2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba arkadaşlar bu ay 2. Tüp bebek denemem için ignelere başlamıştım bugün çatlatma iğnesi yapıyorum ve cumartesi opu. Transfer diger aya pko oldugum için

Valla insan sabrı öğreniyor böyle böyle aynı anda kaç duyguyu yaşıyoruz on iki yıllık evliyim bunları yaşayacağım aklıma gelmezdi insan olgunlaşıyor
Aynen canım bende oniki yıldır negatif görmekten yoruldum Allah öyle bir sabır veriyoki inan inanamıyosun oniki yıl nasılgeçti inan çok zor Allah yardımcımız olsun

Bal10cukkk canım çok erken yapmışsın testi. Hem daha iğnelerin etkisi geçmediği için seni yanıltabilir di çift çizgide görebilirdin. 10 gün önceden sakın yapma.inşallah hayırlı sonuç alırsın

Arkadaşlar 5. Gün blastokist transferi oldum 8. Gün idrarda baktım negatif çıktı benim gibi olup sonradan pozitif olan var mı gebelik testi 3 liralık olanlardandı

Kızlar iyi akşamlar kese yada kalp atışı için kimler beklemede ? Ve tahmini transferin kaçıncı gününe denk geldi kese görünümü yada kalp atışı

Kizlar popodan endol fitil kullanan var mi?
Dr verirken katakulliye geldi soramadim ne ise yariyor bu bilginiz var mi? İnternet de bakdim eklem ağrıları.. ameliyat dan sonra kullanilan veya adet agrisi olmamasi için yazio du ?bi tur agri kesici mi? Oyleyse neden hic bi eczanede bulunmayan fitil veriyorlar ortalik agri kesici kayniyor! . Biraz evhamliyim bu konularda kizlar deneme tahtasi gibiyiz vallaha hep biz kadinlar cekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…