- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.001
Teşekkürler ederim darısı başına canım inşallah totem tutar bebiş(ler ) seninledir
Gözün aydın canım insallah kalp atışında duyarsınız ben 6+2 günlük cuma günü bende gideceğim inşallah kalp atışı duyulur benimde lekem var ama korkma dediler Allah yardımcın olsun iğne konusundaDün akşam lekelenme olunca beni cağırdılar bugun muayeneye. 5 hafta 5. Gun musum. Kanama yokmus sükür, kese yerinde ama kalp atısı duyulmadı henüz. Dr erken 7+3 ten sonra bekleriz kalp atısını duymayı dedi. 19 subat a attı randevumu da. Bu arada protestan iğneye başladım bugun of nasıl bir bacak agrısı yapıyormus
Evet canım transferden sonraki 17. Günüm 20 ocakta oldu transferim 3, gün embriyosu aslında cumartesi çağırmıştı ama ptesi gel garanti olsın dedi 23. Gün oluyor transferden sonraanladim canim herhalde herkeste ayni olmuyor. Transferden sonra mi 17.gunun? Birde kese icin ne zaman cagirdi dr?
anladim canim benimde pazartesi cagirdi? Belki o zaman kalbi de duyariz canim insallah?Evet canım transferden sonraki 17. Günüm 20 ocakta oldu transferim 3, gün embriyosu aslında cumartesi çağırmıştı ama ptesi gel garanti olsın dedi 23. Gün oluyor transferden sonra
Gözün aydın canım insallah kalp atışında duyarsınız ben 6+2 günlük cuma günü bende gideceğim inşallah kalp atışı duyulur benimde lekem var ama korkma dediler Allah yardımcın olsun iğne konusunda
anladim canim benimde pazartesi cagirdi? Belki o zaman kalbi de duyariz canim insallah?
en son transferimin 12 . gnün yaptırdım 279 çıktı. ocak 22 de transfer oldum. ilk kan değerim 139 du. 2 gün sonra 279 oldu. ayın 12 sinde keseyi görmek için gelin dedilerMerhaba bana da pazartesi için randevu verdi doktorum sizin transfer ne zaman oldu acaba ve son değeriniz kaç çıktı
yaaa öyle mi ne güzel tesadüf aynı gün transfer olmuşuz. benimde kasıklarımda ağrılar oluyor.. kahverengi lekelenmelerin var mı. ? ara sıra tansiyonun düşüyor gibi bulantın oluyor mu ? seni keseyi görmek için ne zaman çağırdılar canım ?Canım benimde 22 sinde transferin gerçekleşti şükür hamileymiş 16 şubata kese için gün verdiler sadece sürekli uykum var ve çok ayakta kalırsam hafif bel ağrısı çekiyorum ve nefesim çok cabuk kesiliyor
şimdi okudum.. beni biraz erken mi çağırmışlar ne ? ayın 12sinde gidicem..Canım benimde 22 sinde transferin gerçekleşti şükür hamileymiş 16 şubata kese için gün verdiler sadece sürekli uykum var ve çok ayakta kalırsam hafif bel ağrısı çekiyorum ve nefesim çok cabuk kesiliyor
Hayırlısı olsun bende 20 ocakta transfer oldum 11. Gün 65. 13. Gün 142 17. Gün 682 çıktı çok şükür ptesi ye verdi randevumuen son transferimin 12 . gnün yaptırdım 279 çıktı. ocak 22 de transfer oldum. ilk kan değerim 139 du. 2 gün sonra 279 oldu. ayın 12 sinde keseyi görmek için gelin dediler
ayyy ne güzel kardeş geliyor miniğe maşallah.. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.. bende dayanamamıştım 8 ve 9. gün sürekli idrar testi yaptım çıkmıştı 10. gün kan vermeye gitmiştim.. beklemek çok zorIyı akşamlar hanımlar
Ne zamandır takip ediyorum burayı Rabbim herkese sağlıcakla pozitifleri gösterip tamamına erdirsin inşallah
Benim ilk tüp bebek denememden taze transfer ve 5inci gün embriyosuyla 2.5 yaşında bi kızım var. Şimdi de yine tedaviye başladık 29 ocakta yumurta toplandı. 3 şubatta transferim oldu 2 tane ve bugun transfer sonrası 3uncu gundeyim. Test günüm 14 şubat ama bekleyemicemkızımda 7inci gün idrarda 8inci gün kanda görmüştüm pozitifi. Inşallah pazar sabahı idrar testi yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
hayırlı olsun maşallah.. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız...Hayırlısı olsun bende 20 ocakta transfer oldum 11. Gün 65. 13. Gün 142 17. Gün 682 çıktı çok şükür ptesi ye verdi randevumu
İnşallah canım hep güzel haberler alırızBugun muayene sirasinda da biraz leke geldi gorunce bu kanama degil spotting diyoruz lekelenme endise etme ama igneye baslayalim dedi. Insallah sifa olsun da Ah hadi insallah kuzum dort gozle bekliyoruz guzel haberlerini
ayyy ne güzel kardeş geliyor miniğe maşallah.. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.. bende dayanamamıştım 8 ve 9. gün sürekli idrar testi yaptım çıkmıştı 10. gün kan vermeye gitmiştim.. beklemek çok zor
olsun ya hepsininn farklı tadı var o heycanı yaşamak bile güzel..Amin inşallah sende öyle sağlıcakla kucağına al inşallah
Beklemek cooook zor gerçekten zaman gecmiyor. Günde kaç kere hesaplıyorum bugün kaçıncı gün diye
Kesinlikleolsun ya hepsininn farklı tadı var o heycanı yaşamak bile güzel..
Dogru canım 15.gün de olabilir tam emin olamadım ben.İnşallah son olur.Tedavi sayfasını mutlu bir şekilde hepimiz kapatalım inşallahBenim 15 gün sonra konuldu adetten
İnşallah son olur canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?