- 24 Ocak 2018
- 444
- 531
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.741
Hadi hayırlı olsun bende öyleydim 40dk sonra bende tuvalete çıktım ilk 20dk cikmaman onemlöKizlar selamm benim transferim oldu. Iyiyim ama ne hareket yapsam düşecek gibi hissediyorum. Saga sola bile dönemiyorum.
Ayrica 40 dk sonra dayanamadim tuvalete gittim bişey olur mu yaaa
Çok yoğun bir merkez doktorun kontrol muayenesi 2 dk sürmüyo nerdeyse.Cem bey ilgili aslında hem beni hem eşimi aradı transfer iptal olunca.diğer hocalarla görüşmüş dosyamızı eksikleri bulmaya çalışıyor.Ama tebdili mekandan ferahlık vardır diye hissediyorum.ondan kafam karıştı.kötü bir merkez diyemem bahçeci için deİçine sinmeyen ne var canım? Ben de eğer tekrar denerswm bahçeci umut aklımdaydı,sadece çok fazla orada tedavi olan duyduğum için... Artısı eksisi neydi senin için?
Benide hemşireler 1 saatten önce kaldırmadı ama bana çok saçma geliyor ben hemen gitmek istedim çümkü transfer olur olmaz bebek tutunmuyor rahmin içindeki yoğun bir sıvının içine bırakılıyor öyle kalkmakla düşecek değil tutunma transfer gününe göre değişiyor mesela blast ertesi iki gün içinde 3. Gün embriyosu 5.6. Günde tutunuyor o yüzden içini rahat tut tutacaksa her şekilde tutarKizlar selamm benim transferim oldu. Iyiyim ama ne hareket yapsam düşecek gibi hissediyorum. Saga sola bile dönemiyorum.
Ayrica 40 dk sonra dayanamadim tuvalete gittim bişey olur mu yaaa
EvetKim söyledi doktor mu
Benide hemşireler 1 saatten önce kaldırmadı ama bana çok saçma geliyor ben hemen gitmek istedim çümkü transfer olur olmaz bebek tutunmuyor rahmin içindeki yoğun bir sıvının içine bırakılıyor öyle kalkmakla düşecek değil tutunma transfer gününe göre değişiyor mesela blast ertesi iki gün içinde 3. Gün embriyosu 5.6. Günde tutunuyor o yüzden içini rahat tut tutacaksa her şekilde tutar
AnLadimmmAdetin 2 ya da 3.günü gidiyorsun,vsjinsl muayene yapıyor bazı hormon tahlilleri yapılıyor uygun görürse yani br sorun çıkmazsa ilçaları verip tedavşye başlıyor,belli aralıklarla çağırıp vajinal usg ile yumurta gelişimine bakıyor kan tahllleri yapıyor. Yumurtalar 17 m ounca çatlatma ipnesi,iki gün sonra yumurta toplama oluyor. Sonra embriyo oluşumu bekleniyor sayısına kalitesine bakıkarak 3 yada 5. Gün transfer yapılıyor. Transgşfer sonrası da bazı ilaçlar kullanlıyor. sonra 12 gün bekleyiş...
peki ozellerde tahlil ucretlimiAdetin ilk gunu hastaneni arayip adetinin ilk günü olduğunu söyleyip sana ikinci veya üçüncü günü için randevu veriyorlar ve ilk görüşmeye gidiyorsun Dr alttan muyane ediyor senden tahlil istiyor trdavinin ona göre başlıyor ben trdaviye başlamadan rahim filmi cektirmstim ilk giderken yanımda götürdüm ikinci ay başlanmışti
Sıkışıkmi gidiosnz embriyo yerlestrrken? Bende asilama da dayanamdm 25.dk da gttim lavabya ord nasl olyr bol bol anana kabak cekirdegi yiyin kizlarBir şey olmaz canım ben 10 dakika sonra gittim zaten doktor da wc ye git bence çok sıkışıksın demişti :)))
Yumurtaliga birakilmiyor mu yoğun sivi nerde oluyorBenide hemşireler 1 saatten önce kaldırmadı ama bana çok saçma geliyor ben hemen gitmek istedim çümkü transfer olur olmaz bebek tutunmuyor rahmin içindeki yoğun bir sıvının içine bırakılıyor öyle kalkmakla düşecek değil tutunma transfer gününe göre değişiyor mesela blast ertesi iki gün içinde 3. Gün embriyosu 5.6. Günde tutunuyor o yüzden içini rahat tut tutacaksa her şekilde tutar
Evet ücretli ben devlet hastanesi nde yaptirdim mail iki gönderdim tedaviye badladigimda ginlgü verdiğim paket icindeydi onun dışındakileri dışarda yaptirdim trombofili genetik testleri istediler Memorial de hepsinin toplamı 1 500 di b3n araştırma hastanesinde yaptırdım ucret odemedimA
AnLadimmm
peki ozellerde tahlil ucretlimi
Siz kendinzmi dediniz tahliller i devlet taptirablme imkanimiz varmi die? Tup bebek mi 1500 tuttu ?Evet ücretli ben devlet hastanesi nde yaptirdim mail iki gönderdim tedaviye badladigimda ginlgü verdiğim paket icindeydi onun dışındakileri dışarda yaptirdim trombofili genetik testleri istediler Memorial de hepsinin toplamı 1 500 di b3n araştırma hastanesinde yaptırdım ucret odemedim
Hayır rahme bırakılıyor rahim içi progesteron ve östrojen hormonları var. Öyle boş havaya bırakılmıyor rahmin içinde doğal olarak bulunuyor bu hormonlarYumurtaliga birakilmiyor mu yoğun sivi nerde oluyor
Evet sıkışmak lazım birazSıkışıkmi gidiosnz embriyo yerlestrrken? Bende asilama da dayanamdm 25.dk da gttim lavabya ord nasl olyr bol bol anana kabak cekirdegi yiyin kizlar
Sıkışık gidiliyor aynı anda karından ultrasonla rahme bakılıyor embriyonun bırakıldığını görebiliyorsunuzEvet sıkışmak lazım biraz
Evet bence mantıklı olanı da bu ama kalktık diye evham yapmayalım diye dinlenin diyorlar daha önceki tedavilerimde hemşireler siz bilirsiniz istediğini zaman kalkın diyorlardı bu hemşire eşime en az 1 saat yatsın demiş eşim kalkmama izin vermediEmbriyo ilk günler serbest dolaşır sonra tutunurmuş demek ki düşmesini engelleyecek bir ortam var bizim transferden sonra hemen kaldırıyorlar doktor isterseniz gidin diyor
Odaya çıkmak için mecbur kalkıp yürüyoruz ben de kendi isteğimle bir saat dinlendim sonra gittim ama koltuktan iki dakikada kalkılıyor zaten sıra oluyor transferdeEvet bence mantıklı olanı da bu ama kalktık diye evham yapmayalım diye dinlenin diyorlar daha önceki tedavilerimde hemşireler siz bilirsiniz istediğini zaman kalkın diyorlardı bu hemşire eşime en az 1 saat yatsın demiş eşim kalkmama izin vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?