- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.501
Hadi hayirlisi bakalim cnmm merakdan patladik burdaaGünaydın kızlar
Birazdan hemşireyi arayacağım
Sonucu söyleyecek
İnşallah olumludur
Ben de memorialden ayrılmasaydı tonguc beye başlayacaktım ama o gidince mehmet öztürkmene tedavi oldum çok şükür güzel sonuç aldık.Alanyada dr um mahmut bey anadolu hastanesi cnm... kontrollerimi de kendisi yapiyor ama islemleri tonguc gunduz yapacak antalya anadolu da .. gidisatimi Mahmut bey tonguc beyle birlikte degerlendirip ilac veriyorlar.. pazartesi de opum var allahin izniyle .. ben otogar in hemen yanindayim cnm
Sen nerde oldun cnmm?
Oo cok iyi masallah canim benim 9. Günde 82 çıkmıştı. Acaba seninki ikiz mi :) ben 2 günde 1 kan Vermiştim ama doktorun 4 gün demişse de sıkıntı degil bence kendisi yorumlar rahat ol bence :)130 cikti sali gunu 14.gun ediyo neden 2gunnsonra degil 4gun sonra istedi onu anlamadm
Harika çok sevindim sizin adınıza ne güzel ikiz mi Rabbim sağlık sıhhat versin daim olsunHayırlı cumalar kızlar Dr yeni geldim kese ve kalp atışlarını duydum degerlerim cok yüksek çıkmıştı ikizlere hamileyim iki hafta sonra tekrar dinleyecek rabbim bu cuma günün hürmetine isteyen herkese versin
Bu kişiden kişiye değişirKızlar yumurta toplamada en fazla yumurta kac tane cikar
Canım peki kaçta keseyi görmüş oldun ve kalp atışlarını bizim hesaplarınızla ultrason uyuyor mu acaba bende ptesi gidicem çok heyecanlıyım kusura bakma bi kaç soru soruyorumHayırlı cumalar kızlar Dr yeni geldim kese ve kalp atışlarını duydum degerlerim cok yüksek çıkmıştı ikizlere hamileyim iki hafta sonra tekrar dinleyecek rabbim bu cuma günün hürmetine isteyen herkese versin
Bencee ikiz felan kan degeriyle belli olmuyo be im arkadasimin 12.gun 50 idi ama ikizleri olduOo cok iyi masallah canim benim 9. Günde 82 çıkmıştı. Acaba seninki ikiz mi :) ben 2 günde 1 kan Vermiştim ama doktorun 4 gün demişse de sıkıntı degil bence kendisi yorumlar rahat ol bence :)
Aaa öyle mi çok şaşırdım gerçektenBencee ikiz felan kan degeriyle belli olmuyo be im arkadasimin 12.gun 50 idi ama ikizleri oldu
Gunaydin Kizlar, hayirli cumalar, dualarimizin kabul olmasi dilegiyle...
@Eses07 hayirli guzel sonuclarini bekliyorum inşallah.
Benim biraz canim sıkkın arkadaslar, transferimin 5. Gunu bu gece hep sancim vardi hala da devam ediyor. Bel ağrısı, kasik agrisi. Adet olacakmisim gibi. Boyle bir sey yasayan oldu mu ?
Degegerle belli olacak diye biseyyok canim cok yuksek olanlarinda tek olabiliyo ancak ultrasonda belli oluyorAaa öyle mi çok şaşırdım gerçekten
Bende değerden belli oluyor sanıyordum
Hayırlı ugurlu olsun darısı basımıza :)Hayırlı cumalar kızlar Dr yeni geldim kese ve kalp atışlarını duydum degerlerim cok yüksek çıkmıştı ikizlere hamileyim iki hafta sonra tekrar dinleyecek rabbim bu cuma günün hürmetine isteyen herkese versin
Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin tebriklerHayırlı cumalar kızlar Dr yeni geldim kese ve kalp atışlarını duydum degerlerim cok yüksek çıkmıştı ikizlere hamileyim iki hafta sonra tekrar dinleyecek rabbim bu cuma günün hürmetine isteyen herkese versin
Evet haklısın canınDegegerle belli olacak diye biseyyok canim cok yuksek olanlarinda tek olabiliyo ancak ultrasonda belli oluyor
Benden de 11 tane toplanmıştıBu kişiden kişiye değişir
Bazisindan 45 toplanir
Bazisindan 2veya 3 tane toplanır
Benden 17 toplanmışti
Iste boyle yaprsan sonucunu etkiliceksin bak cok erken davrandin 8.gune kadar bekleEvet haklısın canın
Keşke ben test yapmasayidim dün negatif çıktı diye
aklımdan tamamen Pozitifi çıkardım
Hiç umudum kalmadı
safım işteIste boyle yaprsan sonucunu etkiliceksin bak cok erken davrandin 8.gune kadar bekle
Canim sen nasılsınHayırlı ugurlu olsun darısı basımıza :)
Kaçıncı gün kaç çıkmıstı değerin idrar testi yapmısmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?