- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.581
Yok ilkim tazeydi olmadi. Ikinci dondurulms oldu .kizim doğdu. Kasimda dondurulmus ayni degerde transfer edildi tutmadi . Simdi film cekti doktorum martta yenidem dondurulmuş deneyecekCanim 3. Denemende mi dondurulmuşlarla oldu
Yoksa taze mi transfer edildi
Tatlışım yarın sabah ilk idrarla yap benceBal10cukkk test aldim ben ona o bana bakiyor
Yalnis taze olan tekti diger hepsi çift verdiCanim 3. Denemende mi dondurulmuşlarla oldu
Yoksa taze mi transfer edildi
TamamTatlışım yarın sabah ilk idrarla yap bence
Hem 7gün olmuş olur
Anladım inşallah bu son tedaviniz olur8
Yok ilkim tazeydi olmadi. Ikinci dondurulms oldu .kizim doğdu. Kasimda dondurulmus ayni degerde transfer edildi tutmadi . Simdi film cekti doktorum martta yenidem dondurulmuş deneyecek
Amin inşallah canım hareket halindeyim kızım var mecbur ayaktayım kizimda yatmistim bunda hep ayaktayim Dr da günlük işine dönebilirsin demişti işte biz o kadar para emek verince kendimize dikkat etmeye çalışıyoruz artık parayı da gectim bu surecte inanın en zor kısmı beklemek ne sabahı ne gecesi geçmiyor normalde çok uykucu biriyim ama hic uyuyamıyorum Allah bu yolda olanlara sabir versin maddi manevi yardimcisi olsun
Ben varm canm sonuc almadm ben dhaKizlar far ettiğim kadarıyla 2 embrio transferi olupta ikiz bekleyen hiç yok demi aramızda
Dondurulmuş olunca tutma şansı daha mi yüksek oluyor8
Yok ilkim tazeydi olmadi. Ikinci dondurulms oldu .kizim doğdu. Kasimda dondurulmus ayni degerde transfer edildi tutmadi . Simdi film cekti doktorum martta yenidem dondurulmuş deneyecek
Ilaclardan alır insan benim tutmadı ama 3 kilo almışım ılaclardanya bu arada birşey danışacağım sana. Benim karnım şu an bir davul sanki 4 aylık hamileyim, pantololarım dar gelmeye başladı iki haftada:) Bu nedir ki, 1.72 boyum ve 52 kılo ile hamile kaldım. Yeme düzenimde zerre değişiklik yok ama 2 haftada 2 kılo aldım. Sende de benzer bir durum var mı acaba?
Ilaclardan alır insan benim tutmadı ama 3 kilo almışım ılaclardan
Hayirlisi olsun canim :) benim de 14 subattaBugun Dr gittim arkadaşlar büyük ihtimal 14 şubata trasfer olcak dua edin:) Çok heycanlıyım tetirginim
Benim iki embiryo transfer edildi degerlerimde yüksek çıktı ikiz den suoheleniyoruzKizlar far ettiğim kadarıyla 2 embrio transferi olupta ikiz bekleyen hiç yok demi aramızda
Ben tonguc beyde yim kızlarMerhaba bende antalyadayım memorial mehmet öztürkmen e tedavi oldum tonguc bey memorialden ayrıldı @Eses07 de mehmet beyin hastası
Bende 14 yada 15 Şubat biz birlikte beklicez kizlarHayirlisi olsun canim :) benim de 14 subatta
Evet bugün 10.günüm tutmadıkuzu benim dondurulmuş embriyo ve naturel siklus ilaç da kullanmadım hiç, gaz heralde neyse allah başka dert vermesin.
Senin bu ay mıydı transferim, Allah tez vakitte güzel haberler almanı nasip etsin tüm gönlünden geçirenlerle birlikte.
Ben daha önce clenaxe için çıkartmıştım simdş yine çıkartacağım Dr kalp atisiniduyalim oyle çıkartalım dedi kadin doguma Dr gidin anlatin yardımcı olurlar daha önce cikarttigim özeldi devlet ile anlaşmasi vardı dr kendisi halletti ben bisey yapmamistim rapor cikarincaburaya yazarımKizlar daha once hibor kan sulandirici igne icin rapor cikaran var mi? Nasil cikardiniz acaba?
Bende memorialde ilk onunla görüşmüştüm kist olduğu için tedavim ertelenmişti sonrasında başka yeri satın aldığını duydum aradım fiyat vs hiç birşey belli değildi yeni açıldığı için oturmayan şeyler olabilir diye mehmet beye devam ettim çok şükür mutlu sonuçlar aldık darısı sizeBen tonguc beyde yim kızlar
Şuan evdeyim rahat kiyafetler giyiyirum dar bişey giymedim sende rahat kıyafetler tercih et hafif sislikvar ama cok değil gaz sıkıntısı felan olabilir kabızlık var mıya bu arada birşey danışacağım sana. Benim karnım şu an bir davul sanki 4 aylık hamileyim, pantololarım dar gelmeye başladı iki haftada:) Bu nedir ki, 1.72 boyum ve 52 kılo ile hamile kaldım. Yeme düzenimde zerre değişiklik yok ama 2 haftada 2 kılo aldım. Sende de benzer bir durum var mı acaba?
Canim Nerelerdesin sen küstün sanırım bizeYok canım bana o kadar vermedi
Bugun gebelik aşısı yapıldı
Crinone jel
Proluton iğne 3 günde 1
Estrofem devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?