2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Allah razi olsun cnm insaAllah tutunmustur bocuklerimiz kan testiyle daha net belli olacak senin hakkinda da hayirlisi olsun cnmm insaAllah senin bebislerinde sana sımsıkı tutunurlar kucagin dolar Allahin izniyle.. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun..

degerlerin nasil canim keseyi ne zaman goreceksin?

16 subat da ilk usg, hem kese hem kalbe bakarız dedi dr. allah kısmet ederse. tup bebek kliniğindeki son kontrol olacak sonra baska bir doktor bulmamız gerekecekmıs. Allah o gunlerı gostersın de hepsi sırayla..

normalde doktor istememişti ama bugun gene kan testi yaptırdım, 5260 çıkmış. bin şukur gayet iyi dedi hemşirem. şimdi hiç bi belirti yok diye insan hep endişe ediyor hala orada mı diye. bebek sahibi olmanın her etabı ayrı sınav bizler için, Allah ın izniyle geçip saglıkla bebelerimize kavusmamız nasip olsun.

Ayy Allahim insaAllah yanilmam pazartesi kan testim var 2 gundur cok siddetli basim agriyo bu umitle basimin agrisinida dusunmuyorum bu cok guzel bisey

nasıl sevindim anlatamam bu topik cok ugurlu olacak. 2018 hepimize bebelerimixi
Allah razi olsun gulum ama ben daha kesin emin degilim pazartesi belli olcak insaAllah heyecanla bekliyorum

Allah razi olsun gulum ama ben daha kesin emin degilim pazartesi belli olcak insaAllah heyecanla bekliyorum

içini ferah tut, önce hayırlısı ama güzel seyler düşün hep güzeli çağıralım.. biz de dualarımızla hep destek tam destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…