- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.541
İnşallah canım ya çok tatlsin senSonu güzel olacak inşallah canım... Duyacağımız güzel haberin kıpırtılarıdır dilerim
Uzun süre orda kalmadiysanKizlar hastahanede tomografi rontgen bolumunun oldugu yerden gecmek zorunda kaldim.
Biliyorum takiyorum kafama ama uzdu beni bu sizce birsey olmus mudur?
yok canim gectim bide geri dondum oradan ama durmadimUzun süre orda kalmadiysan
Sadece önünden geçtiysen sorun olmaz canım
İçin rahat olsun
Sanirim benim hatam hastane diil ozel muayeneye gitmek oldu. Hastaneler hastayla daha ilgileniyor sonucta sadece tup bebek hastasi olarak gormuyor. Benimki tup bebekci sen olmadin siradaki gelsin diyor. Hastaneler basari oranini yuksek tutmak istiyor o yuzden takip ediyorlar. Neyse ilk de pek bilgili olamiyorsun. Ogrendik bizde.Benim gittigig hastaneye sonuçlarımi mail olarak gönderdim hemen aradılar pozitifdi her sene arayup kizimin sağlığı hakkında bilgi alıyorlar sağlıkli değl mi diye
Zaten onlar oda oda kapisinda yazıyor iceri hamileler giremez yazıyor icine girmedigin surece sıkıntı yok bostan yere kendini üzmeKizlar hastahanede tomografi rontgen bolumunun oldugu yerden gecmek zorunda kaldim.
Biliyorum takiyorum kafama ama uzdu beni bu sizce birsey olmus mudur?
Canım tebrik ederim işallah kucağına almakta nasip olur çok sevindim :)yok canim gectim bide geri dondum oradan ama durmadim
ah canim paranoyak gibi oldum ne yapicam ben. Dr.umda kafana hic bisey takma dedi. Ama bunu soylesem beni kapisindan kovarZaten onlar oda oda kapisinda yazıyor iceri hamileler giremez yazıyor icine girmedigin surece sıkıntı yok bostan yere kendini üzme
Hastaneyi araştırıp oylö baslayintedavinizi zaten ilk gorusmede nasil ilgili olduklarını gösterirSanirim benim hatam hastane diil ozel muayeneye gitmek oldu. Hastaneler hastayla daha ilgileniyor sonucta sadece tup bebek hastasi olarak gormuyor. Benimki tup bebekci sen olmadin siradaki gelsin diyor. Hastaneler basari oranini yuksek tutmak istiyor o yuzden takip ediyorlar. Neyse ilk de pek bilgili olamiyorsun. Ogrendik bizde.
ah canim paranoyak gibi oldum ne yapicam ben. Dr.umda kafana hic bisey takma dedi. Ama bunu soylesem beni kapisindan kovar[/QUOTE
Eminim bütün tüp bebek anneleri öyledir zor yollar la anne oluyoruz herseydeh nem kapuyiruz
Canm bende antalyadaym sen tonguc beydemi tedavı oluosun mehmetbeydemiBizde öyle yapıyoruz
2 saat uzaklıkta gidip geliyorum
Memorial hastanesi Antalya
canim iyi yapmissin hakkinda hayirlisi olsunKızlar hastaneyi aradım dün kanamm oldu dedim ilaçları biraktiniz mi dedi hayır dedim ilaçlara devam et dedi çarşamba tahlil günümde gel dediler yine olumsuz çıkarsa doktor sizi arayacak bilgi verecek dedi bende tlf görüşmesi istemiyorum dedim yüzyüze görüşmek istiyorum sorularim var dedim tm dediler çarşamba geldiğinde doktor ile görüşme ayarlicaz dediler
Sagol canim cevabin icinBisey olmaz ilk zamanlar oturarak suyun içinde uzun kalmamak önemli ben transferden bir hafta sonra yikandim
ben simdi 10.gunumdeyim canim 163 9.gunumduBeth18 selamlar canım sen kaçıncı gündesin yakındık galiba değil mi 167 çıkan değerin kaçıncı gün içindi
Allah razi olsun Allah herkese nasip etsin insallah. Ama kesin degil. Sadece 2 kez kan verdim. Diger topige hic ugramiyorsun amaCanım tebrik ederim işallah kucağına almakta nasip olur çok sevindim :)
17 18 civari canimYumurtalar kaç mm olması lazım toplanma asamasinda?
O kadar kafana takma benim arkadasim hamile oldugunu bilmeden tomografi cektirdi. AmaAskubra sorma canim bisey olacak diye korkuyorum aile hekimine gittim bana bir suru ogut verdi kafana bisey takma hep pozitif ol diye. Ama bu hekim tup bebek tedavisi goren bi dr olsaydi ayni seyleri soyler miydi bilemiyorum. Yine de bu gunlerimize cok sukur. Daha bir hucreyken boyleyse ileride nasil olacak bilemiyorum. Biraz kendimi rahatlatmam lazim.
haklisin elimizde tuttugumuz telefonlar bile birer risk. Hayirlisi olsun. Allah.ima emanet bebislerim eger Allah nasip ederse.O kadar kafana takma benim arkadasim hamile oldugunu bilmeden tomografi cektirdi. Ama
Herhangi bir etkisi olmamis. Allah nasip etmisse ne olursa olsun bise olmaz. Stresin cok daha onemli onu azalt. Hem etrafimizda bir suru radyasyon var wirelessdan tut da lambalara kadar.
Canım ya işten dolayı pek yazamıyorum aslında... Ama yazılanları genelde okuyorum. Eğer değerlerin iki kat artıyorsa endişe etme bence. Her şeyin hayırlısı olsun...haklisin elimizde tuttugumuz telefonlar bile birer risk. Hayirlisi olsun. Allah.ima emanet bebislerim eger Allah nasip ederse.
anladim. Kolay gelsin. Dun yaptirdigimda 4 kata yakin artmisti canim. Giderek artis orani azalir mi?Canım ya işten dolayı pek yazamıyorum aslında... Ama yazılanları genelde okuyorum. Eğer değerlerin iki kat artıyorsa endişe etme bence. Her şeyin hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?