- 15 Ağustos 2017
- 472
- 713
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.961
Biliyorlar bana yardıma geldiler göyaDurumu bilmiyorlar mı ?
Biliyorlar bana yardıma geldiler göya
Ama
Stres sebebiler anca
Sonucu öğrene kadar kalsinlarda
Sonra bi bahaneyle eşim gondericek inşallah
Tebrikler Allah bizede nasip etsin inş yarın 11. Gün test vereceğim hayırlısı ama ağrım çok negatif olsada doktora görünmem lazım .Kordugum76 ve @limonlutarcinlikek
Kızlar hayırlı olsun ikinizede değerleriniz artarak devam etsin inşallah
Pazartesi kan vermeye gitcem insaAllah. Sonucu merakla bekliyorum cnm..Ben farketmemisim canim evet plastigin altinda kalmis kontrol cizgisi. Kapagi aciliyorsa ac daha net bi sekilde cek canim fotoyu insallah vardir. Sende kan ver canim
Bende yarin ikincj testi yapacagim allahin izniyle allahim su mu arek cuma aksaminda kimin ne dklegi varsa allahim kabul etsin kucaklarimiz dolsuntesekkurler Allah herkese nasip etsin
bal10cukk canım benim transferim olmayacak iptal korkarak başladığım tedavim psikolojik olarak da cokertti beni Rabbim sizinkileri pozitif yapsın inşallah
Allah razi olsun cnm insaAllah tutunmustur bocuklerimiz kan testiyle daha net belli olacak senin hakkinda da hayirlisi olsun cnmm insaAllah senin bebislerinde sana sımsıkı tutunurlar kucagin dolar Allahin izniyle.. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun..Kordugum76 @limonlutarcinlikek gözünüz aydin kizlarr çok sevindim adınıza allah devamını gösterir inşallah.. hep böyle cifter cifter güzel haberler alırız inşallah
. Benim hesabıma göre de 13 ü ila 19u gibi de benim transferim olucak inşallah ..ay iple çekiyorum
Ayyy insaAllah cnmm sen de tabi kiinsallah pazartesi guzel sonuclarla gelirsin aramiza
Allah iyiligini versinn emiiSorun kayinvaldemler canım
Evime cöktulerde
degerlerin nasil canim keseyi ne zaman goreceksin?
Yarın saat 2de canım
Kordugum76 ve @limonlutarcinlikek
Kızlar hayırlı olsun ikinizede değerleriniz artarak devam etsin inşallah
Allah razi olsun gulum ama ben daha kesin emin degilim pazartesi belli olcak insaAllah heyecanla bekliyorumyaa süper süper maşallah
Ayy Allahim insaAllah yanilmam pazartesi kan testim var 2 gundur cok siddetli basim agriyo bu umitle basimin agrisinida dusunmuyorum bu cok guzel bisey
Allah razi olsun gulum ama ben daha kesin emin degilim pazartesi belli olcak insaAllah heyecanla bekliyorum
Allah razi olsun gulum ama ben daha kesin emin degilim pazartesi belli olcak insaAllah heyecanla bekliyorum
Canim isimlermiz benziyor ya yanlışlıkla seni ekliyorlarArkadaşlar bu konuda surekli etiketlenmisim bir yanlışlık var sanırım.
Allah'ım hepinizin yardımcısı olsun
Evet canım doğru söylüyorsun bende öyle soylüyüm bariNeden canım ?
Benim k.valide bakayım kızım sana yat dedi
Bende hasta değilim dedim
Stresten uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?