2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hiç o ilacı vermedi doktorum bana 6 kere tedavi oldum ama ameliyat sonrası kullaılam ağrı kesici ve enfeksiyon engelleyici hap veriyorlar onun türevi olabilir

kızlar benim 10. gün değerim 139 du 12. gün 273 oldu. doktorum bi daha kan testine gerek yok hamilelik başlamış görünüyor dedi. 2 gün önce şiddetli kasık ağrısı şikayetim oldu sabah 5 dakika kadar sürdü. ertesi gün yine tekrarlayınca doktora gittim tekrar kan verdim. değerim 36 ya düştü. kimyasal gebelik olarak görünüyor dediler. çok üzüldüm.. ama kimyasal gebeliklerde böyle artış görülmediğini duydum. neden böyle bişey oldu başına gelen var mı ?? yarın tekrar kan istediler. doktorum ilacı bırak dedi. bi başka doktor da bırakma yükselebilir ama fazla umutlanma dedi. dün devam ettim ilaca ama bugün umudumu yitirdim ilaçlarımı kullanmadım... yarın tekrar kan vermeye gideceğim umutsuz bi halde kimyasal gebelikte böyle artış gözlenebilr mi acaba??

Ay canım ya üzüldüm ama dur bakalım daha hiçbirşey kesin değil. Hayırlısı olsun yine de , olumsuz bile olsa ileride daha büyük sorunlarla karşılaşmaktansa böyle olması daha iyidir belki . Elinde dondurulmuşların da vardı sanırım, pes etme lütfen.

canim bence dr.unu dinle. O bu yur olaylarla daha cok karsi karsiya gelmistir. Biz ne desek bos. Allah yardimcin olsun. O.na tevekkul etmekten baska yapacagimiz bir sey yok. Insallah Allah en yakin zamanda kucagini doldurur.

Gunaydin Kizlar, hayirli cumalar, dualarimizin kabul olmasi dilegiyle...

Eses07 hayirli guzel sonuclarini bekliyorum inşallah.

Benim biraz canim sıkkın arkadaslar, transferimin 5. Gunu bu gece hep sancim vardi hala da devam ediyor. Bel ağrısı, kasik agrisi. Adet olacakmisim gibi. Boyle bir sey yasayan oldu mu ?

Canını sıkma canım inşallah hayra işerettir

Öyle mi bende merkezdeyim nereye tedavi olmuştunuz
Alanyada dr um mahmut bey anadolu hastanesi cnm... kontrollerimi de kendisi yapiyor ama islemleri tonguc gunduz yapacak antalya anadolu da .. gidisatimi Mahmut bey tonguc beyle birlikte degerlendirip ilac veriyorlar.. pazartesi de opum var allahin izniyle .. ben otogar in hemen yanindayim cnm

Sen nerde oldun cnmm?

canim bence dr.unu dinle. O bu yur olaylarla daha cok karsi karsiya gelmistir. Biz ne desek bos. Allah yardimcin olsun. O.na tevekkul etmekten baska yapacagimiz bir sey yok. Insallah Allah en yakin zamanda kucagini doldurur.
veren de rabbim alan da ama epey ümitliydim. ilk denememdi zaten. 4 tane daha dondurulmuşum var canım. en kaliteli olan embriyom buydu 5.gündü. diğerleri 3 ve 4 galiba. tam bilgi vermediler sormak da aklıma gelmemişti. kanamam başlamadı henüz. başladıyıp bittikten sonra bi adet dönemi geçirip gideceğim inşallah yine..

hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah. zor bir süreç. rabbim kolay imtihanlardan geçirsin. kimsenin kucağını boş bırakmasın. ilk denemede tutma olasılığını zayıf tutuyorlar diye duydum. değerim bu kadar yükselmişken düşmesi büyük hayal kırıklığı oldu. bi başka doktor da eğer embriyo gerçekten sağlıklı olsa tutardı dedi. demekki bi sıkıntı var dedi değerlerime bakarak biraz anormal dedi. 4 tane daha dondurulmuşum var. onları 2 li dondurmuşlar. mecbur 2 transfer olacağımm galiba. ikiz çok istemeiştim belki de rabbim ikiz kısmet etti bunu öyle kaybettirdi.. rabbimin hazinesinde bol istiyoruz inşallah verecek hepimize de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…