- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.941
tesekkurler Allah herkese nasip etsinTebrikler cnm
evet tam dipte olan kontrol cizgisi ama bozuk gibi geldi bana da ama bozukta olsa bende gordum silik cizgiyiKirmizi cizgi sag tarafta cnm ama tam plastigin altina denk geliyo bu bozuk mu onuda bilmiyorum cunku ilk defa erken gebelik testi kullandim digerlerinden farkli diye dusundum
Cnm kontrol cizgisi dedigin net cikan cizgi degil mi kirmizi o sag tarafta cok net ama daha icerde kaldi nedensecanim iki cizgi olmasi lazim biri kontrol cizgisi digeri de gebeligi belli eden cizgi
Cnm cok sevindim Rabbim yuzunu guldursun insaAllah bebisini alirsin kucagina hayirlisiylatesekkurler Allah herkese nasip etsin
Gordun muuuu :) :) sence olumlu muuevet tam dipte olan kontrol cizgisi ama bozuk gibi geldi bana da ama bozukta olsa bende gordum silik cizgiyi
amin canim insallah senin benim isteyen herkesin bu atesini sondursun Mevlam.Cnm cok sevindim Rabbim yuzunu guldursun insaAllah bebisini alirsin kucagina hayirlisiyla
evet var oda yakin kalin cizgiye canim bende seni tebrik ederimGordun muuuu :) :) sence olumlu muu
Ayy Allahim insaAllah yanilmam pazartesi kan testim var 2 gundur cok siddetli basim agriyo bu umitle basimin agrisinida dusunmuyorum bu cok guzel biseyamin canim insallah senin benim isteyen herkesin bu atesini sondursun Mevlam.
evet var oda yakin kalin cizgiye canim bende seni tebrik ederim
Hayırlı olsun cnm kaçıncı günün bugünmobil uygulamadan degilde internetten girip yukledim. Neden benim mobil uygulamam desteklemiyor anlamadim
7.gunum canim sagolasin diger topige de aticamHayırlı olsun cnm kaçıncı günün bugün
Cok iyi canim net belli cikmis tekrar hayirli olsunmobil uygulamadan degilde internetten girip yukledim. Neden benim mobil uygulamam desteklemiyor anlamadim
Canım diğer topik hangisi :)5.gunum canim sagolasin diger topige de aticam
Ben farketmemisim canim evet plastigin altinda kalmis kontrol cizgisi. Kapagi aciliyorsa ac daha net bi sekilde cek canim fotoyu insallah vardir. Sende kan ver canimKontrol cizgisi ne cnm t harfi ilan yerde yani sol tarafta beyaz parlak bi kisim var tam orda kil gibi bi cizgi olustu sanki
sagol canim benim Allah bu sevincimizi devam ettirsin. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah canimCok iyi canim net belli cikmis tekrar hayirli olsun
erkek faktorlu infertilite bolumunde benim bi topigim vardi canim morfoloji sayi ve hiz problemi olanlar diye orasi.Canım diğer topik hangisi :)
insallah pazartesi guzel sonuclarla gelirsin aramizaAyy Allahim insaAllah yanilmam pazartesi kan testim var 2 gundur cok siddetli basim agriyo bu umitle basimin agrisinida dusunmuyorum bu cok guzel bisey
Yarın saat 2de canımCanım noldu hayırdır
Transferin oldu mu ?
Yok canım şükürİnşallah canım
Bi sorun mu var
Yok canım şükür
zaten en başından cumartesi demişti doktor
Sorun kayinvaldemler canımHayırlısı olsun canım
Yazından bir sorun var anladım
Sorun kayinvaldemler canım
Evime cöktulerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?