olumsuz gıbı düşünuyorum daha cokki yıpratışı aza indirgiyeyim.olursa dedıgın gibi en mutlusu olurum.sonucta bu tedavının yüzdesınde negatıfin yüzdesi daha fazla.bunu bılmek lazım aslında

arkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
adetle tekrar görüşeceğiz drla

ilk duyduğumda çok üzüldüm ama yapacağım birşey yok rabbim hakkımızda ne hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Herseyde vardır bir hayır.ha 1 ay erken ha 1 ay geç.yeterki tutunsun bebeğin ama tabi olay dr yada hemşire faktörlü olunca üzülmen normal.ama hiç stres yapma üzülme.1 ay güzelce dinlen huzurla bekle bebeğini

Herseyde vardır bir hayır.ha 1 ay erken ha 1 ay geç.yeterki tutunsun bebeğin ama tabi olay dr yada hemşire faktörlü olunca üzülmen normal.ama hiç stres yapma üzülme.1 ay güzelce dinlen huzurla bekle bebeğini
Buarada miyom amelıyatımı oldun

Kızlar kalp atışını duydum çok şükür çok küçüktü hafif hafif atıyordu doktorum daha çok küçük haftaya daha iyi olacak dedi 6+4 olarak gorunuyormus :)
Canım çok sevindim senin adına yakındık sanırım bende yarın sata göre 6+6 oluyorum bakalım kaç çıkacak ultrasonda bide kalp atışı duyduk mu tamamdır

Buarada miyom amelıyatımı oldun

evet canım ekim ayında oldum histereskopi ile alındı 1,7 cm büyüklüğünde dr 4 ay dinlenme verdi
eylül ayında da yumurtalar toplanmıştı

6 aydır bekliyorum 7. ayda inşallah herşey güzel olur

Canm bebegin zamanini bekliyor. Allah onun dogacagi tarihe erteliyor aslnda. Hersey de hyur var bizim bilmediğimiz. Hayurlsii olsun..

rahim dışında ise etkisi yok diye biliyorum bende inşallah kanda rabbim yüzünü güldürür

Canım çok sevindim senin adına yakındık sanırım bende yarın sata göre 6+6 oluyorum bakalım kaç çıkacak ultrasonda bide kalp atışı duyduk mu tamamdır
sagol canim inşallah sende duyarsin normalde haftaya cuma çağırmıştı doktorum ama ben bugün farklı bi doktora daha göründün aramızda iki gün vardı transfer tarihi olarak sat a göre benim bebeğim bir hafta geriden geliyor sat7+3 transfer ve ölçüde göre 6+4

Kuzu normal test mi yapdin.. henuz 7 inci gun ..uzme kendini belki vardir yeni yeni yukseliyordur .. hemen kapilma yokluguna bebisinin
Erken gebelik testi yaptım cnm ,üzülmemek elde değil sersem gıbıyım ztn şuan.kötü düşünmek değil de gercekci olmaya çalışmak diyelim.ne yapıcam ne edıcem bılemıyorum şu an.7. Gundeyım pek sanmıyorum sonucun değişeceğini.vardır bır hayır,demek ki sınavım bıtmemiş.böyle sınanıcam demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…