- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.461
Çok erken yaptırmışsın canım niyee kendini üzüyosun ya hamileysen bebekte etkilenirBen simdi erken gebelik testi yaptım canım
Negatif çıktı çok üzüldüm
4.günüm bugün
Aynen canım bende oniki yıldır negatif görmekten yoruldum Allah öyle bir sabır veriyoki inan inanamıyosun oniki yıl nasılgeçti inan çok zor Allah yardımcımız olsunValla insan sabrı öğreniyor böyle böyle aynı anda kaç duyguyu yaşıyoruz on iki yıllık evliyim bunları yaşayacağım aklıma gelmezdi insan olgunlaşıyor
Erken gebelik testi var onlardan al yaptır diğerleri yanıltabilir canımArkadaşlar 5. Gün blastokist transferi oldum 8. Gün idrarda baktım negatif çıktı benim gibi olup sonradan pozitif olan var mı gebelik testi 3 liralık olanlardandı
Benim 9. Gün bundan bile çok çok silikti 11. Günden sonra hafifçe belirginleşiyordu aynen canım kendini strese sokma moral çok önemliBak bugun 9.hala kipkirmizi degil oyuzden acele edip canina eziyet etme
Sizinki erken gebelik tesi miydiBenim 9. Gün bundan bile çok çok silikti 11. Günden sonra hafifçe belirginleşiyordu aynen canım kendini strese sokma moral çok önemli
Yok normal gebelik testi burda paylaşmıştım hatta Önceki sayfalardaSizinki erken gebelik tesi miydi
Canım ben bekliyorum sabırsızlıkla 16 sina randevum varKızlar iyi akşamlar kese yada kalp atışı için kimler beklemede ? Ve tahmini transferin kaçıncı gününe denk geldi kese görünümü yada kalp atışı
Ben bekliyorum normal muyane gunu 15 Şubat ama yarin sabah gideceğim Dr inşallah sıra bulurumKızlar iyi akşamlar kese yada kalp atışı için kimler beklemede ? Ve tahmini transferin kaçıncı gününe denk geldi kese görünümü yada kalp atışı
Yaa ne güzel kaçınca güne denk geliyor acaba benimde 12 Şubat a verdi randevu doktorum büyük ihtimal kese için transferin 23. Günü oluyorCanım ben bekliyorum sabırsızlıkla 16 sina randevum var
Ben canim yarin keseye bi baktircam ins.gozukur.trans.22.gunuKızlar iyi akşamlar kese yada kalp atışı için kimler beklemede ? Ve tahmini transferin kaçıncı gününe denk geldi kese görünümü yada kalp atışı
Ben canim yarin keseye bi baktircam ins.gozukur.Kızlar iyi akşamlar kese yada kalp atışı için kimler beklemede ? Ve tahmini transferin kaçıncı gününe denk geldi kese görünümü yada kalp atışı
Yanlis hesaplamisim cnm 22.gunu oluyorAy inşallah hadi bakalım erken çağırmış doktor benim ptesi 23. Gün oluyor
25. Gün çağırdı ama bekliyebirmiyim bilmiyorumBen canim yarin keseye bi baktircam ins.gozukur.
Yanlis hesaplamisim cnm 22.gunu oluyor
Öyle mi bende merkezdeyim nereye tedavi olmuştunuzBen alanyadayim hayatim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?